Tonnarelli ovat eräänlainen spaghetti, joka on peräisin Lazion alueelta, ja ne ovat hyvin samankaltaisia kuin niiden abruzzolainen serkku, chitarrucci. Kuitenkin ne eroavat muutamissa keskeisissä yksityiskohdissa: niillä on pyöreä poikkileikkaus, ne ovat hieman karkeampia koostumukseltaan ja ne valmistetaan perinteisesti vain durumvehnäjauhosta ja vedestä. Niiden yksinkertainen ja maalaistunnelmainen maku tekee niistä täydellisiä klassiseen roomalaiseen 'cacio e pepe' -ruokaan tai ne ovat ihanteellisia vegaanisiin resepteihin, sillä ne eivät sisällä munia.
M.M.:llä on korkean kemiallisen kestävyyden omaava ritilälinja, joka soveltuu käytettäväksi kemiallisesti aggressiivisissa ympäristöissä, kuten kemianteollisuudessa, galvanoinnissa, kaivostoiminnassa, valmistusteollisuudessa (nahkateollisuus, paperiteollisuus jne.) sekä jätteiden käsittelyssä. Tämä ritilälinja erottuu puhtaan isoftaalihartsin tai vinyyliesterin käytöstä, joka on ilman lisäaineita, sekä suuremman hartsimäärän käytöstä verrattuna standardiritilöihin, varmistaen näin lasikuidun täydellisen peittämisen.
Koot (mmxmm): 1000 x 2000
Säle (mm): 50 x 30
Vapaa valo: 42 x 22
Korkeus (mm): 28
Palkin paksuus (mm): 7/8
Paino (kg/m2): 15
Väri: Läpinäkyvä vihreä