Turkkilaiset punaiset öljyt ja muut sulfatoinnit rasvahapot saksalaisesta tuotannosta, räätälöity asiakastoiveiden mukaan eri pakkauksissa (pienet astiat suurpakkaus).
Alkuperä: Saksa
Kategoria: Yksittäiset mausteet
Maku ja aromi: puumainen-maamainen tuoksu, lämmin-mausteinen, hieman pippurinen aromi, jossa on katkera jälkimaku
Käyttö: Kurkuma antaa monille curryruoille tyypillisen kultakeltaisen värin, mutta sitä käytetään myös riisiruoissa, risotossa, kalakeitossa, chutneissa ja pohjoisafrikkalaisissa lampaanlihakeitoissa.
Vinkki: Jauhetta ei koskaan tulisi paistaa alussa tai keittää liian pitkään, muuten ruoka muuttuu liian katkeraksi.
Ainesosat: Kurkuma
Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä.
Sisältö: 50 g valkoisessa tinapakkauksessa
KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...