Tuotteet hakusanalla hiilirasvainen (9)

Anhydroottinen maitovoi (AMF)

Anhydroottinen maitovoi (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) voidaan valmistaa voista tai 35%-45% kermasta, riippuen vuodenaikasta. Tuotantoprosessi koostuu lähes kaiken veden ja ei-rasvaisten kiinteiden aineiden poistamisesta sentrifugien avulla. Tämän ansiosta tuote on helpompi säilyttää ja varastoida, koska se sisältää vähemmän vettä.
WHEY-PROTEIINI

WHEY-PROTEIINI

HERAPROTEIINI
Faux filet de bœuf

Faux filet de bœuf

Le Faux filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, joka nostaa suosikkiruokasi uudelle tasolle. Tämä faux filet on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden vuoksi, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se sopii täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, Faux filet de bœuf on ihanteellinen sekä ammattikeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen kätevä pakkaus takaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattikokki tai harrastelija, tämä faux filet de bœuf on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Amincat bdmaee - Amiinikatalyytit

Amincat bdmaee - Amiinikatalyytit

AminCat BDMAEE on värittömästä vaaleankeltaiseen nesteeseen, jonka kemiallinen kaava on C8H20N2O. Se on tertiäärinen amiini ja yksi aktiivisimmista amiini-puhalluskatalyytistä, joita on saatavilla. AminCat BDMAEE tunnetaan myös nimillä Bis[2(N,N-dimetyyliamino)etyyli] eetteri ja N,N,N’,N’-tetrametyyli-2,2′-oksibis(etyyliamiini). Saatavuus Euroopassa ja Yhdysvalloissa, kun AminCat BDMAEE on varastossa paikallisissa varastoissamme, toimitusaikamme on noin viikko, jos se toimitetaan 170 kg teräksisissä tynnyreissä. Kanada, Etelä-Amerikka, Etelä-Afrikka ja muut markkinat voidaan myös palvella, ole hyvä ja ota yhteyttä myyntiosastoomme saadaksesi lisätietoja. CAS-numero: 3033-62-3 EC-numero: 221-220-5 HS-koodi: 2922 19 00 Analyysi: ≥98.50 % Vesi: ≤0.30 % Tiheys: 0.87 @ 20 °C Syttyvyys: 68 °C @ 99.86 kPa ± 4.07 Jakautumiskerroin (log pow): -0,54 Liukoisuus vedessä: 1 000 000 mg/L @ 25 °C Kaasupaine: 0.99 hPa @ 25 °C Viskositeetti: 0.05153 mm2/s @ 20 °C
Heraproteiini

Heraproteiini

Heraproteiini
Soijaproteiinikonsentraatti 60% – Rehuaste

Soijaproteiinikonsentraatti 60% – Rehuaste

Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) on puhdistettu tuote, joka saadaan kuorituista ja rasvattomista soijajauhoista erottamalla hiilihydraatit (liukoiset sokerit) käyttäen EU:n uusinta huipputeknologiaa.
Happoheraa (AWP)

Happoheraa (AWP)

Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi. Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista. Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
Rognon

Rognon

Rognon on suosittu valinta lihaharrastajille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä rognon on huolellisesti valittu sen laadun ja tuoreuden vuoksi, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, Rognon on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, tämä rognon on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Amincat dbu - Amiinikatalyytit

Amincat dbu - Amiinikatalyytit

AminCat DBU (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) on kirkas, vaaleankeltainen neste, jolla on suhteellisen alhainen haihtuvuus ja jonka kemiallinen kaava on C9H16N2. Siinä on vain lievä ammoniakkimainen haju, se on sekoitettavissa veden kanssa ja liukenee useimpiin orgaanisiin liuottimiin. (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) tunnetaan myös nimellä 2H,3H,4H,6H,7H,8H,9H,10Hpyrimido[1,2a]azepine. Saatavuus Euroopassa ja Yhdysvalloissa AminCat DBU on varastossa paikallisissa varastoissamme. Toimitusaikamme on noin viikko, jos se toimitetaan 200 kg teräksisissä tynnyreissä. Kanadaa, Etelä-Amerikkaa, Etelä-Afrikkaa ja muita markkinoita voidaan myös palvella, ole hyvä ja ota yhteyttä myyntiosastoomme saadaksesi lisätietoja. CAS-numero: 6674-22-2 EC-numero: 229-713-7 HS-koodi: 2933 59 95 Analyysi: ≥99.00 % Vesi: ≤0.25 % Kiehumispiste: 261.86 ºC @ 1.013.25 hPa Tiheys: 1.019 kg/m3 @ 20 ºC Syttyvyys: 113 ºC Sulamispiste: Ei sulamispistettä -100 ºC ja 30 ºC välillä Log Pow: -6.25 @ 25 ºC (pH 4) Liukoisuus vedessä: 1.000 g/l (20 ºC)