Tuotteet hakusanalla jäädytetty ruoka lähelläni (8)

SHILAJIT HARTSI 30 g

SHILAJIT HARTSI 30 g

30 grammaa YOOKA Shilajit-hartsia on 100 % vegaaninen, käsityönä valmistettu ravintolisä korkeinta laatua. Shilajit-hartsimme kerätään Pakistanin Himalajalta, korkeudeltaan 5100–5500 metriä. Hartsia kuivataan luonnollisesti auringossa 45–60 päivän ajan, jotta kaikki mineraalit ja hyödyt säilyvät. Toisin kuin teollisissa menetelmissä, Shilajit-hartsimme puhdistetaan 40 kertaa nano-suodattimilla maksimaalisen puhtauden takaamiseksi. Ruokaluokan lasipakkauksemme varmistaa, että hartsit pysyvät ehjinä jopa äärimmäisissä lämpötiloissa. YOOKA Shilajit palauttaa energiatasapainon ja ehkäisee useita sairauksia, kuten kroonista väsymysoireyhtymää, anemiaa, kroonista kipua, ruoansulatushäiriöitä ja nivelrikkoa. Shilajitin luonnolliset ainesosat vaikuttavat suoraan elimiin ja lihaksiin ja varmistavat optimaalisen imeytymisen.
Angolalainen Herne Hummus

Angolalainen Herne Hummus

Angolalaisista Herneistä Valmistettu Hummus Ref: FINE007 Sisältö: 180 g
ANJOVIKSET OLIIVIÖLJYSSÄ - SUOLATUT

ANJOVIKSET OLIIVIÖLJYSSÄ - SUOLATUT

Anjovisfaneille on selvää, että oliiviöljyyn säilötyt anjovisfileet tarjoavat loputtomasti nautintoa ja sopivat moniin resepteihin, joissa ne tuovat mukanaan voimakkaan kalaisen ja suolaisen maun. Oliiviöljyssä säilöttyjä anjoviksia käytetään lähes mausteena, antaen ainutlaatuisen ja herkullisen maun jokaiselle reseptille, johon ne sisältyvät. Yhdistä oliiviöljyssä säilötty anjovis muihin makuihin Ennen kuin puhumme resepteistä, tässä on lista ainesosista, jotka sopivat täydellisesti yhteen oliiviöljyssä marinoidun anjovisfileen kanssa. Jos sinulla on resepti, joka käyttää pääasiassa näitä ainesosia, voit varmasti lisätä anjovista ja onnistua joka kerta: - Vihreä tai musta oliivi - Tomaatti (tuore, murskattu, kirsikkatomaatti...) - Kaprikset - Grillatut paprikat - Kesäkurpitsa - Perunat - Juustot mozzarella ja feta - Keitetty kananmuna, majoneesi tai munakas - Valkosipulinkynnet.
Toimittaja Valkoisten Papujen Hautaus - Valmiit Ruokalat

Toimittaja Valkoisten Papujen Hautaus - Valmiit Ruokalat

Valmistettu valkoisten papujen ruoka, maustettu vihanneksilla, valmis nautittavaksi Koostumus: Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola
Paneroidut mustekalaranskalaiset - Kokkien Tapas

Paneroidut mustekalaranskalaiset - Kokkien Tapas

Aseta pakastettu tuote runsaaseen erittäin kuumaan öljyyn ja paista 3-4 minuuttia. Tarjoile kuumana. Mikroaaltouunin käyttöä ei suositella.
Algerialainen Keitto

Algerialainen Keitto

ERITYINEN RAMADAN-KEITTO Ainekset 6 annokselle 350 g lampaan, karitsan tai vasikan olkapäätä 1 keskikokoinen sipuli 1 keskikokoinen peruna 1 pieni porkkana
Chiktail Silli

Chiktail Silli

Chiktail Silli Ref: SAL029 Sisältö: 190 g
Kikhernepata Toimittaja - Valmiit Ruokalat

Kikhernepata Toimittaja - Valmiit Ruokalat

Kikhernepata on perinteinen tunisialainen ruokalaji, joka valmistetaan sipuleista, kikherneistä ja lampaanlihasta. Ainekset: Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola