Maxant® PWR on silikonipohjainen vaahdonestoemulsio, joka tarjoaa erinomaisen vaahdonpoiston ja keston. Se on erittäin tehokas jopa alhaisilla käyttömäärillä. Maxant® PWR on stabiili korkeahappisissa ja emäksisissä koostumuksissa. Sitä voidaan käyttää kirkkaissa tuotteissa.
Suositeltu käyttömäärä Maxant® PWR:lle on 0,01 - 0,5 %.
Erittäin hyvä hoitoaine erityisesti seuraavissa tuotteissa:
- Kirkas nestemäinen pyykinpesuaine
- Nestemäinen astianpesuaine
- Lasinpuhdistusaineet
- Tekstiilien pehmentimet
- Yleiskäyttöiset puhdistusaineet
Pysyvä vaahdon katkaisu
Nopea vaahdonpoisto
Vaahdon estäminen äärimmäisissä lämpötiloissa (jopa 95 °C)
Pitkäaikainen vaahdon estäminen
Yhteensopivuus kostuttavien aineiden kanssa
Helppous dispersioiden muodostamisessa kaikissa vaahdotusjärjestelmissä
Helppous dispersioiden muodostamisessa kovissa
Pitkä kesto happamissa ja emäksisissä olosuhteissa
Voidaan käyttää kirkkaissa koostumuksissa
Ulkonäkö: Valkoinen viskoosi neste
Viskositeetti 25°C: 3000 - 7500 cP
pH 25°C: 6,00 – 7,50
Ioniominaisuus: Ei-ioninen
YGK Chrome 98 - YGK Chrome
Sovellus: Koristeellinen ja toiminnallinen sovellus autoteollisuudessa ja saniteettialalla
Toiminto: Paras korroosiosuoja nikkelipinnoille, nestemäinen katalyytti, helppo käsitellä
Voimme tarjota valmistamamme pystysuoran ja vaakasuoran lihapadon koneen seuraavilla ominaisuuksilla:
Tuntikohtainen tuotantokapasiteetti 300–1 000 kg
jäähdytetty
Lusikkasekoitus
Liikkuva tuotteen sekoitus ja tuotteen purku
Näiden ominaisuuksien avulla koneemme tarjoavat tuotteen,
Marinointi / Marinointi
Se pehmentää lihaa.
sekoittaa sen
Se on kuin lepoa 36 tuntia
Se nopeuttaa tuotantoprosessia
Pullotettu / Valmis kypsennettäväksi
Tyhjö
Se mahdollistaa kuljetuksen ilman kylmäketjun katkeamista.
Tuotteen tyhjöpadamme on suunniteltu hieromaan ja pehmentämään tuotteita, kuten kinkkua, olkapäätä, ribeye-pihviä, sisäfileetä jne. tyhjössä. Sen sylinterimäinen runko ja kalanruotoinen sisä rakenne varmistavat, että tuote homogenoituu tasaisesti. Laajan säätöalueen automaatiojärjestelmän ansiosta se varmistaa valmiin tuotteen lisääntymisen ja parhaan proteiinien sitoutumisen lihaan.