Tuotteet hakusanalla glanbia mozzarella (42)

Milkyland mozzarella original

Milkyland mozzarella original

Milkyland mozzarella original on klassinen juusto, joka kiteyttää italialaisen keittiön olemuksen. Sen pehmeä, kermaisa rakenne ja mieto maku tekevät tästä mozzarellasta täydellisen monenlaisiin ruokiin, aina pizzoista ja pastoista salaatteihin ja alkupaloihin. Sen kaunis sulaminen tekee siitä suosikin sekä kokkien että kotikokkien keskuudessa, lisäten ripauksen aitoutta mihin tahansa italialaistyyppiseen ateriaan. Valmistettu parhaista raaka-aineista, Milkyland mozzarella original on laadun ja perinteen todistus. Se on valmistettu tuoreesta maidosta, mikä takaa rikkaan maun ja sileän koostumuksen. Tämä juusto ei ole vain kulinaarinen herkku, vaan myös ravinteikas vaihtoehto, joka on täynnä välttämättömiä ravintoaineita, kuten kalsiumia ja proteiinia. Olitpa sitten valmistamassa gourmet-ruokaa tai yksinkertaista välipalaa, Milkyland mozzarella original on monipuolinen ja herkullinen valinta.
Savustettu bufala mozzarella

Savustettu bufala mozzarella

Savustettu bufalomozzarella
Grana Padano DOP 1 pakkaus 300g

Grana Padano DOP 1 pakkaus 300g

Pakattu ja varastoitu tiukkojen DOP-standardien mukaan, meidän Grana Padano on juusto, joka on kypsytetty vähintään 9 kuukautta, mikä antaa sille rakeisen koostumuksen ja intensiivisen maun. 300 g:n pakkaus tarjoaa herkullisen kokemuksen joka puraisulla. Korkealaatuinen tuote vaativille makuille.
Munanuudelit

Munanuudelit

Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koosta. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia myös yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Sitruunasorbetti

Sitruunasorbetti

Sitruunasorbetti Koodi: VSC001
Alici Salaatti

Alici Salaatti

Valitsemme vain parhaat tuoreet anjovis, jotka sopivat parhaiten perinteiseen käsityöhön, johon suolassa kypsyminen antaa Cetaran autenttisimmat maut.
Kukkajäätelö

Kukkajäätelö

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponinen viljely, 100% biomassaa Sertifioitu ja orgaaninen kannabis, saatu valtuutetusta viljelystä Huolellisesti valittu korkeiden laatu- ja yhdenmukaisuusstandardien varmistamiseksi. Älä nauti THC-arvo alle 0,2%
MOZZARELLA TRECCIA - TUORETTA NARUJUUSTOA

MOZZARELLA TRECCIA - TUORETTA NARUJUUSTOA

Mozzarella on tuore juusto, joka on venytettyä taikinaa, ja se on luonteenomaista sileä, tasainen pinta, valkoinen väri ja joustava koostumus. Maku on makea ja hienovarainen, ja tuoksu on raikas ja miellyttävä. Se esiintyy erilaisissa muodoissa, jotka ovat mestarijuustontekijöidemme taitojen tulosta: pienistä paloista, solmuista, punoksista ja punoksista aina fiordilatteen. Yleensä mozzarella nautitaan tuoreena yksin alkupalana (fiordilatte, joka on tyypillisesti viipaloitu ja maustettu extra-neitsytoliiviöljyllä ja tomaatilla, muodostaa perustan kuuluisan capresen valmistuksessa) tai lisukkeena, yhdistettynä pääruokiin ja myös salaattien valmistuksessa.
BUFFALO MOZZARELLA CAMPANA AOP - bufalo-mozzarella

BUFFALO MOZZARELLA CAMPANA AOP - bufalo-mozzarella

{"Glucides":"Hiilihydraatit 0.50g","Goût":"Maku: Ominainen, muskottipähkinäinen","MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Humidité":"Kosteus Max 65%","Listeria monocytogènes":"Listeria monocytogenes Poissa 25 g:ssa","VALEURS NUTRITIONNELLES (données moyennes pour 100 g)":"RAVINTOSISÄLTÖ (keskimääräiset tiedot 100 g kohden)","Texture":"Rakenne: Venytettävä ja sulava","dont saturés":"josta tyydyttyneitä 13.6g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli 100-1000 u.f.c/g","pH":"pH 5.24","Allergènes":"Allergeenit: Vasaravalmisteen maito ja maitotuotteet (mukaan lukien laktoosi)","Valeur énergétique (kJ)":"Energia-arvo (kJ) 1024 KJ","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"KEMIALLINEN ANALYYSI (keskimääräiset tiedot 100 g kohden)","OGMAbsence":"GMO Poissa, tuote on CE-asetusten 1829/2003 ja 1830/2003 mukainen","Valeur énergétique (kcal)":"Energia-arvo (kcal) 247 Kcal","Ingrédients":"Ainesosat: Vasaravalmisteen maito, suola, juoksute,","Lipides":"Rasvat 21g","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"AISTILLINEN LAATU","Apparence":"Ulkonäkö: Pallo","Protéines":"Proteiinit 14g","Dénomination du produit":"TUOTENIMIKE","Description du produit":"Tuore juusto, venyvää","dont sucres":"josta sokereita 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koagulase positiivinen 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"BAKTERIOLOGINEN ANALYYSI (keskimääräiset tiedot)","Couleur":"Väri: Valkoinen","Salmonella spp":"Salmonella spp Poissa 25 g:ssa","OGM":"GMO","Matière grasse sur sec":"Rasvapitoisuus kuiva-aineessa Min 52%","Sel":"Suola 0.6g"}
Bisonimozzarella DOP - 100% Kampanian Bisonimaidosta

Bisonimozzarella DOP - 100% Kampanian Bisonimaidosta

Mozzarella DOP 100% Campanian bufalomaitoa. Maksimaalinen laatu ja aina erittäin tuore. Toimitus muutamassa tunnissa tuotannosta.
Iberialainen juusto annoksina

Iberialainen juusto annoksina

Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja sen laatuvaatimukset perustuvat asetuksen 4. liitteessä I esitettyihin suhteisiin, jotka on vahvistettu 28. helmikuuta 2011 annetussa kuninkaallisessa asetuksessa 262/2011. Kaiken juuston, jota markkinoidaan nimellä "Iberialainen", on oltava valmistettu tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15 % lampaanmaitoa. Juustoa valmistetaan ympäri vuoden. Erotamme puolikovan ja kypsytetyn juuston kypsymisaikojen perusteella. Puolikova juusto kypsyy yhdestä kolmeen kuukauteen, ja siinä on puristettu massa, tiheä mutta ei tiivis, pieniä onteloita koko leikkauksessa ja vaaleankeltainen väri norsunluun taustalla, joka johtuu kolmen maidon seoksesta. Kypsytetty juusto kypsyy kolmesta kuuteen kuukautta.
Rocinante Vuohenjuustot

Rocinante Vuohenjuustot

Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta vuohenmaidosta. Pehmeä Vuohenjuusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Vuohenjuusto Rocinante - Kypsytetty 1 kuukausi.
Vuohenjuusto - Mudosu

Vuohenjuusto - Mudosu

Vuohenjuusto, joka vangitsee Sardinian olemuksen ja perinteen. Sen massa, vaaleankeltaisen värinen, erottuu harvasta silmäkkyydestään sekä säännöllisestä ja rakeisesta rakenteestaan, joka on käsityön ja huolellisuuden symboli. Tämän juuston tuoksu voimistuu kypsymisen myötä, tarjoten rikkaan ja houkuttelevan tuoksuelämyksen. Mudosun maku vaihtelee nuorena makeasta miellyttävän mausteiseen kypsymisen myötä, tarjoten täydellisen tasapainon herkkyyden ja intensiivisyyden välillä. Se on valmistettu yksinomaan Ogliastran alueelta peräisin olevasta vuohenmaidosta, joka on tunnettu vuohien kasvatuksesta, ja tämä juusto on kunnianosoitus sardialle laadulle ja erinomaisuudelle. Sillä on sylinterimäinen muoto, sileä ja tiheä kuori, jonka väri vaihtelee vaaleanruskeasta tummanruskeaan, ja se on syömätön kuori, Mudosu on erityinen juusto, täydellinen niille, jotka etsivät ainutlaatuista makua, joka on täynnä eleganssia ja hienostuneisuutta.
Mozzarella-juusto - Leivontatuotteet

Mozzarella-juusto - Leivontatuotteet

Tuotetyyppi: Juusto Muoto: Loaf Väri: Kermanvalkoinen Rasvapitoisuus (%): 7,5 Lisäaineet: Asiakkaiden Kysyntä Säilyvyys: 12 Kuukautta Nimi: Halal Mozzarella Juusto
Munanuudelit

Munanuudelit

Munanuudelit, nopea kypsennys, pronssilla vedetty, 100 % italialaista viljaa, tuoreita italialaisia munia.
Paccheri

Paccheri

Bronssilla vedetty ja hitaasti kuivattu Paccheri, 100 % italialaista viljaa ilman lisäaineita
Klassiset Biscottinit

Klassiset Biscottinit

Klassinen canistrelli (Biscuttini) -pakkauksellinen, luonnonmaku. Nämä herkulliset korsikalaiset neliönmuotoiset keksit on pakattu perheille ja herkkusuille sopivaan pakkaukseen. Paino: 1 kilon pakkaus Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Kuivattuja viikunoita 6,3% Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna Ravintosisältö per: 100 g Energia: 2057 kJ (490 kcal) Rasvat: 20 g Tyydyttyneet rasvahapot: 1,7 g Hiilihydraatit: 71 g josta Sokerit: 29 g Proteiinit: 5,7 g Suola: 0,37 g
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola on raakamaitojuusto, jonka väri on vaaleankeltainen ja jonka vihreät suonet johtuvat homehtumisprosessista, eli homeiden muodostumisesta. Makeassa versiossa se on kermaista ja pehmeää, erityisellä ja ominaisella maulla, hieman mausteista. Pikantissa versiossa on voimakkaampi ja vahvempi maku, jonka rakenne on enemmän homehtunut, tiivis ja mureneva. Tuotettu pastöroidusta maidosta, joka tulee alkuperäalueen tiloilta, lisättynä maitohappobakteereilla ja valituilla homeilla, luonnollisesti laktoosittomana. Saatavilla klassisissa muodoissa.
Parmigiano Reggiano 50 kuukautta - kypsytys 50 kuukautta

Parmigiano Reggiano 50 kuukautta - kypsytys 50 kuukautta

50 kuukautta kypsytetty Parmigiano Reggiano tarjoaa voimakkaan, korostuneen maun, joka on ravinteita täynnä ja vähärasvainen. Se on ihanteellinen juusto hienostuneille makuille ja kevyille dieeteille.
Hash Banaanikreemi

Hash Banaanikreemi

Korkealaatuinen käsintehty hashimme on valmistettu 100 % luomuviljellystä Banana Kush -kukkapölystä. Sen korkea CBD-pitoisuus tarjoaa rauhoittavan ja rentouttavan tunteen, joka viehättää sekä CBD-harrastajia että asiantuntijoita. CBD-kauppa Nizzassa ja Antibesissa CBD kuningatar.
Seos 'Munankorvike'

Seos 'Munankorvike'

Seos korvasi täysin munien sakeuttamisominaisuuden leivonnassa. Seoksessa ei ole makuaineita, säilöntäaineita eikä muita haitallisia elintarvikelisäaineita. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljellyt" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakiayhdistysten liiton mukaan, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 300 g
Valkosipulinkynsiä

Valkosipulinkynsiä

Pakkauksen määrä: 12 x 330ml Tuotenumero: 15650 Grammoja: 320g
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

Pohjois-Bari-alueen OMINAISUUDET
Masa-jauho

Masa-jauho

Limagrain Ingredients tarjoaa laajan valikoiman Masa-jauhoja Tex Mex -sovelluksiin: Tortillachipsejä dippaukseen tai etnisiin välipaloihin, tacoja, pehmeitä tortilloja (fajitas), maissichipsejä ...
Makaroni/Pasta

Makaroni/Pasta

Jagada tekee yhteistyötä hollantilaisten ja turkkilaisten spagetti- ja pastatuottajien kanssa. Tuotteemme on valmistettu 100 % durumvehnäsemolasta laatustandardien mukaisesti.
Tomaatti- ja Basilikakastike Extra Virgin Oliiviöljyssä

Tomaatti- ja Basilikakastike Extra Virgin Oliiviöljyssä

Valmistettu käsityömenetelmillä. Steriloitu
Mantelimajoneesi

Mantelimajoneesi

Clizia on herkkä kasviperäinen majoneesimme, joka on valmistettu sicilianmantelista. Manteli on herkullisen pehmeän ja hienostuneen kerman pääosassa, vaihtoehtona klassiselle majoneesille. Kaikki sicilianmantelimme tuoksu ja extra-neitsytoliivimme intensiivinen maku kohtaavat tunnetun kastikkeen vegaanisessa versiossa.
Bisonimozzarella DOP

Bisonimozzarella DOP

Bisonimozzarella DOP
Milkyland PIZZA Milky

Milkyland PIZZA Milky

Milkyland Pizza Milky on täydellinen juusto, joka saavuttaa kauniisti sulaneen ja herkullisen kerroksen mihin tahansa pizzaan. Sen sileä koostumus ja tasapainoinen maku täydentävät erilaisia täytteitä ilman, että ne peittävät toisiaan. Milkyland Pizza Milky -juusto sulaa tasaisesti, luoden kullanruskean pinnan, joka on ihanteellinen paistamiseen. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai kotikokki, tämä juusto on suunniteltu tuottamaan johdonmukaisia, korkealaatuisia tuloksia ja vastustamatonta makuelämystä jokaisessa viipaleessa.