Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Jambalaya-tyylisestä kanasta, chorizolla, punaisilla paprikoilla ja chilillä, inspiroituneena parhaista ravintoloista. Huolellisesti valmistettu ranskalaisesta kanasta, tämä resepti on ilman väriaineita, ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.
Kikhernepata on perinteinen tunisialainen ruokalaji, joka valmistetaan sipuleista, kikherneistä ja lampaanlihasta.
Ainekset:
Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola
KEITTIÖSSÄ: Käsintehty Ras El Hanout koostuu useista mausteista. Sitä käytetään erityisesti itämaisessa keittiössä: couscous, tajine... mutta ei vain: bricks, kanat…
HYÖDYT
Ras El Hanoutia voidaan käyttää kylmällä säällä, sillä se lämmittää ja helpottaa vilustumista. Sen hyödyt riippuvat sen sisältämistä mausteista (10:stä jopa 50:een mausteeseen).
Tutustu keski-itäläiseen munakkaaseemme Cocotine! Herkullisia munakkaan paloja mausteilla, pakastettuna monipuolistamaan ruokalistojasi.
Cocotine Keski-itäläiset munakkaat on elävöitetty herkullisilla mausteilla, jotta voit tarjota gourmet-maailmanruokia vieraillesi!
2,5 kg tai 10 kg