Tyhjöeristetty sylinterimäinen työastia nestemäisen typen varastointiin. Saatavana eri kokoisina. Konsultointi mahdollista.
Mitat: Korkeus 270mm; Halkaisija 185mm
Rentoutumistee RelaxAgil auttaa sinua löytämään sisäisen rauhan ja tyyneyden sekä rentouttaa kehoa ja mieltä hektisen päivän jälkeen. Apteekkilaatu PZN: 12418012
RelaxAgil Tee
Ainesosat: sitruunaruoho, piparminttu, sitruunankuoripalat, sitruunamelissa, kamomilla, laventeli ja auringonkukansiemenet.
Sisältö: 75 g irtoteeseosta
Valmistus:
1 - 2 teelusikallista kupillista kohti kiehuvaa vettä päälle ja anna hautua 5-6 minuuttia.
Bruttopaino: 142 g
-Poissa kaupasta-/Vaihtoehto: HAP 161063 60 x 60 cm (30 kpl) UK = 4 pakkausta.
Artikkelinro HAP 161320 Imukykyinen materiaali selluloosahippu, kevyempi malli, vihreä
Tuote HAP 161320 on poissa kaupasta eikä sitä voi enää tilata. Jos korvaavaa tuotetta on saatavilla, löydät tietoa siitä yllä tuotteen nimessä.
KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...
Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike
Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta.
Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista.
Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa.
Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.