KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...
LABbase on laboratorio-informaatiomanagementtijärjestelmä (LIMS), joka voidaan räätälöidä erityisten asiakastarpeiden mukaan.
LIMS kaikille!
LABbasen avulla voidaan kuvata koko laboratorion työnkulku. Moduulirakenteen ja laboratorio-ohjelmistomme mukautustyökalujen ansiosta käyttäjät voivat helposti vastata asiakkaidensa toiveisiin ja määritellä analytiikan tarvittaessa aina uudelleen. LIMS-ohjelmistomme toiminnallisuus kattaa enemmän kuin vain näytteiden käsittelyn ja analysoinnin mahdollisuuden.
Yleisten analyysimoduulien ja kaupallisten moduulien, kuten tarjousten laatimisen ja laskutuksen, lisäksi on olemassa myös moduuleja erityisiin sovellusalueisiin, kuten eläinlääketieteeseen, ihmislääketieteeseen, elintarvikkeisiin sekä radioaktiivisuuteen. Lisäksi laboratorio-ohjelmistossa on moduuli tuotantoalueen kontrollinäytteiden käsittelyyn.