Tuotteet hakusanalla hiilihydraattia (5)

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN ATERIA
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin. Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Polidekstroosi - Polidekstroosi on vähäkalorinen, matalan glykeemisen indeksin erikoissokeri

Polidekstroosi - Polidekstroosi on vähäkalorinen, matalan glykeemisen indeksin erikoissokeri

Polidekstroosi on kaloreiltaan vähäinen, matalan glykeemisen indeksin erityishiilihydraatti, jolla on prebioottisia ominaisuuksia, ja se on hyväksytty kuituna. Se on erittäin hyvin siedetty ja edistää tervettä ruoansulatusta. Polidekstroosia sisältävien tuotteiden ei tarvitse sisältää varoituksia laksatiivisista vaikutuksista. Polidekstroosilla on vain 2 Kcal/g, mikä tarkoittaa, että sen energiasisältö on 50 % alhaisempi kuin sokerilla. Sen avulla voidaan kehittää sokeria vähentäviä tai sokerittomia tuotteita. Tämä erityinen hiilihydraatti soveltuu erinomaisesti leivonnaisten, suklaan, viljojen tai juomien valmistukseen. Avainedut: • Optimoidut ravintoprofiilit • Edistää tervettä ruoansulatusta ilman sivuvaikutuksia • Kaloreiltaan vähäinen (sopii painonhallintaan) • Matala glykeeminen reaktio (5-7) Käyttöalueet: • Elintarviketeollisuus • Suklaat • Jäätelö- ja patukkatuotanto • Lääketeollisuus • Juomat • Makeiset • Maitotuotteet Kuva: © 1989studio/ Shutterstock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC-sertifioitu: Kyllä
Kofeiini

Kofeiini

Raaka-aine kofeiini ravintolisille.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.