CARBO FORTIS PRO on korkean hiilihydraatin juoma, jolla on isotonisia ominaisuuksia, jauheena, joka liuotetaan veteen ja rikastetaan elektrolyyteillä: natrium, kalium, kloridi ja magnesium (magnesiumlaktaatti, jolla on parempi imeytyminen kuin epäorgaanisilla aineilla). Se on tarkoitettu aikuisille, joilla on korkea fyysinen aktiivisuus, erityisesti ammattilais- ja harrasteurheilijoille, joilla on lisääntyneet kaloritarpeet.
CARBO FORTIS PRO sisältää hiilihydraatteja:
-Cluster Dextrins suurimmassa osuudessa.
-Keskikokoisia maltodekstriinejä.
-Glukoosia (nopea energialähde).
CARBO FORTIS PRO takaa korkean toiminnallisuuden:
-Se palauttaa glykogeenivarastot pitkäkestoista rasitusta varten.
-Se lisää kestävyyttä intensiivisen ja pitkäkestoisen fyysisen harjoittelun aikana.
-Se huolehtii elektrolyyttitasapainosta.
-Nopeuttaa palautumista.
Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin.
Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Tuote urheilijoille, joka sisältää hiilihydraattilähteitä, joilla on vaihteleva imeytymisnopeus. Makeutettu steviolla, mustikkamaku. Esimerkkikoostumus.
Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.