Harissa on päämauste, jopa "Tunisia kansallinen mauste". Se todella täydentää mitä tahansa suolaista ruokaa tuoden mukanaan sen mausteisen potkun, jota makunystyräsi kaipaavat.
Harissan syöminen voi vähentää tulehduksia ja auttaa lievittämään flunssia, nivelrikkoa, reumaa ja monia muita sairauksia.
Lisäksi Harissa on tunnettu aineenvaihdunnan tehostajana. Mausteisena se stimuloi aineenvaihdunnan toimintaa, jota kaikki tarvitsevat.
Perinteiset Harissa-ainekset:
Kuivatut ja savustetut paprikat
Auringonkukkaöljy
Valkosipuli
Korianteri
Suola
Alkuperä: Tunisia
Pakkaus: 200 g lasipurkki
Maku: Mausteinen
Porkkanatapenaadi valmistetaan grillatuista tai kuivatusta vihanneksista, jotka murskataan ja yhdistetään yrtteihin ja mausteisiin öljyihin.
Porkkanatapenaadi tuo luovuutta keittiöösi ja vastaa uusiin kulutustottumuksiin, kuten purtaviin, dippailuun ja illanviettoihin.
Porkkanatapenaadia voidaan käyttää sekä lämpimänä että kylmänä, esimerkiksi canapéiden, pizzojen päällä, tai maustamaan kastikkeita, keittoja, majoneeseja ja pastoja.
Kategoriat: Elintarvikkeet, Säilykkeet, Porkkanatapenaadi
Luonnollinen kuuma cayenne-pippurikastike Barbarian Harissa, 350 g lasipurkki
Harissa (lausutaan hah-ree-suh) on mausteinen chilipasta, jota käytetään laajalti Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän keittiöissä. Useimmat harissa-reseptit valmistetaan sekoituksesta kuumia chilejä, valkosipulia, oliiviöljyä ja mausteita, kuten kuminaa, korianteria ja suolaa.
Kaikki kastikkeemme ja salaatit valmistetaan käsin noudattaen monimiljoonavuotista tunisialaista kulttuuria tuotteidemme keräämisessä ja valmistamisessa.
Tunisiassa harissaa valmistetaan usein etukäteen ja säilytetään käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa. Tämä oranssinpunainen kastike ei ole vain mauste monissa ruokalajeissa.
AINEKSET
Cayenne-paprikat
Tuoreet chilipaprikat
Valkosipuli
Mausteet
Suola
Oliiviöljy
Tuotteen nimi: Perinteinen Harissa
Tyyppi: Kuuma chilipasta
Brix (%): 10
Säilyvyysaika: 2 vuotta
Brändin nimi: MEDILIFE
Alkuperämaa: Tunisia