Tuotteet hakusanalla gluteeni 18 18 18 (2)

Elintärkeä vehnägluteeni

Elintärkeä vehnägluteeni

Elintarviketeollisuuden vehnägluteeni on proteiinikompleksi, joka saadaan aikaiseksi täydellisestä vehnäjauhon ja veden sekoituksesta. Elintarviketeollisuuden vehnägluteenilla on tyypillisesti proteiinipitoisuus 78-82 %. Se lisää paitsi ravintoarvoa, myös tuotteen toiminnallista proteiinipitoisuutta, johon se lisätään. • Brändi: VIMAL • Pakkaus: 25 kg:n käsityöpussit • Alkuperä: Turkki • MOQ (Minimi Tilausmäärä): Konttipohjainen • Säilytysolosuhteet: Säilyvyysaika on 2 vuotta. Tulisi säilyttää kuivassa ja viileässä paikassa, suojassa suorilta auringonpaisteelta ja sateelta. • HS-koodi: 1109000000 • Sertifikaatit: HALAL, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, GM Vimal on yksi Turkin suurimmista elintarviketeollisuuden vehnägluteenin toimittajista. Odotamme kaksipuolista yhteistyötä.... Erityisvaatimukset Ulkonäkö: Vaaleankeltainen Proteiini (kuivapohjainen, Nx6.25, %): ≥78 Kosteus (%): ≤8.0 Rasva (%): ≤1.0 Tuhkakuivapohjainen, %): ≤1.0 Veden imeytymisnopeus (%): ≥160 Partikkelikoko: (80 mesh, %) ≥95 Kokonaislevykanta: ≤20000 cfu/g E.
Bulgur - Terve Vilja

Bulgur - Terve Vilja

Hienoa bulguria, pilaf bulguria, karkeaa bulguria. Eri pakkausvaihtoehtoja. Yksityismerkkituotanto on saatavilla.