Tuotteet hakusanalla hämähäkkiä (10)

Beta-alaniini

Beta-alaniini

Raaka-aine Beta-Alaniini Ravintolisille
Chyavanprash 500g (Amla Mus)

Chyavanprash 500g (Amla Mus)

Tämä Amla-tahna valmistetaan erityisen autenttisen ayurvedisen alkuperäisreseptin mukaan. Ayurveda Puras Chyawanprash on yksi puhtaimmista, parhaista ja herkullisimmista Chyawanprashista.
Kurkuma, jauhettu

Kurkuma, jauhettu

Kategoria: Yksittäiset mausteet Maku ja aromi: puumainen-maamainen tuoksu, lämmin-mausteinen, hieman pippurinen aromi, jossa on katkera jälkimaku Käyttö: Kurkuma antaa monille curryruoille tyypillisen kultakeltaisen värin, mutta sitä käytetään myös riisiruoissa, risotossa, kalakeitossa, chutneissa ja pohjoisafrikkalaisissa lampaanlihakeitoissa. Vinkki: Jauhetta ei koskaan tulisi paistaa alussa tai keittää liian pitkään, muuten ruoka muuttuu liian katkeraksi. Ainesosat: Kurkuma Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä. Sisältö: 50 g valkoisessa tinapakkauksessa
Kurkumaa

Kurkumaa

Kurkuma, tieteelliseltä nimeltään Curcuma longa, on monivuotinen kasvi inkiväärikasvien (Zingiberaceae) perheestä. Sen kotimaa on Intian subkontinentti ja Kaakkois-Aasia. Kasvi kasvaa jopa 1 metriä korkeaksi ja sillä on pitkänomaiset lehdet ja keltaiset kukat. Kuitenkin juuri kurkuman risoomit ovat ne, joita arvostetaan eniten niiden kulinaaristen ja lääketieteellisten ominaisuuksien vuoksi. Kurkumaa on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä ayurvedisessä ja kiinalaisessa lääketieteessä sen lukuisien terveyshyötyjen vuoksi. Se sisältää yhdisteen nimeltä kurkumiini, joka on vastuussa sen kirkkaasta keltaisesta väristä sekä voimakkaista antioksidantti- ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista.
Lääketeollisuuden Raaka-aineet

Lääketeollisuuden Raaka-aineet

Tarjoamme vaikuttavia aineita käytettäväksi ihmislääketieteessä tai eläinlääketieteellisissä lääkkeissä, mukana asianmukainen yksityiskohtainen dokumentaatio ja sertifiointi. ”Hommel” -yhtiöllä on lähes 125 vuoden historia. Toimitamme korkealaatuisia aineita lääketeollisuudelle, elintarviketeollisuudelle ja kosmetiikkateollisuudelle. Hommel on hankkinut hyvän maineen raaka-aineiden toimituksessa maailmanlaajuisesti pitkän kokemuksen, korkean joustavuuden ja jatkuvan luotettavuuden ansiosta. Asiakkaamme luottavat nopeaan ja vaivattomaan toimitukseen. Tarjoamme teille farmaseuttisia vaikuttavia aineita sekä apuaineita ja muita aineita eri tuotannoista, usein useilla vaihtoehdoilla. Yrityksemme yhdistää pitkän käytännön moderniin teknologiaan ja tarjoaa aina parasta laatua kohtuulliseen hintaan.
Sienijauhe

Sienijauhe

Sienijauheet / Puhtaat sienijauheet, joissa on D-vitamiinia tai B12-vitamiinia.
Natriumlaktaatti

Natriumlaktaatti

on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla. Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 % Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen CAS-numero: 72-17-3 INCI: Natriumlaktaatti Kestävyys: 2 vuotta Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa
Tetrahydrofuraani (THF)

Tetrahydrofuraani (THF)

Liotin
BAPTA - Hienokemikaalit

BAPTA - Hienokemikaalit

Tuoteryhmä: Reagenssit CAS-Nr.: [85233-19-8] Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö MW: 628,79 g/mol Kaava: C22H20K4N2O10?Anhydriidi CAS Nr:[85233-19-8] Koodi:B019 Valmistajat:Dojindo
D-Panthenoli

D-Panthenoli

D-Panthenoli tai Dexpanthenoli on B-vitamiinin esiaste ja pantoteenihapon kuuluva alkoholi. Viskositeetti on keltainen tai kirkas tuote, joka tuotetaan synteettisesti. Se on herkkä korkeille lämpötiloille ja tulisi käsitellä pH-arvolla neljästä kuuteen. D-Panthenoli liukenee helposti veteen ja etanoliin, mutta ei liukene rasvoihin ja öljyihin. Ihmisen keho muuntaa D-Panthenolin B5-vitamiiniksi. CAS-numero: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Kestävyys: 2 vuotta Säilytys: tulisi säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa alkuperäispakkauksessa.