Soijaproteiinikonsentraatti
VEGACON 70 on täysipainoinen soijaproteiini, joka on valmistettu geenimuuntamattomista soijapavuista (NON-GMO). Erityisen prosessin avulla poistetaan sulamattomat hiilihydraatit. VEGACON 70:llä on korkea proteiinipitoisuus ja se tukee proteiinien ruoansulatusta.
VEGACON 70:ää käytetään lihatuotteissa, makkarassa, pastassa, kasvisvalmisruoissa, kastikkeissa ja vauvanruoassa. Ruokavalioelintarvikkeissa ja dieettilimsseissä sitä käytetään proteiinipitoisuuden lisäämiseen.
VEGACON 70 emulgoi, stabiloi ja sillä on korkea rasvansitomiskyky. Se parantaa rakennetta, pidentää säilyvyyttä ja soveltuu elintarvikkeiden rikastamiseen proteiinilla.
Mittausteleskooppimme sisältävät korkealaatuiset optiikat kestävässä kevyessä metallirungossa. Ne ovat monikäyttöisiä, esimerkiksi kovuuden testaamiseen, Brinell- ja Vickers-kovuuden arvioimiseen, grafiikassa tai pienten osien ja lyhyiden etäisyyksien ei-kosketusmittaukseen. 20x/7 mm, 30x/5 mm, 40x/4 mm, 60x/2 mm ja 100x/1 mm mittausteleskooppimme tarjoavat akkuvirran LED-valaistuksen standardina.
Neuvomme teitä perusteellisesti ja käytännönläheisesti tietosuojassa.
Tietosuojaneuvontamme puitteissa suunnittelemme yhdessä kanssanne tietosuojan mukaisia yritysprosesseja. Tähän kehitetään ratkaisuja ilman tarpeetonta lisätyötä, joiden avulla saavutat tavoitteesi tehokkaasti kaikilta tietosuojalainsäädännön vaatimuksilta.
Rasvattomaksi käsitelty soijalesitiini
LECIFINE 100 on rasvattomaksi käsitelty soijalesitiini, joka on valmistettu geenimuuntamattomista soijapavuista (NON-GMO).
LECIFINE 100:aa käytetään hienoissa leivonnaisissa, kekseissä, vohveleissa, pikatuotteissa, kaakaojauheessa ja hiivataikina-valmisseoksissa. LECIFINE 100 parantaa rasvan jakautumista ja mahdollistaa tasaisen paahtamisen. Lisäksi se antaa hienomman murun, pidentää tuoreutta ja lisää leivonnaisten tilavuutta.
LECIFINE 100:lla on korkea fosfolipidipitoisuus, ja se on luonnollinen emulgointiaine, joka tekee taikinasta helpommin käsiteltävän ja pehmeämmän.