(Vanilla Planifolia -pavun uute) Vaniljan uuttaminen on Gazignairen ensisijainen toiminta; vanilja on suosituin ainesosa elintarvikeformuloinneissa. Olemme vuosikymmenten aikana kehittäneet valikoiman vanilja-uuteita, jotka kunnioittavat ja korostavat jokaisen kasvilajin ja palkojen alkuperän (vanilla planifolia Madagascar, vanilla planifolia Meksiko, vanilla tahitensis jne.) organoleptisiä erityispiirteitä. Turvallinen ja kestävä toimitusketju: Luotettava, turvallinen ja vastuullinen hankinta, joka takaa sertifioidun alkuperän, seurattavan laadun ja täydellisen jäljitettävyyden käsitellyistä palkoista uutteisiin. Yhteistyö paikallisten tiimien kanssa parhaan laadun vaniljapalkojen valitsemiseksi. Laadunvalvonta, joka todentaa uutteidemme alkuperän ja puhtauden. Seuranta maailmanlaajuisesta vaniljamarkkinasta ja sen kehityksestä. Läpinäkyvyys ja tietojen jakaminen asiakkaidemme aromipalveluiden kanssa.
Vaniljavalikoima
Erilaiset teknologiat, uuttamis-, tislaus- ja sekoitusprosessit, joita hallitaan konsernin toimipaikoissa, tekevät Gazignairesta kumppanin kaikille vaniljaan liittyville projekteillesi: Haihtuvilla liuottimilla uuttaminen: vaniljan konkreetit ja absoluuttiset. Etyylialkoholilla uuttaminen: vaniljaöljyresinit (10X, 20X, 30X). Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: vaniljainfuusiot (1X, 2X, 3X jne.) Alkoholitislaus: vaniljaalkoholit. Hydro-tislaus: vaniljavettä. Luomusertifikaatti saatavilla kaikille uutteillemme.
Makuvalmisteemme (tiivistetyt) käytetään sitten uutteiden valmistamiseen nestemäisillä, jauheilla tai taikinoilla, jotta voidaan vastata eri sovelluksiin kaikilla aromiteollisuuden ja elintarviketeollisuuden aloilla: räätälöidyt vanilja-uuteet organoleptisten profiilien, pitoisuuksien, liukoisuuksien, tekstuurien jne. osalta. Nestemäiset vanilja-uuteet
Vaniljajauheet
Luonnolliset vanilja-aromit
Vaniljataikinat
Vaniljasokerit
Puhdas vaniljajauhe (jauhettu ja bakteerittomaksi käsitelty pyynnöstä)
Käytetty vaniljajauhe (jauhettu ja bakteerittomaksi käsitelty pyynnöstä)
Vaniljapavut
Vanilja on kasvi, joka kuuluu orkideakasvien perheeseen. Sen kukkien pölytyksen suorittaa Melipona-mehiläinen, mikä johtaa palkojen muodostumiseen, joissa on siemeniä, jotka tunnetaan vastustamattomista aromeistaan. Madagaskarista on tullut maailman suurin vaniljan tuottaja maan laadun ja suuren pinta-alan ansiosta saaren koillisosassa.
Vaniljatangon, eli hedelmän, pituus vaihtelee 10–27 cm ja halkaisija 8–15 mm.
Sen maksimaalinen koko saavutetaan kahden kuukauden kuluttua, mutta kypsyys saavutetaan vasta 8–9 kuukauden kuluttua.
Sen öljyinen massa sisältää suuren määrän pieniä mustia siemeniä, jotka antavat vaniljan aromit.