Tuotteet hakusanalla hyvä korjaustyö (12)

Nova-K52

Nova-K52

Se on cheloitu nestemäinen kalium, joka helpottaa kaliumin saatavuutta. Koska se on täysin liukeneva, sen käyttö on erittäin nopeaa ja se imeytyy välittömästi kasviin. Parantaa hedelmien, vihannesten ja teollisten viljelykasvien organoleptista laatua sekä koristekasvien kukkien väritystä. Kun sitä käytetään kasvukauden lopussa (ennen sadonkorjuuta), se nopeuttaa kypsymistä, lisää kuivuutta kestävyyttä ja ilmastohaasteiden sietokykyä. Sopivan chelatoivan aineen läsnäolo takaa kaliumin täydellisen saatavuuden riippumatta käytetyn veden laadusta lehtilannoitus- ja kastelukäsittelyissä. SKU:n/a Koko:1000 LITRAA, 20 LITRAA, 5 LITRAA
Muottien valmistus

Muottien valmistus

AOPB on itsenäinen muottien valmistuksessa: - klassiset muotit, - 3-levyiset muotit, - irrotettavat muotit, - kuumakanavamuotit, - lisäosien ylikäsittelymuotit, - versiomallit.
Mikroputki SafeFit, 5,0 ml kannella

Mikroputki SafeFit, 5,0 ml kannella

Mikroputki SafeFit, 5,0 ml kannella
Kokonaislisäaine curados 049

Kokonaislisäaine curados 049

Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Punajuurimehuu

Punajuurimehuu

Punajuurimehuu Tuoteryhmä: Mehut ja Perusraaka-aineet Kategoria: Konsentraatti Tyyppi: Kirkastettu Luonne: Luonnollinen
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Morcillol 027

Morcillol 027

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Puuvillasovitin 150 mm PP, pieni pää

Puuvillasovitin 150 mm PP, pieni pää

Puuvillasovitin 150 mm PP, pieni pää
Tutkimus - Prototyyppaus

Tutkimus - Prototyyppaus

AOPB:n suunnittelutoimisto hallitsee muottien suunnittelun ja muoviosien muotoilun sovittamisen ruiskupuristusprosessiin. Työkalujen tutkimus tehdään paperipiirustusten tai osien digitaalisen määrittelyn perusteella. CAD:n avulla tuotteidesi realistinen esitys antaa muodon ideoillesi. Tarvittaessa autamme sinua materiaalien valinnassa ja vahvistamme yhdessä osien geometrian.
Pipettipää 0,1 - 20 PP (kristalli)

Pipettipää 0,1 - 20 PP (kristalli)

Pipettikärki 0,1 - 20 PP (kristalli)
Virtsakuppi 100 ml ruuvikannella, säteilytetty

Virtsakuppi 100 ml ruuvikannella, säteilytetty

Virtsakuppi 100 ml ruuvikannella, säteilytetty
Puuvillasovitin 150 mm Alu, mini pää, steriili...

Puuvillasovitin 150 mm Alu, mini pää, steriili...

Puuvillasovitin 150 mm Alu, mini pää, steriili yksittäin