KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...
Haden Intelligent Equipment Technology Co., Ltd. Meillä on erikoisosaamista korkealaatuisissa taivutusmasinoissa ja laserleikkauskoneissa, jotka on suunniteltu vastaamaan ohutlevyjen käsittelyn, teräsrakenteiden valmistuksen, laivanrakennuksen ja sähkölaitevalmistuksen tarpeita. Kerro meille, miten voimme tukea liiketoimintaasi tarkkuudella ja luotettavuudella.
Ohra jyvissä on jopa 15,8 % proteiinia, 76 % hiilihydraatteja, 3-5 % rasvoja, 9,6 % kuitua, entsyymejä sekä B-, D-, E- ja A-ryhmän vitamiineja.
Kuitu, joka koostuu pääasiassa kaurasta, puhdistaa suoliston haitallisista aineista ja myrkyistä. Ohran beetaglukaanit palauttavat ruoansulatuskanavan mikrofloran ja ovat hyödyllisiä useiden ruoansulatusjärjestelmän sairauksien hoidossa.
AMS European -yhtiö perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomian pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on nyt ja aina tiimimme ensisijainen huolenaihe, asiakkaidemme palveluksessa.
Tervetuloa makuelämysten maailmaan!