Tuotteet hakusanalla jäätyneet sienet (18)

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkaa
Yrttisienet

Yrttisienet

Pleurotus eryngii, Viipaleet, Yrtit sienet saatavilla viipaleina, rakeina ja jauheena.
Vihannekset - Valkoiset Sienet

Vihannekset - Valkoiset Sienet

Nämä sienet ovat yksi tunnetuimmista, sillä niitä on viljelty intensiivisesti yli vuosisadan ajan. Niitä kutsutaan myös "Pariisin sieniksi", kun niitä kasvatetaan luolissa. Valmistusvinkit Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa sienet ennen kypsentämistä. Viipaloituina ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämisen. Säilytysvinkit Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravinteen ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä niitä jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet 150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan. Viipaloidut sienet 150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Sienet

Sienet

tuoreet porcini-sienet, kantarellit, herkkusienet, osterisienet, enoki-sienet, shiitake kerma-sienet, kuningasosterisienet
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Artisokka

Artisokka

La Perla Superiore, Artisokansydämet, vedessä, 425 ml Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 425 ml MERKKI: La Perla Superiore RESEPTI: vedessä PAKKAUS: 12 VARIANTTI: Artisokansydämet
Muskottipähkinä - Kokonaiset Mausteet

Muskottipähkinä - Kokonaiset Mausteet

Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi. Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi
Marinoidut Paprikat

Marinoidut Paprikat

Marinoidut Chili-paprikat Ref: SAL046 Tilavuus: 180 ml
Naudan Omasum

Naudan Omasum

Pakastettu naudan omasum Alkuperä EU, Etelä-Amerikka
Munakoiso

Munakoiso

Voidaan toimittaa muovi- tai pahvilaatikoissa
Madagaskarin Inkivääri

Madagaskarin Inkivääri

Saatavilla kuivattuna inkiväärinä tai jauheena, tämä mauste täydentää erinomaisesti kalaruokiasi ja nostaa yhtä lailla liharuokien tai grillattavien makua. Löydä 100% luonnollinen inkivääri, pakattu suljettaviin tiiviisiin pusseihin: Inkivääri on kasvi, joka kasvaa trooppisissa maissa. Madagaskarilla sitä viljellään maan itäosassa. Se kuuluu samaan perheeseen kuin kurkuma, ja kulutamme sen juurta, rhizomea. Kun juuri on muuttunut keltaiseksi, se korjataan, puhdistetaan ja kuivataan. Tämä prosessi auttaa säilyttämään inkiväärin pidempään samalla säilyttäen sen ravintoarvot. Paino: 250 g Määrä: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Muoto: Jauhettu inkivääri, kuivattu inkivääri
Sienet - Ostersienet

Sienet - Ostersienet

Nämä harmaat tai ruskeat sienet, joissa on valkoinen liha ja miellyttävä maku, sopivat kaikkiin ruokiin. Valmistusvinkit Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa ne ennen kypsentämistä. Viipaloituna ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämistä. Säilytysvinkit Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravin ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä niitä jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet 150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan. Viipaloidut sienet 150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Sienet - Morellit

Sienet - Morellit

Morillat ovat kevät-sieniä, joissa on vaaleanruskea, kuppimainen lakki, valkoinen jalka ja vaaleanvärinen liha. Morillat ovat erinomaisia syötäviä, kunhan ne kypsennetään riittävästi. Valmistusvinkit Luonnosta kerätyt metsäsienet, vaikka ne tarkastetaan keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on hyvä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita: Leikkaa 2-3 mm jalasta Harjaa sienet varovasti, lakki ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois. Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) huuhtelemalla sienet veden alla tai pyyhkimällä ne varovasti. Kypsennys: paista aina
Enoki-sienet

Enoki-sienet

Enoki-sieni koostuu pienestä valkoisesta tai beigehköstä hatusta ja pitkästä varresta, joka voi olla jopa 10 senttimetriä pitkä. Enoki kasvaa ryppäinä ja sitä viljellään kantojen päällä tai puru- tai sahanpurupohjaisessa ympäristössä. Sitä viljellään pääasiassa Japanissa. Enoki-sienellä on mieto, hedelmäinen maku ja hieman rapea koostumus. Enoki-sienet ovat erinomaisia raakana salaateissa tai nopeasti kypsennettyinä. Ne ovat heti käyttövalmiita. Valmistusvinkkejä Aasialaiset sienet tarvitsevat vain vähän puhdistusta. Ne kannattaa pyyhkiä kostealla liinalla (liottaminen vedessä vie osan niiden mausta). Enokissa kaikki on hyvää. Se on "valmis käyttöön". Suosittelemme vain leikkaamaan pois substraatin peittämän pään. Enoki on herkullista raakana. Se koristaa ja maustaa salaatteja ja voileipiä. Sitä lisätään keittoihin (käytetään nuudeleina) ja itämaisiin ruokiin, lisäämällä se kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta sen herkkä maku säilyy.
Vihannekset - Kantarellit

Vihannekset - Kantarellit

Ne tunnistetaan tummanharmaasta tai kirkkaan keltaisesta suppilohattustaan. Niiden liha on kellertävää ja aromikasta. Ne käytetään erityisesti seoksissa. Valmistusvinkit Luonnosta kerätyt kantarellit, vaikka ne tarkastetaan keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on syytä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita: Leikkaa 2-3 mm jalasta Harjaa varovasti sienet, hattu ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois. Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) huuhtelemalla sienet veden alla tai pyyhkimällä ne varovasti. Kypsennys: paista aina "korkealla lämmöllä" pannulla ja nauti mieluiten rapeina. Viipaloidut ja "valmiit käytettäväksi" sienet tarvitsevat tietenkin vain kypsentämisen. Säilytysvinkit Kantarellit voivat esittää erilaisia ominaisuuksia keräysaikojen tai niiden...
Vihannekset - Lampaanjalat

Vihannekset - Lampaanjalat

Ne ovat oransseja sieniä jalasta lakkiin, vaaleanvalkoisella lihalla, hieman karvaita ja hienolla maulla. Ne kerätään syksyllä havu- ja lehtimetsien aluskasvillisuudesta, erityisesti pyökkimetsistä. Valmistusvinkit Luonnosta kerätyt lampaanjalat, vaikka ne on tarkastettu keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on hyvä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita: - Leikkaa 2-3 mm jalasta - Harjaa varovasti sienet, lakki ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois. - Viipaloi liian suuret yksilöt pituussuunnassa - Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) juoksevan veden alla tai pyyhkimällä varovasti. Kypsennys: paista aina "kovalla lämmöllä" pannulla ja nauti mieluiten rapeina. Viipaloidut ja "valmiit" sienet vaativat tietenkin vain kypsennystä. Säilytysvinkit
Viikunat

Viikunat

Voidaan toimittaa muovi- tai pahvilaatikoissa
Kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa

Voidaan toimittaa muovissa, pahvilaatikoissa tai puulaatikossa