Myynti alaikäisille on kielletty. Siementen ostaminen on sallittua muistoesineenä, kokoelmana ja biodiversiteetin säilyttämiseksi. Kotikäyttö, elintarvikekäyttö tai maatalous, sekä itäminen ja viljely ovat laittomia ja niistä voi seurata oikeudellisia toimenpiteitä.
Bloom Farm Groupe ja jälleenmyyjät eivät voi olla vastuussa kolmansien osapuolten käytöstä, joka ei noudata voimassa olevaa kansallista lainsäädäntöä.
Tuotteen ominaisuudet:
(Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Nämä sienet ovat yksi tunnetuimmista, sillä niitä on viljelty intensiivisesti yli vuosisadan ajan. Niitä kutsutaan myös "Pariisin sieniksi", kun niitä kasvatetaan luolissa.
Valmistusvinkit
Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa sienet ennen kypsentämistä. Viipaloituina ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämisen.
Säilytysvinkit
Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravinteen ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä niitä jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan.
Saatavilla olevat esitykset
Koko sienet
150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Viipaloidut sienet
150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Kuivattuja sieniä lajikkeista:
Boletus edulis
Chantarelle
Nisakka.
Yhä enemmän eri syötävien sienilajien kysyntä keittiössä kasvaa. Nykyään voimme löytää laajan valikoiman tuoreita syötäviä sieniä, sekä villisieniä että viljeltyjä sieniä. On kuitenkin otettava huomioon, että tuoreilla sienillä on hyvin lyhyt säilyvyys. Siksi yhä useammin käytetään kuivattuja sieniä, sillä niiden säilyvyys voi ylittää 2 vuotta. Tämä mahdollistaa sen, että voimme nauttia suuresta määrästä syötäviä sieniä ympäri vuoden.
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
La Perla Superiore, Artisokansydämet, vedessä, 425 ml
Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 425 ml
MERKKI: La Perla Superiore
RESEPTI: vedessä
PAKKAUS: 12
VARIANTTI: Artisokansydämet
Sienet ovat sieniä, joilla on suuri monimuotoisuus muodoissa, kooissa ja väreissä. Niiltä puuttuu klorofylli, ja ne ravitsevat itseään mätänevistä aineista tai muista orgaanisista materiaaleista. Sieniä esiintyy ympäri maailmaa erilaisissa elinympäristöissä, ja ne näyttelevät keskeistä roolia ekosysteemeissä hajottamalla kuollutta kasvimateriaalia ja kierrättämällä ravinteita. Vaikka jotkut sienilajit ovat syötäviä ja niitä käytetään ruoanlaitossa, toiset ovat myrkyllisiä ja mahdollisesti vaarallisia. Tietyillä sienillä on lääkinnällisiä ominaisuuksia, ja niitä käytetään perinteisiin parannustarkoituksiin. Lisäksi sienet ovat herättäneet kiinnostusta tieteellisessä tutkimuksessa niiden mahdollisten ympäristö- ja terveyshyötyjen vuoksi.
Spitzmorchelit puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Näin sienet säilyttävät ainutlaatuisen arominsa ja hunajakenno-rakenteensa. Tämän jälkeen kuivatut spitzmorchelit lajitellaan ja pakataan käsin.
Spitzmorcheli on yksi tunnetuimmista ja gourmet-ruokailijoiden eniten etsityistä metsäsienistä. Sen hieno tasapaino miedosti mausteisen aromin ja lihamaisen koostumuksen välillä luo herkullisen delikatesin, jota arvostetaan erityisesti ranskalaisessa keittiössä. Nämä elegantit sienet tarjoavat erityisen nautinnon ja sopivat erinomaisesti alkupaloiksi, kastikkeiden hienosäätöön, paistettuihin ruokiin sekä hienojen risottojen valmistamiseen.
Ennen käyttöä kaada kuivatut sienet veden päälle ja anna niiden turvota noin 30 minuuttia. Sienet imevät hieman nestettä ja kasvavat näin ollen suuremmiksi ja mehukkaammiksi. Ota sitten vedestä ja valmista reseptisi mukaan.
Tuotenumero: 7001
Energia: 1028 kJ / 289 kcal
Rasva: 5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.42 g
Hiilihydraatit: 17.3 g
josta sokerit: 1.84 g
Proteiini: 29.6 g
Suola: 0.04 g
Paino: 15 g
Ainesosat: Koko spitzmorchelit
Allergeenit: ei mitään
Alkuperämaa: Bosnia ja Hertsegovina
Brändi: Dr. Ana Collection
Valmistaja: AnaVita Naturkost GmbH
Cut Spécialités, runsas valikoima herkullisia tuotteita, jotka on valmistettu kokonaisista korkealaatuisista perunoista. Täydellinen tuote erottuvaan menuun! Valmis, tuli, tarjoile! Ei lisämausteita tarvita!
Koko: 4 X 2.500g
Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
gr
10
kiloa
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Pohjat
Neljännekset
Nämä harmaat tai ruskeat sienet, joissa on valkoinen liha ja miellyttävä maku, sopivat kaikkiin ruokiin.
Valmistusvinkit
Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa ne ennen kypsentämistä. Viipaloituna ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämistä.
Säilytysvinkit
Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravin ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä niitä jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan.
Saatavilla olevat esitykset
Koko sienet
150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Viipaloidut sienet
150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Enoki-sieni koostuu pienestä valkoisesta tai beigehköstä hatusta ja pitkästä varresta, joka voi olla jopa 10 senttimetriä pitkä. Enoki kasvaa ryppäinä ja sitä viljellään kantojen päällä tai puru- tai sahanpurupohjaisessa ympäristössä. Sitä viljellään pääasiassa Japanissa.
Enoki-sienellä on mieto, hedelmäinen maku ja hieman rapea koostumus. Enoki-sienet ovat erinomaisia raakana salaateissa tai nopeasti kypsennettyinä. Ne ovat heti käyttövalmiita.
Valmistusvinkkejä
Aasialaiset sienet tarvitsevat vain vähän puhdistusta. Ne kannattaa pyyhkiä kostealla liinalla (liottaminen vedessä vie osan niiden mausta).
Enokissa kaikki on hyvää. Se on "valmis käyttöön". Suosittelemme vain leikkaamaan pois substraatin peittämän pään.
Enoki on herkullista raakana. Se koristaa ja maustaa salaatteja ja voileipiä. Sitä lisätään keittoihin (käytetään nuudeleina) ja itämaisiin ruokiin, lisäämällä se kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta sen herkkä maku säilyy.
Ne tunnistetaan tummanharmaasta tai kirkkaan keltaisesta suppilohattustaan. Niiden liha on kellertävää ja aromikasta. Ne käytetään erityisesti seoksissa.
Valmistusvinkit
Luonnosta kerätyt kantarellit, vaikka ne tarkastetaan keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on syytä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita:
Leikkaa 2-3 mm jalasta
Harjaa varovasti sienet, hattu ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois.
Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) huuhtelemalla sienet veden alla tai pyyhkimällä ne varovasti.
Kypsennys: paista aina "korkealla lämmöllä" pannulla ja nauti mieluiten rapeina.
Viipaloidut ja "valmiit käytettäväksi" sienet tarvitsevat tietenkin vain kypsentämisen.
Säilytysvinkit
Kantarellit voivat esittää erilaisia ominaisuuksia keräysaikojen tai niiden...
Ne ovat oransseja sieniä jalasta lakkiin, vaaleanvalkoisella lihalla, hieman karvaita ja hienolla maulla. Ne kerätään syksyllä havu- ja lehtimetsien aluskasvillisuudesta, erityisesti pyökkimetsistä.
Valmistusvinkit
Luonnosta kerätyt lampaanjalat, vaikka ne on tarkastettu keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on hyvä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita:
- Leikkaa 2-3 mm jalasta
- Harjaa varovasti sienet, lakki ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois.
- Viipaloi liian suuret yksilöt pituussuunnassa
- Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) juoksevan veden alla tai pyyhkimällä varovasti.
Kypsennys: paista aina "kovalla lämmöllä" pannulla ja nauti mieluiten rapeina.
Viipaloidut ja "valmiit" sienet vaativat tietenkin vain kypsennystä.
Säilytysvinkit