Saatavilla olevien hiilihydraattien valikoimassa on erilaisia sokerityyppejä ja siirappeja. Tämän kategorian viitemerkkien joukossa on myös runsas valikoima kasvikunnan ravintokuituja.
Ravintolaktaasi
Kristallinen dekstroosi
Fruktoosi
Sakkaroosi KAT. II
Tomusokeri
Raakasokeri
Trealosi
Maltodekstrinit ja jauhettu glukoosisiirappi
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Nestemäinen glukoosisiirappi (40 DE, 60 DE) ja fruktoosipohjainen glukoosisiirappi
Nestemäinen riisisiirappi
Sitruunakuitu, Perunakuitu ja Hernekuitu
Bambu-, Vehnä- ja Glukoosikuitu
Kaurakuitu, Kaurakuitu beetaglukaanien kanssa, Psylliumkuitu 99%
Inuliini
Frukto-oligosakkaridit (FOS)
Alfa-syklodekstriini
Destrosio monoidrato kristallisoitua viinirypäleestä. Se on aito fraktio monosakkaridista glukoosista, joka on läsnä viinirypälemehussa. Se esiintyy valkoisten kristallien muodossa, puhtaus > 99%. Sovellukset:
Leivonnaiset ja leipomotuotteet: parantaa fermentaatiota;
Juomat: alkoholin fermentointiaine;
Makeiset: vapauttaa hienoista makeutta ja raikasta tunnetta suussa;
Ravintolisät (ruokavaliosuplementit, urheilijoiden lisäravinteet): välitön energialähde kehon energiavarastojen palauttamiseksi stressin alaisena.
Suurin osa Indonesian väestöstä on riippuvainen maataloudesta. Monet ihmiset, noin yli 40 % työvoimastamme, työskentelevät maataloussektorilla.
Riisi on pääviljamme. Olemme yksi maailman viidestä suurimmasta riisin tuottajamaasta. Indonesiassa viljelemme riisiämme yli 10 miljoonan hehtaarin alueella.
Ja nyt edistämme myös luomuviljelymenetelmiä suojellaksemme ympäristöä ja varmistaaksemme kansamme elinkeinon. Olemme siirtymässä luomuruoan tuotantoon.
Jos haluat tietää lisää indonesialaisesta riisistä tai tuoda sitä Italiaan, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@itpcmilan.it