Ihanteellinen käytettäväksi esimerkiksi teollisuudessa, autojen korjauksessa, koneenrakennuksessa, teräsrakentamisessa, korjauksessa, restauroinnissa jne. Tiivistetty teollinen hiekkapuhalluskoppi automaattisella poistoilmalla, kestävä teräsrakenteena.
tiivistetty hiekkapuhalluskoppi automaattisella poistoilmalla, mukaan lukien suodatinpatruuna
1 erittäin suuri etuovi etukuormaukseen kumitiivisteillä ja ovikontakteilla
suuri ikkuna ja sisävalaistus
Turvalaitteet ovissa, jotka varmistavat, että koppi voidaan käyttää vain suljetuilla ovilla.
1 vapaasti liikkuva hiekkapuhalluspistooli, jossa on yhteensä 4 vaihdettavaa keramiikkasuutinta
läpinäkyvä ikkuna etuovessa
kestävä ja vakaa teräsrakenteena
integroitu paineensäätölaite ja paineen näyttö
Ohjauspaneeli, jossa on näyttö ja ohjaus paineen säätämiseen, poistoilmaan, valoon, päälle/pois-kytkimeen ja jalkakaukosäätimeen
Jalkakäyttö polkimella
Käsineet, jotka on tiukasti kiinnitetty ylösnostettavaan etuoveen
Varafoliot näkösuojalle ja valaistukselle tarvikkeet
Tuoteluettelo
DAB – 1400/700
Kypsytetty liha on mureampaa, aromikkaampaa ja paremmin sulavaa kuin tuore liha. Siinä on suurempi kyky sitoa vettä, se kypsyy nopeammin ja pysyy mehukkaana.
Biokemialliset prosessit
Eläimen kuoleman jälkeen ensiksi tapahtuu rigor mortis, biokemiallisesti aiheutettu lihaskouristus, joka johtuu maitohappokäymisestä, siihen liittyvästä maitohapon muodostumisesta sekä adenosiinitrifosfaatin hajoamisesta. Tässä vaiheessa lihan pH-arvo laskee (ympäristö muuttuu happamammaksi). Tässä tilassa liha on sitkeää ja sillä on vain heikko kyky sitoa vettä. Ajan myötä liha muuttuu edelleen. Entsymaattisten prosessien myötä pH-arvo nousee jälleen, bakteerit, erityisesti maitohappobakteerit, edistävät lisäkypsymistä, jolloin lihaksen sidekudos turpoaa ja löystyy sekä proteiini osittain hajoaa vapaisiin aminohappoihin (autolyysi).
Mainitut prosessit tapahtuvat myös mädäntymisen alussa. [1] Jotta kuitenkin...