Tuotteet hakusanalla jäätyneet sienet (32)

kuivattu sieni

kuivattu sieni

kuivattu sieni
Kuivattu Kesäkurpitsa

Kuivattu Kesäkurpitsa

KUIVATTU KESÄKURPITSA Väri: vaaleankeltainen Koko: kuutiot - tasaisesti viipaloitu, sivukoko 5-10 mm Kosteus: enintään 14,0% Yhdiste: kesäkurpitsa
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

Myynti alaikäisille on kielletty. Siementen ostaminen on sallittua muistoesineenä, kokoelmana ja biodiversiteetin säilyttämiseksi. Kotikäyttö, elintarvikekäyttö tai maatalous, sekä itäminen ja viljely ovat laittomia ja niistä voi seurata oikeudellisia toimenpiteitä. Bloom Farm Groupe ja jälleenmyyjät eivät voi olla vastuussa kolmansien osapuolten käytöstä, joka ei noudata voimassa olevaa kansallista lainsäädäntöä. Tuotteen ominaisuudet: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Yrttisienet

Yrttisienet

Pleurotus eryngii, Viipaleet, Yrtit sienet saatavilla viipaleina, rakeina ja jauheena.
Vihannekset - Valkoiset Sienet

Vihannekset - Valkoiset Sienet

Nämä sienet ovat yksi tunnetuimmista, sillä niitä on viljelty intensiivisesti yli vuosisadan ajan. Niitä kutsutaan myös "Pariisin sieniksi", kun niitä kasvatetaan luolissa. Valmistusvinkit Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa sienet ennen kypsentämistä. Viipaloituina ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämisen. Säilytysvinkit Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravinteen ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä niitä jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet 150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan. Viipaloidut sienet 150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Sienet

Sienet

tuoreet porcini-sienet, kantarellit, herkkusienet, osterisienet, enoki-sienet, shiitake kerma-sienet, kuningasosterisienet
Kuivattuja sieniä

Kuivattuja sieniä

Kuivattuja sieniä lajikkeista: Boletus edulis Chantarelle Nisakka. Yhä enemmän eri syötävien sienilajien kysyntä keittiössä kasvaa. Nykyään voimme löytää laajan valikoiman tuoreita syötäviä sieniä, sekä villisieniä että viljeltyjä sieniä. On kuitenkin otettava huomioon, että tuoreilla sienillä on hyvin lyhyt säilyvyys. Siksi yhä useammin käytetään kuivattuja sieniä, sillä niiden säilyvyys voi ylittää 2 vuotta. Tämä mahdollistaa sen, että voimme nauttia suuresta määrästä syötäviä sieniä ympäri vuoden.
Osterivinokas - Sieni

Osterivinokas - Sieni

Kuivattuja sieniä, pakattuja sieniä, pakastettuja sieniä Porcini edulis, kantarelli, osteri, herkkusieni
Valkoiset Sienet - Säilykkeet - Öljyssä

Valkoiset Sienet - Säilykkeet - Öljyssä

Ainesosat: Viljeltyjä sieniä 65 %, auringonkukkaöljyä 35 %, viinietikkaa, suolaa, luonnollisia aromeja vaihtelevissa suhteissa (minttu, valkosipuli, jauhettu punapippuri, hiutaleet punapippuria, paprika). Sitruunahappo, L-askorbiinihappo. Pakkaukset: 212g/620g/1kg/3kg
Sienet

Sienet

Vaikka niitä ei voi syödä, on monia, jotka keräävät meidän sieniämme ja laittavat ne puutarhaansa.
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Artisokka

Artisokka

La Perla Superiore, Artisokansydämet, vedessä, 425 ml Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 425 ml MERKKI: La Perla Superiore RESEPTI: vedessä PAKKAUS: 12 VARIANTTI: Artisokansydämet
Sienet

Sienet

Sienet ovat sieniä, joilla on suuri monimuotoisuus muodoissa, kooissa ja väreissä. Niiltä puuttuu klorofylli, ja ne ravitsevat itseään mätänevistä aineista tai muista orgaanisista materiaaleista. Sieniä esiintyy ympäri maailmaa erilaisissa elinympäristöissä, ja ne näyttelevät keskeistä roolia ekosysteemeissä hajottamalla kuollutta kasvimateriaalia ja kierrättämällä ravinteita. Vaikka jotkut sienilajit ovat syötäviä ja niitä käytetään ruoanlaitossa, toiset ovat myrkyllisiä ja mahdollisesti vaarallisia. Tietyillä sienillä on lääkinnällisiä ominaisuuksia, ja niitä käytetään perinteisiin parannustarkoituksiin. Lisäksi sienet ovat herättäneet kiinnostusta tieteellisessä tutkimuksessa niiden mahdollisten ympäristö- ja terveyshyötyjen vuoksi.
Musta pippuri jyvissä

Musta pippuri jyvissä

Kuivattuja vihreitä hedelmiä mekaanisella kuivaajalla, jossa kuori rypistyy ja muuttuu mustaksi.
Kuivattuja Morelleja Koko Pää Dr Ana Collection

Kuivattuja Morelleja Koko Pää Dr Ana Collection

Spitzmorchelit puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Näin sienet säilyttävät ainutlaatuisen arominsa ja hunajakenno-rakenteensa. Tämän jälkeen kuivatut spitzmorchelit lajitellaan ja pakataan käsin. Spitzmorcheli on yksi tunnetuimmista ja gourmet-ruokailijoiden eniten etsityistä metsäsienistä. Sen hieno tasapaino miedosti mausteisen aromin ja lihamaisen koostumuksen välillä luo herkullisen delikatesin, jota arvostetaan erityisesti ranskalaisessa keittiössä. Nämä elegantit sienet tarjoavat erityisen nautinnon ja sopivat erinomaisesti alkupaloiksi, kastikkeiden hienosäätöön, paistettuihin ruokiin sekä hienojen risottojen valmistamiseen. Ennen käyttöä kaada kuivatut sienet veden päälle ja anna niiden turvota noin 30 minuuttia. Sienet imevät hieman nestettä ja kasvavat näin ollen suuremmiksi ja mehukkaammiksi. Ota sitten vedestä ja valmista reseptisi mukaan. Tuotenumero: 7001 Energia: 1028 kJ / 289 kcal Rasva: 5 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.42 g Hiilihydraatit: 17.3 g josta sokerit: 1.84 g Proteiini: 29.6 g Suola: 0.04 g Paino: 15 g Ainesosat: Koko spitzmorchelit Allergeenit: ei mitään Alkuperämaa: Bosnia ja Hertsegovina Brändi: Dr. Ana Collection Valmistaja: AnaVita Naturkost GmbH
Marinoidut Paprikat

Marinoidut Paprikat

Marinoidut Chili-paprikat Ref: SAL046 Tilavuus: 180 ml
Valkosipulinkynsiä

Valkosipulinkynsiä

Pakkauksen määrä: 12 x 330ml Tuotenumero: 15650 Grammoja: 320g
Mausteiset Wedges

Mausteiset Wedges

Cut Spécialités, runsas valikoima herkullisia tuotteita, jotka on valmistettu kokonaisista korkealaatuisista perunoista. Täydellinen tuote erottuvaan menuun! Valmis, tuli, tarjoile! Ei lisämausteita tarvita! Koko: 4 X 2.500g
Munakoiso

Munakoiso

Voidaan toimittaa muovi- tai pahvilaatikoissa
Kinkku Juusto Bokit

Kinkku Juusto Bokit

Salaatti, tomaatti, sipulit; kalkkunakinkku, juusto
Artisokka

Artisokka

Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin. Säilytä pakastettuna alle -18° C Pakkaustyypit 400 gr 10 kiloa 2,5 kiloa 10 kiloa Tyypit Pohjat Neljännekset
Valkosipuli

Valkosipuli

KUIVATTU VALKOSIPULIHIUTALEET KUIVATTU VALKOSIPULI HAKATTUNA KUIVATTU VALKOSIPULIJAUHE TUORE SIPULI (VALKOINEN & PUNAINEN) Kasvitieteellinen nimi: Allium sativum Nettopaino: Riippuu muototyypistä
kuivattuja ostereita

kuivattuja ostereita

kuivattuja ostereita
kuivattu ostereenitu

kuivattu ostereenitu

kuivattu ostereen
kuivattu ostereenimikkä

kuivattu ostereenimikkä

kuivattu ostereen sieni
Sienet - Ostersienet

Sienet - Ostersienet

Nämä harmaat tai ruskeat sienet, joissa on valkoinen liha ja miellyttävä maku, sopivat kaikkiin ruokiin. Valmistusvinkit Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa ne ennen kypsentämistä. Viipaloituna ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämistä. Säilytysvinkit Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravin ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä niitä jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet 150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan. Viipaloidut sienet 150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Enoki-sienet

Enoki-sienet

Enoki-sieni koostuu pienestä valkoisesta tai beigehköstä hatusta ja pitkästä varresta, joka voi olla jopa 10 senttimetriä pitkä. Enoki kasvaa ryppäinä ja sitä viljellään kantojen päällä tai puru- tai sahanpurupohjaisessa ympäristössä. Sitä viljellään pääasiassa Japanissa. Enoki-sienellä on mieto, hedelmäinen maku ja hieman rapea koostumus. Enoki-sienet ovat erinomaisia raakana salaateissa tai nopeasti kypsennettyinä. Ne ovat heti käyttövalmiita. Valmistusvinkkejä Aasialaiset sienet tarvitsevat vain vähän puhdistusta. Ne kannattaa pyyhkiä kostealla liinalla (liottaminen vedessä vie osan niiden mausta). Enokissa kaikki on hyvää. Se on "valmis käyttöön". Suosittelemme vain leikkaamaan pois substraatin peittämän pään. Enoki on herkullista raakana. Se koristaa ja maustaa salaatteja ja voileipiä. Sitä lisätään keittoihin (käytetään nuudeleina) ja itämaisiin ruokiin, lisäämällä se kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta sen herkkä maku säilyy.
Vihannekset - Kantarellit

Vihannekset - Kantarellit

Ne tunnistetaan tummanharmaasta tai kirkkaan keltaisesta suppilohattustaan. Niiden liha on kellertävää ja aromikasta. Ne käytetään erityisesti seoksissa. Valmistusvinkit Luonnosta kerätyt kantarellit, vaikka ne tarkastetaan keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on syytä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita: Leikkaa 2-3 mm jalasta Harjaa varovasti sienet, hattu ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois. Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) huuhtelemalla sienet veden alla tai pyyhkimällä ne varovasti. Kypsennys: paista aina "korkealla lämmöllä" pannulla ja nauti mieluiten rapeina. Viipaloidut ja "valmiit käytettäväksi" sienet tarvitsevat tietenkin vain kypsentämisen. Säilytysvinkit Kantarellit voivat esittää erilaisia ominaisuuksia keräysaikojen tai niiden...
Ajvar

Ajvar

Pakkauksen määrä: 15 x 190ml Tuotenumero: 16025 Grammoja: 190
Vihannekset - Lampaanjalat

Vihannekset - Lampaanjalat

Ne ovat oransseja sieniä jalasta lakkiin, vaaleanvalkoisella lihalla, hieman karvaita ja hienolla maulla. Ne kerätään syksyllä havu- ja lehtimetsien aluskasvillisuudesta, erityisesti pyökkimetsistä. Valmistusvinkit Luonnosta kerätyt lampaanjalat, vaikka ne on tarkastettu keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on hyvä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita: - Leikkaa 2-3 mm jalasta - Harjaa varovasti sienet, lakki ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois. - Viipaloi liian suuret yksilöt pituussuunnassa - Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) juoksevan veden alla tai pyyhkimällä varovasti. Kypsennys: paista aina "kovalla lämmöllä" pannulla ja nauti mieluiten rapeina. Viipaloidut ja "valmiit" sienet vaativat tietenkin vain kypsennystä. Säilytysvinkit