Tuotteet hakusanalla irlannin plapper (51)

Naudan kurkku

Naudan kurkku

Naudan kurkku, jota käytetään usein lemmikkiruoassa, on arvostettu sen sitkeän rakenteen ja korkean proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on ainutlaatuinen sivutuote, joka tarjoaa arvokkaan ravinnonlähteen. Sen monipuolisuus tekee siitä hyödyllisen ainesosan erilaisissa sovelluksissa. Direct Meat Service Sverige AB:lla varmistamme, että jokainen naudan kurkku käsitellään huolellisesti sen luonnollisen maun ja ravintoarvon säilyttämiseksi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille kulinaarisille harrastajille. Koe naudan kurkun ravitsemukselliset hyödyt, sivutuote, joka lupaa parantaa kulinaarisia luomuksiasi. Tämä leikkuu on täydellinen niille, jotka arvostavat perinteisen ruoanlaiton taidetta, tarjoten rikkaan, voimakkaan maun, joka varmasti tyydyttää. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä leikkuu tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja ravinnon välillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan herkulliseen ateriaan. Luota sitoutumiseemme laatuun ja nauti premium-naudan leikkuidemme poikkeuksellisesta mausta.
Koko kampasimpukka

Koko kampasimpukka

Premium-äyriäiset, huolellisesti valittu koon, tuoreuden ja maun mukaan.
Atlantin kampela pannulle valmis

Atlantin kampela pannulle valmis

IQF, sisäelimet poistettu, pää, evät, häntä, 275-325g 325-375g 375-425g.
Raput - Keitetyt ja kuorittuja

Raput - Keitetyt ja kuorittuja

IQF Keitetyt kuorittuja rapuja
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Olkapääfilee

Olkapääfilee

Olkapääfilee
Välimeren sekoitus

Välimeren sekoitus

Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille. Colin-Ainesosat Ref:60159402 Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Lämpökäsittely: Ei Viitteellinen annostus: 2–5 % Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta Pakkaus: 20 kg:n säkki Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Sisäfilee

Sisäfilee

Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Naudat Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 1,1 kg - 2,8 kg Koko: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs ja 5 lbs ylöspäin
Kuorihame

Kuorihame

Kaikki hameet, joissa on lisätty UV-lisäaine Laserilla sijoitettu, enemmän kuin oikea kala Hyvä joustavuus, kestävämpi DS10125:2.5" DS10130:3" DS10135:3.5" DS10145:4.5" DS10150:5" DS10155:5.5"
Litteä sardiini

Litteä sardiini

Saatavilla pakastettuna
Valmistettu sardiinifilee

Valmistettu sardiinifilee

Pakastetut käsitellyt sardiinifileet, jotka on saatu kalastamalla. Lasitettu pakastettu tuote (15%-20%), pakattu pahvilaatikoihin, merkitty ja lavalle pakattu.
Lobster - tunnetaan myös nimellä Thiof tai grouper englanniksi

Lobster - tunnetaan myös nimellä Thiof tai grouper englanniksi

Mauritiuksessa pyydetty kala toimitetaan tuoreena tai pakastettuna. Kalastus täällä Mauritiuksessa on saatavilla pakastettuna laivalla ja tuoreena.
Neliöapila

Neliöapila

Apila Squarozum
Taikinassa Paistetut Turskapalaset

Taikinassa Paistetut Turskapalaset

Kalamurekalan valmistaminen vaatii huolellista valintaa parhaista osista, jotta maksimaalinen laatu voidaan taata. Tällä reseptillä olemme huolehtineet kaikista monimutkaisimmista vaiheista, jättäen teille vain tämän herkullisuuden kypsentämisen ja sen nauttimisen ilon.
Ananaksenvihreä

Ananaksenvihreä

La Perla Ananasta Raastettuna, omassa mehussaan, 3.100 ml Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 3.100 ml MERKKI: La Perla RESEPTI: omassa mehussaan
simpukat - meren antimet

simpukat - meren antimet

Argopecten purpuratus Benthinen kaksiosainen, joka elää suojatuilla infralittoraalisilla alueilla, löytyy hiekkaisilta pohjilta, joilla on vähän virtausta, mutta se voi myös esiintyä mudassa, kivisessä tai makrolevillä peitetyssä substraatissa. Se on levinnyt pitkin trooppisen Tyynenmeren rannikkoa, ulottuen Corintosta, Nicaraguasta, Chilen pohjoisosan IV alueelle. Perussa tärkeimmät luonnolliset rannat keskittyvät Independencia-lahteen Icassa ja Sechura-lahteen sekä Lobos de Tierra -saariin Piurassa.
Pakastetut Mustat Kampelafileet (sivusaalis) - PBI, ilman ihoa (Reinhardtius hippoglossoides)

Pakastetut Mustat Kampelafileet (sivusaalis) - PBI, ilman ihoa (Reinhardtius hippoglossoides)

Vastuullisesti kalastettu laivamme Emeraude toimesta Pohjois-Atlantilla (FAO-alue 27 - alavyöhykkeet I, IIa, IIb IIIa & VI), mustat flätanifileet PBI (Reinhardtius hippoglossoides) valmistetaan 100 % villikaloista. Käytämme tiukkaa kalavalintaa luodaksemme tuotteitamme erittäin korkeilla laatustandardeilla. Ne kalastetaan ja pakastetaan 12 tunnin kuluessa saaliista, kaikki avomerellä. Tarjoamme mustat flätanifileet PBI, jotka eivät ole lajiteltuja, 6.8 kg Interleaved -pakkausmuodossa B-to-B-käyttöön. Älä epäröi kertoa meille tarpeistasi ja kysyä lisätietoja tuotteistamme!
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Pakastettu turska

Pakastettu turska

Ôkéanos on asiantuntija vierelläsi tarjotakseen sinulle parhaan merenelävien hankintapalvelun.
Järviperhonen

Järviperhonen

Parempi kuin auringonpyrstö on jokiperkko, joka soveltuu nuorikalojen vähentämiseen. Kotoperäinen, myös värikäs, suuri suu (siihen mahtuu myös paksumpia nuorikaloja), hitaasti kasvava, erittäin hyvä ruokakala (kunhan se taas saadaan altaasta) ja vaatimaton vesistön suhteen.
rapu

rapu

makean veden hummeri
Vihreät Herneet

Vihreät Herneet

Poimittu ja pakastettu teknologioilla, jotka säilyttävät makeuden ja rapeuden, pakastetut vihreät herneet ovat yksinkertaisesti parhaita. Säilytä pakastettuna alle -18° C Pakkaustyypit 400 grammaa 1 kilo 2,5 kiloa 10 kiloa Tyypit
Punainen Snapper

Punainen Snapper

PUNAINEN SNAPPER - PUNAINEN PORGY - BESUGO LATINALAINEN NIMI: PAGRUS PAGRUS 10 KG KARTONKIT ALKUPERÄ ARGENTINA
Naudan häntä

Naudan häntä

Naudan häntä tunnetaan sen rikkaasta, geelimäisestä lihastaan, joka on täydellinen hauduttamiseen ja hitaasti kypsennettäviin resepteihin. Se antaa syvän, suolaisen maun ruokiin, kuten naudan häntäpadalle. Sen ainutlaatuinen rakenne lisää ylimääräisen ulottuvuuden täyteläisiin aterioihin. Direct Meat Service Sverige AB:llä varmistamme, että jokainen naudan hännän pala käsitellään huolellisesti sen luonnollisen maun ja ravintoarvon säilyttämiseksi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille kulinaarisille harrastajille. Tutustu naudan hännän rikkaaseen makuun, leikkuupalaan, joka lupaa nostaa kulinaariset luomuksesi uudelle tasolle. Tämä leikkuupala on täydellinen niille, jotka arvostavat hitaasti kypsentämisen taidetta, jolloin maut sulautuvat ja kehittyvät ajan myötä. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä leikkuupala tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja rakenteen välillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan herkulliseen ateriaan. Luota sitoutumiseemme laatuun ja nauti premium-naudan leikkuujemme poikkeuksellisesta mausta.
Atlantin Ahven

Atlantin Ahven

IQF, kokonaan kuorittu, eri laatua, 20% kuorrutus
Aasin filee

Aasin filee

Aasin filee
Kokonaista keitettyä hummeria

Kokonaista keitettyä hummeria

IQF (Yksittäin Nopeasti Pakastettu) on pakastusmenetelmä, joka mahdollistaa elintarvikkeiden pakastamisen yksittäin, varmistaen, että ne säilyttävät laatunsa ja tuoreutensa. Tätä tekniikkaa käytetään yleisesti hedelmien, vihannesten ja merenelävien kohdalla, tarjoten mukavuutta ja pidennettyä säilyvyyttä.
Pangasfilee

Pangasfilee

IQF
Meriahvenfilee

Meriahvenfilee

IQF
Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi