Tuotteet hakusanalla irlannin plapper (19)

Raput - Keitetyt ja kuorittuja

Raput - Keitetyt ja kuorittuja

IQF Keitetyt kuorittuja rapuja
Litteä sardiini

Litteä sardiini

Saatavilla pakastettuna
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Neliöapila

Neliöapila

Apila Squarozum
Into- kukka

Into- kukka

Passionskukka
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Pakastettu turska

Pakastettu turska

Ôkéanos on asiantuntija vierelläsi tarjotakseen sinulle parhaan merenelävien hankintapalvelun.
Punainen Snapper

Punainen Snapper

PUNAINEN SNAPPER - PUNAINEN PORGY - BESUGO LATINALAINEN NIMI: PAGRUS PAGRUS 10 KG KARTONKIT ALKUPERÄ ARGENTINA
Lieur

Lieur

Esittely: Lieuri LIGAPAL sekä sen komponentit on suunniteltu ja valmistettu meillä Ranskassa. Tiimimme työskentelee jatkuvasti sen käyttöiän ja ergonomian parantamiseksi. Viimeisin mallimme on varustettu kovametalliterillä ja kumipinnoitetulla kahvalla lisäämään mukavuutta. LIGAPAL-sidontapihdit erottuvat tehokkuudestaan, nopeasta suorituksestaan ja laadukkaasta käsiteltävyydestään. Lieuri LIGAPAL toimii kaikkien teräslangalla varustettujen sidontaliinojen kanssa. Se on käytetyin sidontapihdit Ranskassa... Edut: - Taloudellinen: hehtaarikohtaiset kustannukset alhaisemmat kuin muilla sidontamenetelmillä. - Kaikki oksan paksuudet voidaan sitoa. - Kestävä ja ergonominen. - Yksinkertainen huolto. - Erittäin alhaiset ylläpitokustannukset. - Mekanismin luotettavuus. - Voidaan käyttää sekä litteiden että pyöreiden sidontaliinojen kanssa. Lieuri LIGAPAL on saatavilla oikeakätisille (vihreä) ja vasenkätisille (punainen). Käyttöperiaatteet: - Vaihe 1: Kierrä oksa ja lanka sidontaliinalla. - Vaihe 2: Pidä sidontaliinaa vapaalla kädellä, aseta koukku silmukan kohtaan, vedä ja solmu on valmis. - Vaihe 3: Koukku palaa automaattisesti paikalleen jousen ansiosta. - Vaihe 4: Leikkaa naru sidontapihdillä. Kauden lopussa naru hajoaa itsestään. Huolto: - Voitele säännöllisesti terien nivel. (Älä käytä rasvaa) - Puhdista mekanismi jokaisen käytön jälkeen jäännösten poistamiseksi. - Vaihda tarvittaessa jouset korjaussarjan avulla. - Älä leikkaa mitään muuta kuin meidän narujamme sidontapihdillä. Huom: Varokaa väärennöksiä, pyytäkää alkuperäistä Lieuri LIGAPAL:ia.
Kokonaista keitettyä hummeria

Kokonaista keitettyä hummeria

IQF (Yksittäin Nopeasti Pakastettu) on pakastusmenetelmä, joka mahdollistaa elintarvikkeiden pakastamisen yksittäin, varmistaen, että ne säilyttävät laatunsa ja tuoreutensa. Tätä tekniikkaa käytetään yleisesti hedelmien, vihannesten ja merenelävien kohdalla, tarjoten mukavuutta ja pidennettyä säilyvyyttä.
Pangasfilee

Pangasfilee

IQF
Meriahvenfilee

Meriahvenfilee

IQF
Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi
Raaka puolihummeri

Raaka puolihummeri

IQF
Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela
Tilapiafileet

Tilapiafileet

Tilapiafileet
Keitetty puolikas hummeri

Keitetty puolikas hummeri

Keitetty puolikas hummeri
Kivipohja

Kivipohja

Saatavilla tuoreena ja pakastettuna. Saatavilla olevat koot: T1 (600-800g) T2 (400-600g) T3 (300-400g) T4 (200-300g) Kampelafileet (+800g) T1:600-800g T2:400-600g T3:300-400g T4:200-300g Kampelafileet:+800g
Mustekala

Mustekala

Saatavilla pakastettuna. Koot saatavilla: T1 (+4kg) T2 (3-4kg) T3 (2-3kg) T4 (1,5-2kg) T5 (1,2kg- 1,5kg) T6 (800-1,2kg) T7 (500-800g) T8 (330-500g) T1:+4kg T2:3-4kg T3:2-3kg T4:1,5-2kg T5:1,2-1,5kg T6:800-1200g T7:500-800g T8:330-500g