...Testattu tuulitunnelissa
Moduulikiinnikkeet, mukaan lukien maadoituspinnat
Nopeat toimitusajat
Sopii kaikille maaperäolosuhteille
Sisältää staattisen asettelun
Pitkäaikainen suoja korroosiolta
Maksimaalinen tilankäyttö
Täydellinen kierrätettävyys
Korkea jälleenmyyntiarvo...
Puhtaus, Rakenne, Ilmaisu Terroirista
Raikas viini, jossa on suuri puhtaus ja rakenne, havupuun ja Jumillanon vuoriston aromeja.
13 ºC Tarjoilulämpötila
VIINITARHAN IKÄ: Yli 30 vuotta
VALMISTUS: Käynyt ja kypsytetty fudressa
RYPÄLELAJI: Monastrell juuristaan vapaa
Ilmaiseva ja suora tuoksu esittelee voimakkaan yhdistelmän puutarha- ja trooppisia hedelmiä. Kypsä ananas, keltaiset omenat, Williams-päärynä, hunajakasvit - kaikki tämä on kietoutunut yhdeksi makusinfoniaksi. Viinin runko on keskikokoinen, ja siinä on huomattava hapokkuus. Jälkimaku on pitkä ja hedelmäinen. Tämä Chardonnay-tyyli täydentää täydellisesti vihannes- ja siipikarjasalaattia tai grillattua valkoista kalaa.
Calvados 6 Ans tunnistetaan sen kultaisesta väristä. Tuoksussa se erottuu voimakkailla hedelmäisillä aromeilla, joissa on intensiivisiä omenoita ja tuoreita hedelmiä. Maku on voimakas kukkaisten, tonisten, mentolisten ja mausteisten nuottien kanssa.
bruttopaino: 1450g
6 pakkauksen paino: 9kg
Väri: Syvän viininpunainen, lähes tumma, tiilenpunainen reuna violeteilla vivahteilla, kirkas ja terävä.
Haju: Voimakas aromi, jossa on kevyt mustien marjojen vivahde, paahdettujen kuorien nuotteja ja yrttisiä sävyjä, jotka muistuttavat aluskasvillisuutta, makeita muistoja ja pitkää aromista kestävyyttä.
Maku: Intensiivinen suussa, voimakas ja hienostunut muisto hienosta suklaasta. Melko makeat ja miellyttävät tanniinit, lakritsin vivahteilla. Pitkä ja kestävä. Erinomainen tasapaino suun ja nenän välillä.
Anchurón sijaitsee Espanjan Granadan maakunnassa. Viinitarhat ulottuvat Sierra Nevadalla, Huétorin luonnonpuistossa ja Bazan luonnonpuistossa, keskimääräisellä korkeudella 1 000 metriä merenpinnan yläpuolella, joten se kuuluu Ylä-Andalusiaan. Valmistusprosessit yhdistävät espanjalaisen perinteen viimeisimpiin teknologisiin edistysaskeliin, uusiutuviin energialähteisiin ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Punaviini, joka on saatu sekoittamalla Salenton punaisia viinirypäleitä, kuten Malvasia Nera, Montepulciano ja Sangiovese. Alkoholipitoisuus 11,50% Vol. puolikuiva punainen väri suussa.
Lisätietoja varten voit kirjoittaa meille osoitteeseen cantine.durso@libero.it
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
Jauhettu herkkutatti säilyttää silti puumaiset arominsa loistonsa. Saatavilla 70 g lasipurkissa yksittäin sekä Herkkupaketeissa Nro 1, Nro 6 ja Nro 7 sekä 500 g pussissa. Luonnollinen ja villi tuote, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Maison Caudalie ei tingi laadusta!
La Perla Mustat oliivit viipaleina, liemessä, mustattu 4.250 ml
Tarjoaja ei anna yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 4.250 ml
MERKKI: La Perla
RESEPTI: liemessä, mustattu
LAATU: Mustat oliivit
Pakkaus: 6
VERSIO: viipaleina
Ananas on uusi tuote alueellamme. Sitä pidettiin luksustuotteena markkinoillamme. Periaatteessa sitä kysytään talvella, kun kesähedelmien kausi alueellamme päättyy. Saamme korkealaatuisia latinalaisamerikkalaisia ananaksia.
Kuuden tai kahdeksan kuukauden ajan vuodesta saimme ananasta viikoittain tai puolikuukausittain. Tämän tuotteen luonteen vuoksi markkinoillamme ananasliiketoiminta on vain SPOT-liiketoimintaa.
Vaseliinipulkki on hajuton ja myrkytön. Se vakuuttaa erityisen suurella joustavuudellaan. Sitä tulisi käyttää, kuten hirvenrasvapulkkia, jo ennen talvea.
Sesam Vaseliini
Tekninen tuote
Vaseliinipulkki on hajuton ja myrkytön. Se vakuuttaa erityisen suurella joustavuudellaan. Sitä tulisi käyttää, kuten hirvenrasvapulkkia, jo ennen talvea. Paras käsittelylämpötila on 5° - 25°C.
Käsittelylämpötila: 5° - 25°C
Tutustu Valensian mandariinimehimeemme, joka on todellinen Välimeren makujen räjähdys. Tämä kiehtovan amberin värinen hunaja kerätään huolellisesti alueen auringonpaisteessa kasvavien mandariinipuiden tuoksuvista kukista. Sen herkullisen hedelmäinen ja raikas maku, jossa on hienovaraisia sitrushedelmän vivahteita, herättää makunystyräsi. Mandariinimehimeä arvostetaan sen kermaisen koostumuksen ja vastustamattoman makeuden vuoksi. Käytä sitä makeuttamaan jälkiruokia, korostamaan jogurtteja tai nauttimaan teen kanssa. Tämä hieno hunaja vie sinut suoraan Välimeren sydämeen, tarjoten ainutlaatuisen ja aurinkoisen makuelämyksen. Anna itsesi hurmata Valensian mandariinimehimeemme, todellinen kultainen herkku.
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Työtilan suunnitteluun ja järjestelyyn vastaamme teknisillä ja käytännöllisillä ratkaisuilla, jotka tähtäävät liikkuvuusalueiden (liikkuminen, virrat, ...) optimointiin, säilytykseen (mittatilaustyönä valmistettu kalustus) ja tekniikkaan (kaapelien kulku, näyttöjärjestelmät, ...). Kriittisten ympäristöjen rajoitusten ja tarpeiden ymmärtäminen, jotta niiden tehokkuus ja harmonia maksimoituisivat, edellyttää sopeutumista kaikkein erityisiin tarpeisiin.
Calvados 10 vuotta on meripihkanvärinen, jossa on oransseja vivahteita. Tuoksu muistuttaa makeaa omenaa, ja siinä on kukkaisia ja mausteisia nuotteja. Maku on täydellinen tasapaino hedelmäisestä hyökkäyksestä, jossa on pitkä jälkimaku karamellisoidusta omenasta, kanelista ja kuivatuista hedelmistä.
Bruttopaino: 1450g / 3.2lb
6 pakkauksen paino: 9kg / 19.8lb