Tuotteet hakusanalla kablo turkki (3)

Lampaan nahka - Pidempi villa

Lampaan nahka - Pidempi villa

Alkuperä: Wallonia, Belgia Lampaan nahka, jossa on pidempi villa, silkkinen tuntuma ja vertaansa vailla oleva pehmeys. Jokainen kappale on ainutlaatuinen; sen muoto, paksuus ja väri voivat vaihdella hieman klassisesta luonnonvalkoisesta beigeen tai harmaanruskeaan sävyyn, mikä antaa näille nahoille luonnollisen ja villin ilmeen, jolle et voi vastustaa. Trendikäs sisustus, matto, tuolissasi tai sohvallasi lämmittämään talvi-iltojasi. Pituus 90–100 cm. Saatavilla vain TARA-nahkauksessa (luonnollinen väri) TARA-nahkaus: Tämä nahka on käsitelty luonnollisilla uutteilla ilman kromia tai muita myrkyllisiä aineita. Kasvipohjainen nahkaus, joka tulee Tara-puun hedelmästä, jota viljellään Perussa ja Brasiliassa. Tämän prosessin erityispiirre on, että se säilyttää lampaan nahkasi luonnolliset värit.
Koko kanat

Koko kanat

Koko kanat ovat täydellinen valinta lihansyöjille, tarjoten mureaa rakennetta ja rikasta makua, joka nostaa suosikkiruokiasi. Nämä kanat on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne ovat ihanteellisia paistamiseen, grillaamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, koko kanat ovat erinomaisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus takaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, nämä koko kanat ovat välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Härkäfilee

Härkäfilee

Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, Filet de bœuf on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä filet de bœuf on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.