T65-jauho on pehmeää vehnäjauhoa, joka on hieman täysjyväisempää kuin T45- ja T55-jauhot. Se saadaan vähemmän hienojakoisella seulonnalla, mikä säilyttää suuremman osan jyvän idusta ja kuorista. Tämä antaa sille hieman kermaisen värin, rustiikkisemman maun ja korkeamman ravinteiden sisällön. "T65" viittaa sen tuhkapitoisuuteen, joka on indikaattori jauhon mineraalipitoisuudesta.
Alkuperä: Ukraina.
Pakkaus: paperikassi 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletointi: 750-950kg.
VG Titans W65-L Teksturoitu Vehnäproteiini tarjoaa korkealaatuisen kasvipohjaisen proteiiniratkaisun elintarviketeollisuudelle, joka haluaa luoda innovatiivisia lihattomia tuotteita. Tämä kuiva, ekstruoitu tuote hydratoituu muodostaen lihan kaltaisen rakenteen, mikä tekee siitä soveltuvan käytettäväksi laajassa valikoimassa sovelluksia, mukaan lukien hampurilaiset, makkarat ja leikkeleet. Sen korkea proteiinipitoisuus ja monipuolisuus tekevät siitä olennaisen ainesosan ravitsemuksellisen profiilin parantamiseksi sekä kasvipohjaisissa että perinteisissä lihatuotteissa.
VG Titans W65-L on valmistettu ei-GMO-vehnästä, ja sen valmistuksessa on keskitytty kestävyyteen ja terveyteen. Tämä teksturoitu vehnäproteiini on ihanteellinen yrityksille, jotka pyrkivät vastaamaan kasvavaan kuluttajakysyntään vegaanisille ja kasvissyöjille tarkoitetuille ruoille. Sen mukautettavuus ja helppokäyttöisyys erilaisissa resepteissä tekevät siitä arvokkaan komponentin tuotevalikoiman laajentamiseen ja moninaisten ruokavalioiden tarpeiden tyydyttämiseen.
Valkosipulirakeet, jauhe ja viipaleet ovat olennaisia ainesosia maailmanlaajuisissa keittiöissä. Valkosipuli tunnetaan monipuolisesta maustaan, joka täydentää laajaa valikoimaa suolaisia ruokia. Rakeita ja jauhetta käytetään pastakastikkeissa, wok-vihanneksissa ja intialaisessa ruoassa, kun taas viipaleet tuovat ainutlaatuista makua paahdettuihin perunalastuihin. Laadun säilyttämiseksi valkosipulituotteet tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
Milling Wheat Grade 1 EG Export & Importilta on premium-laatuinen vehnälaatu, joka kasvatetaan luonnollisia lannoitteita käyttäen elintarviketeollisuuden standardien mukaisesti. Tämä vehnä viljellään Intiassa hygienisimmissä olosuhteissa, mikä varmistaa, että se täyttää korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit. Vehnä on saatavilla eri pakkausvaihtoehdoissa, mikä tekee siitä saavutettavan ja edullisen laajan asiakaskunnan, mukaan lukien valmistajat, kauppiaat, kuluttajat, siipikarjatilat ja rehutehtaat, tarpeisiin. EG Export & Import on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen säännöllisiä markkinahintoja ja raportteja varmistaen, että he ovat hyvin perillä nykyisestä markkinatilanteesta.
Tämä vehnälaatu tunnetaan korkeasta proteiinipitoisuudestaan, joka on vähintään 11 % ja kosteuspitoisuudestaan, joka on enintään 12 %, mikä tekee siitä ihanteellisen erilaisiin leivontaan ja ruoanlaittoon liittyviin sovelluksiin. Vehnässä on myös vähintään 24 % märkää gluteenia ja kaatumisluku 300-400 sekuntia, mikä varmistaa, että se täyttää kohdemarkkinoidensa erityistarpeet. Laatuun ja asiakastyytyväisyyteen keskittyen EG Export & Import tarjoaa Milling Wheat Grade 1:n luotettavana ja ravitsevana vaihtoehtona korkealaatuista vehnää tarvitseville.
Hiivan β-glukaania on tieteellisesti todistettu biologinen puolustusmuuttaja (BDM), joka ravitsemuksellisesti tehostaa ja säätelee immuunivastetta. Lisäravinteena, nieltynä suun kautta, Beta-glukaania imeytyy pääasiassa makrofagien ja dendriittisten immuunisolujen kautta, ravitsemuksellisesti ja turvallisesti tuottaen, immuunivasteen tehostamisen ja säätelemisen kautta, monissa tapauksissa erilaisia terapeuttisia parantavia vaikutuksia, joita immuunisolut tuottavat. Hiivan beta-glukaania on tutkittu näiden immuunivastetta parantavien ominaisuuksien vuoksi, erityisesti niiden kykyä aktivoida makrofagi-immuunisolut ja NK-solut, ja vuorostaan T-solut ja B-solut, mukaan lukien valitut sytokiinit ja komplementtisolut.
EC numero:614-750-7
CAS nro:68876-77-7
Ehkä yhtä vanha kuin pyramidit
Valkosipuli (Allium sativum) on sipulikasvi narsissikasvien perheestä ja kuuluu sipulin, purjon ja ruohosipulin sukuun. Vanhoimmat maininnat valkosipulin käytöstä ovat peräisin vuodelta 1500 eKr, Egyptistä.
Valkosipulin terveelliset ominaisuudet
Valkosipulilla on todistettu kolesterolia ja verenpainetta alentava vaikutus. Se toimii myös bakteereja tappavasti alliciinin ansiosta, jota valkosipulissa on. Valkosipulille on myös annettu muita vaikutuksia, mutta niistä puuttuu riittävä näyttö. Valkosipuli on rikas B6-vitamiinin, C-vitamiinin sekä mangaanin ja fosforin mineraalien lähde.
Valkosipulin käyttö
Valkosipuli on suosittu mauste Välimeren ja Keski-Euroopan maissa, ja sitä käytetään sekä tuoreena että jauhettuna (kuivattuna ja murskattuna). Valkosipuligranulaatti sopii erinomaisesti salaateihin. Voit myös lisätä sitä öljyyn pannussa, kun paistat lihaa, kalaa, riistaa tai lintua. Valkosipuli on mauste, jolla on d…
T55-jauho on pehmeää vehnäjauhoa, joka tunnetaan monipuolisuudestaan ja laajasta käyttömahdollisuudestaan keittiössä. Se on hieman karkeampaa kuin T45, mikä antaa sille hieman tiiviimmän rakenteen, mutta se on silti riittävän valkoista. Se saadaan jauhamalla, joka säilyttää hieman enemmän vehnäjyvän kuorta, mistä johtuu sen numero T55, joka osoittaa hieman korkeampaa tuhkapitoisuutta kuin T45. Tämä tarkoittaa, että se sisältää hieman enemmän mineraaleja ja tarjoaa rikkaamman ja hieman voimakkaamman maun.
Alkuperä: Ukraina.
Pakkaus: paperikassi 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletointi: 750-950kg.
Teksturoidun vehnäproteiini VG Titans W65-M on kuiva, ekstrudoitu tuote, joka voidaan uudelleen hydratoida käytettäväksi kasvipohjaisissa tuotteissa, kuten hampurilaisissa, makkaroissa, leikkeleissä, täytteissä sekä lisäaineena liha- ja siipikarjatuotteissa. Se on valmistettu vehnäproteiinista ja vehnäjauhosta, ja se sisältää vähintään 65 % proteiinia, saatavilla keskikokoisina paloina, veden imeytymis suhde on 1:3 ja suositeltu hydratoimisaika on 30 minuuttia. Pakattu 8 kg PE-pussiin, tämä tuote on täydellinen kasvipohjaisten hampurilaisten, makkaroiden, pihvien, kanan, Bolognese-kastikkeen ja jauhelihan valmistamiseen.
VG Titans W65-M Teksturoitu Vehnäproteiini on monipuolinen, kasvipohjainen tuote, joka on suunniteltu jäljittelemään lihan rakennetta. Valmistettu korkealaatuisesta vehnäproteiinista ja vehnäjauhosta, tämä kuiva tuote on täydellinen laajan valikoiman kasvipohjaisten ruokien valmistamiseen. Sen keskikokoiset palat ja korkea proteiinipitoisuus tekevät siitä ihanteellisen ainesosan hampurilaisiin, makkaroihin ja leikkeleisiin sekä lisäykseksi liha- ja siipikarjatuotteisiin. Hydraatiosuhde on 1:3 ja suositeltu uudelleenhydratoimisaika on 30 minuuttia, joten VG Titans W65-M tarjoaa kätevyyttä ja joustavuutta kulinaariseen innovaatioon.
Tämä teksturoitu vehnäproteiini on paitsi ravinteikas myös muunneltava, mikä tekee siitä arvokkaan ainesosan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kasvipohjaisesta bolognesekastikkeesta jauhelihaan, VG Titans W65-M tarjoaa rikkaan ja tyydyttävän rakenteen, joka parantaa mitä tahansa ruokaa. Pakattu 8 kg PE-pussiin, se on helppo säilyttää ja käsitellä, mikä tekee siitä välttämättömän jokaiselle keittiölle, joka tutkii kasvipohjaisen ruoanlaiton etuja.
Valkosipuli (Allium sativum): Valkosipuli kuuluu valkosipulituotteiden perheeseen, samoin kuin sipulit, ruohosipuli, purjo ja basilika. Valkosipulijauheella on hienompi rakenne kuin murskatulla valkosipulilla, mutta se on karkeampaa kuin jauhe. Jauhe on valkoisen kermaista ja sillä on voimakas, pistävä, hieman makea tuoksu. Valkosipulijauheella on polttava, terävä maku.
palmu sokeri
Sokerimehu uutetaan palmun kukista. Arenga-palmu on erittäin arvostettu sokerimehunsa korkean laadun vuoksi.
Käsittely
Palmut kasvatetaan osuuskunnassa, johon useat viljelijät kuuluvat. Palmut kasvavat alueella, joka on aiemmin palanut ja joka on nyt muutettu moderniksi kestäväksi sokerin uuttoprosessiksi uusien palmuistutusten avulla. Monimutkaisella menetelmällä paksu mehu käsitellään Arenga-sokeriksi. Tätä sokeria toimittaa Masarang-säätiö. Lisäksi maisemoidut istutukset tarjoavat uuden elinympäristön uhanalaisille lajeille. Palmu sokeri muistuttaa ruskeaa sokeria, mutta toisin kuin tavallinen pöytäsokeri ja ruskea sokeri, palmu sokeri sisältää paljon enemmän mineraaleja, kuten magnesiumia ja kaliumia. Palmu sokerin rakenne on samanlainen kuin pehmeän sokerin, joten se soveltuu erinomaisesti leivontaan. Palmu sokerilla on ominainen karamellimaku ja se on ihanteellinen ruoan ja juomien makeuttamiseen.