Tuotteet hakusanalla hearl couscous (20)

Kuorittuja seesaminsiemeniä

Kuorittuja seesaminsiemeniä

Premium-laatu kuorittuja seesaminsiemeniä. Seesaminsiemenet tarjoavat paljon hyviä asioita: Niiden sisältämät tyydyttymättömät rasvahapot, kuidut, mineraalit ja vitamiinit arvostetaan arvokkaina ainesosina. Seesamia käytetään monien ruokien hienostamiseen.
Seesaminsiemenet

Seesaminsiemenet

Sesaminsiemenet ovat monipuolinen ainesosa, joka on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, ruskeana, mustana, punaisena ja keltaisena. Nämä siemenet kuoritaan mustan kuoren poistamiseksi ennen pakkaamista, ja tummemmat siemenet tarjoavat eniten makua. Sesaminsiemenillä on pähkinäinen, raikas maku, joka räjähtää suussa, ja niitä käytetään yleisesti leivän ja sämpylöiden päällä. Ne ripotellaan myös salaattien ja wok-vihannesten päälle aasialaisessa keittiössä. Jauhettu sesami on pääainesosa Tahinissa, joka on perus tahna Lähi-idässä, ja sitä käytetään siemenipatukoissa, kanaruokissa ja riisiruoissa.
kuorittu tattari

kuorittu tattari

Hernettäjä (trigo sarraceno descascarillado) viittaa tattarijyviin, joista on poistettu ulkokuori, kova kerros, joka ei ole syötävä. Kun jyvät on kuorittu, tattarijyvät ovat pehmeitä ja vaaleita, mikä helpottaa niiden kypsentämistä ja tekee niistä sopivia monenlaisiin ruoanlaittokäyttöihin. Kuorittu tattari on ravinteikasta, sisältäen proteiineja, kuitua, mineraaleja kuten magnesiumia ja sinkkiä sekä antioksidantteja. Lisäksi se on luonnostaan gluteeniton, mikä tekee siitä ihanteellisen keliakiaa tai gluteeni-intoleranssia sairastaville. Sitä voidaan käyttää keitoissa, pataruoissa, salaateissa tai keittää riisin tai kvinoan korvikkeena, ja se on erinomainen lähde monimutkaisille hiilihydraateille ja välttämättömille ravintoaineille.
Sarrasin

Sarrasin

Kuvaus : Tattari (Fagopyrum esculentum), joka tunnetaan myös nimellä "mustavilja", on Aasiasta kotoisin oleva vuosittainen kasvi. Toisin kuin perinteiset viljat, se ei kuulu heinälajeihin, vaan puskakasveihin. Tämä antaa sille ainutlaatuisia ravitsemuksellisia ominaisuuksia, kuten gluteenittomuuden. Tattarin siemenet ovat pieniä, kolmiomaisia ja ne on peitetty ruskealla tai mustalla kuorella, joka ympäröi valkoista ytimen. Me viljelemme tattaria optimaalisissa olosuhteissa varmistaaksemme tasaisen laadun ja korkean ravintoarvon. Alkuperä : Ukraina.
AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN ATERIA
Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkaa
Keskikokoinen Couscous

Keskikokoinen Couscous

5 kg pussi
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Fenkoli

Fenkoli

Foeniculum vulgare Alkuperä: Egypti
Korianteri - Öljysiemenet

Korianteri - Öljysiemenet

Korianteriä käytetään mausteena ruoanlaitossa sekä miellyttävän aromin antamiseen parfyymeissä, kosmetiikassa ja saippuan valmistuksessa. Kasvi on hyvä hunajakasvi. Sitä käytetään laajalti mausteena makujen lisäämiseen ja vahvistamiseen makkaroissa, juustossa, säilykkeissä, suolatuissa vihanneksissa ja likööreissä, sekä Borodino-leivän leivonnassa, makeisissa ja kulinaarisissa tuotteissa, samoin kuin tiettyjen olut- ja liköörityyppien valmistuksessa (Saksassa). Eteeristä öljyä saadaan hedelmistä, jota käytetään linalyyli-asetaatin, sitralin ja muiden aromiaineiden synteesiin, joita käytetään parfyymeissä ja kosmetiikassa antamaan tuoksu tuotteille, kuten kielo, orvokki, ruusu, bergamotti, lilja, sitruuna jne. Eteeristä öljyä käytetään teknologiassa, saippuan valmistuksessa ja tekstiiliteollisuudessa. Eteerisen öljyn tislaamisen jälkeen uutetaan rasvaöljy, jota käytetään saippuateollisuudessa ja öljyhapon tuotannossa.
Vehnäleseet

Vehnäleseet

Vapaa melamiinista Sopii eläinruoaksi Sopii ihmisten kulutukseen Vapaa outoista hajuista ja elävistä hyönteisistä.
OHRAKORVA

OHRAKORVA

Vaihtoehto Rehuohra Käyttö Nautat, Ihmiset Sekoitus (%) 1 Kosteus (%) 12 Luokka 1,2 Pakkaus 25 kg Alkuperä SA Mallinumero Ohra Ohra Ruskea Malto-ohra Luokka A Kosteus 13% Max Proteiini 10% Min 11.5% Max Itämisenergia 95% 5 päivän jälkeen Koko Ohra 90% Alle 2.2 mm Max 3% Lajikkeen puhtaus 95% Min Ulkomaiset lajikkeet 1% Max 1000 Siemenen Paino 40 gr HI Paino Min 67 kg/h Rehuohra Luokka 2 Kosteus 13% Max Raakaproteiini 10% Min Raakakuitu 8% Max Vaurioituneet jyvät 2% Max Jyväepäpuhtaudet 3% mukaan lukien vaurioituneet jyvät Ulkomateriaali 1% Max Rehuohra Luokka 3 Kosteus 13% Raakaproteiini 10% Min Raakakuitu 8% Max Vaurioituneet jyvät 2% Max Jyväepäpuhtaudet 3% mukaan lukien vaurioituneet jyvät Ulkomateriaali 3% Max Pakkaus 25 Kg PP Pusseja
Pellavansiemenet

Pellavansiemenet

Tuotteemme täyttävät EU:n elintarvikkeita koskevat säädökset. Meillä on IFS FOOD -sertifikaatti sekä eläinlääkintäsertifikaatti. Investoimalla innovatiiviseen teknologiseen linjaan viljojen puhdistamiseen, lajitteluun ja pakkaamiseen olemme saaneet takuun tuotteen laadusta ja kyvyn tarjota tavaroita, joiden puhtaus on 98 % - 99 %.
Hirssi

Hirssi

Viemme hirssiä siemeniä. Toimitus on mahdollista itse noutamalla tai meidän toimituksellamme ostajalle, maanteitse ja rautateitse. Sopimuksen mukaan erilaiset pakkausvaihtoehdot ovat mahdollisia: 20, 25, 40 kg säkkejä, 1000 kg suuria säkkejä, euro-paletteja.
Vehnä - Vehnä

Vehnä - Vehnä

VEHNÄ Vehnä määritellään viljellyksi ruohoksi, jota kasvatetaan pääasiassa ravitsevien jyvien vuoksi. Se kasvaa 2-4 jalkaa korkeaksi. Vehnän tieteellinen nimi on "Gramineae" ja se kuuluu "Triticum"-sukuun. Tarjoamme täysjyvävehnää, joka on hygienisesti käsitelty. Asiakkaat voivat hankkia meiltä vehnää kilpailukykyisin hinnoin. Siksi meidät pidetään yhtenä Intiassa toimivista arvostetuimmista toimittajista.
Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet ovat maailmanlaajuisesti arvostettu mauste, käytössä vain pippurin jälkeen. Näitä siemeniä kasvatetaan ja käsitellään ympäri maailmaa, ja Egypti on merkittävä tuottaja. Korianterinsiemenet tarjoavat lämpimän, paksun ja aromaattisen maun, jota käytetään yleisimmin jauhettuna. Ne ovat kulmakivi intialaisessa keittiössä, lisäten annoksiin makeutta ja mausteisuutta. Indonesialaisessa ruoanlaitossa korianteria käytetään tempeh-resepteissä ja papuruoissa. Siemenet nostavat kaalin, maissin, chutneyt ja lisukkeet, ja niitä käytetään myös vihannesten säilömiseen, mikä tekee niistä monipuolisen lisän mihin tahansa keittiöön.
Vehnä

Vehnä

CROVAY NATURAL SOLUTIONSissa tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia viljoja, jotka sopivat sekä ihmisten kulutukseen että erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Nämä monipuoliset luonnolliset ainesosat ovat muodostuneet keskeiseksi osaksi monia eri aloja. Viljat ihmisten kulutukseen Koko jyvät ja luonnollisesti käsitellyt viljat ovat vakiinnuttaneet asemansa ravitsevana ja terveellisenä vaihtoehtona ruokavaliossa. Joitakin suosituimmista ovat: - Vehnä: Proteiinien, kuidun ja mineraalien lähde, jota käytetään leipien, pastojen ja leivonnaisten valmistuksessa.
Punainen Hirssi - Viljat

Punainen Hirssi - Viljat

Millet on yksi vanhimmista viljellyistä kasveista Euraasiassa. Milletiä alettiin viljellä noin 7000 vuotta sitten, ja se on arvokas viljakasvi. Viljaa (jota kutsutaan milleteksi) käytetään keittojen, murojen ja muiden kulinaaristen tuotteiden valmistamiseen; se on arvokasta rehua siipikarjalle. Kasvukausi on 60–120 päivää. Kasvi on lämpöä rakastava ja kestävä kuivuudelle sekä maaperän suolaantumiselle, mutta se ei kestä happamia maita. Saanto on 1417 sentneriä hehtaarilta. Olkea ja vihreää massaa käytetään karjan rehuna. Venäjällä sitä viljellään pääasiassa Volgan ja Keski Mustan maan alueen kuivilla alueilla. Virtuaalisesti gluteeniton, joten sitä voidaan suositella keliakiaa sairastaville, joka on synnynnäinen sairaus, joka johtuu proteiini-intoleranssista joihinkin viljakasveihin. Millet stimuloi veren muodostumista. Millet-puuroa suositellaan hypertensioon ja sydän- ja verisuonisairauksiin.
Soijajauho

Soijajauho

Pyydetyt tuotteet standardin mukaan Ulkonäkö Vaaleankeltainen - vaaleanruskea Vastaava Raakaproteiini 46 % min 46.15 % Raakarasva 1.0 % min 1.10 % Raakakuitu 3.0 % max 2.20 % Kosteus 10 % max 8.22 % Kalsium 0.20 % Fosfori 0.65 % Yhteensä aminohappoja 4.50 % Yhteensä sulavia ravintoaineita 73 % min 78.00 %
Speltti - Viljat

Speltti - Viljat

Se on viljakasvi. Kypsyy, on vastustuskykyinen monille sienitaudeille, vaatimaton. Korva on suojattu lialta, ei menetä kerättyä kosteutta, ja se on suojattu tuholaisilta. Se sisältää runsaasti proteiinia, vähän kaloreita ja useimpia korvaamattomia aminohappoja. Se sisältää myös muita vitamiineja sekä erilaisia makro- ja mikro ravinteita. Siitä voidaan valmistaa monia erilaisia ruokia, kuten leipää, puuroa, keittoja, keksejä, kastikkeita ja kermaja, lisukkeita kalalle, lihalle ja jälkiruoille.