Tonnarelli ovat eräänlainen spaghetti, joka on peräisin Lazion alueelta, ja ne ovat hyvin samankaltaisia kuin niiden abruzzolainen serkku, chitarrucci. Kuitenkin ne eroavat muutamissa keskeisissä yksityiskohdissa: niillä on pyöreä poikkileikkaus, ne ovat hieman karkeampia koostumukseltaan ja ne valmistetaan perinteisesti vain durumvehnäjauhosta ja vedestä. Niiden yksinkertainen ja maalaistunnelmainen maku tekee niistä täydellisiä klassiseen roomalaiseen 'cacio e pepe' -ruokaan tai ne ovat ihanteellisia vegaanisiin resepteihin, sillä ne eivät sisällä munia.
Hidroponinen viljely, 100% biomassaa
Sertifioitu ja orgaaninen kannabis, joka on saatu valtuutetusta viljelystä
Huolellisesti valittu korkeiden laatustandardien ja yhdenmukaisuuden varmistamiseksi. Älä nauti
THC-arvo alle 0,2%
Hydroponinen viljely, 100% biomassaa
Sertifioitu ja orgaaninen kannabis, joka on saatu valtuutetun viljelyn kautta
Huolellisesti valittu korkeiden laatustandardien ja yhdenmukaisuuden varmistamiseksi.
Älä nauti
THC-arvo alle 0,2%