...Vankka puinen oppimistorni, joka on suunniteltu lapsille turvallisesti avustamaan toimissa kuten ruoanlaitossa, on valmistettu DREWCO:n toimesta yhdelle arvostetulle asiakkaallemme. Tämä kestävä ja käytännöllinen tuote mahdollistaa lasten seisomisen tasolla, joka on yhtä korkea kuin keittiötaso, kannustaen käytännön oppimista ja osallistumista päivittäisiin tehtäviin.
Huomioithan, että kaikki...
Vahat ovat äärimmäisen monipuolisia ainesosia, joita arvostetaan eri kosmetiikka- ja lääketeollisuuden aloilla niiden suojaavien, kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Luonnollisia vahoja, kuten mehiläisvaha, carnauba, jojoba tai candelilla, käytetään hoitavina ainesosina, jotka muodostavat ihon tai hiusten pinnalle ohuen kalvon, joka suojaa kosteuden haihtumiselta sekä haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.
Kosmetiikassa ne toimivat emollientteina, antaen tuotteille kermaisen koostumuksen ja parantaen niiden levitysominaisuuksia. Kasvivahat, kuten carnauba tai candelilla, ovat suosittu valinta vegaanisissa tuotteissa, tarjoten samankaltaisia ominaisuuksia kuin mehiläisvaha ilman eläinperäisiä ainesosia. Vahat auttavat myös lisäämään värikosmetiikan, kuten huulipunien tai ripsivärien, kestävyyttä, varmistaen tuotteen paremman kiinnittymisen ihoon ja pidentäen sen käyttöaikaa.
Luonnollisen alkuperänsä ansiosta vahat ovat myös lempeitä ja turvallisia, mikä tekee niistä laajasti käytettäviä herkän ihon hoidossa. Vahat, kuten jojoba, osoittavat korkeaa yhteensopivuutta ihmisen ihon rakenteen kanssa, mikä mahdollistaa intensiivisen kosteutuksen ilman riskiä huokosten tukkeutumisesta. Ne ovat myös arvokas lisä suojaavissa valmisteissa, kuten huulivoiteissa ja talvikreemissä, joiden tarkoituksena on suojata ihoa tuulelta ja alhaisilta lämpötiloilta.
Vahat ovat luonnollisia ainesosia, jotka eivät ainoastaan tue hoitoa, vaan myös parantavat tuotteiden koostumusta ja vakautta, mikä mahdollistaa rikkaiden formulaatioiden luomisen kosmetiikassa, jotka eivät ainoastaan toimi tehokkaasti, vaan myös tarjoavat miellyttäviä käyttökokemuksia.
Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille.
Colin-Ainesosat Ref:60159402
Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Lämpökäsittely: Ei
Viitteellinen annostus: 2–5 %
Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Ateriat ovat makuja ja tapoja, joita ihmiset ovat luoneet historian saatossa yhdistämällä erilaisia ainesosia. Jotta nämä reseptit eivät unohtuisi aikojen kuluessa, keittokirjoja on aina kirjoitettu ja painettu. Kulttuurina, joka jatkuu yhä tänä päivänä, ihmiset luovat tällaisia kirjoja kokoamalla yhteen omia reseptejään. Nämä erityiset reseptikirjat voidaan painaa vaihtelevilla laatustandardeilla, jotka yleensä riippuvat rakenteesta, lukijatyypistä ja kirjoittajan budjetista. Tarjoamissamme palveluissa Furkan Ofset Painotalona pystymme tarjoamaan ihanteellisia painopalveluja jokaiselle kirjoittajalle mainittujen yksityiskohtien mukaan, jotta lukijat voivat saavuttaa parhaat tulokset keittokirjaresepteissä miellyttävällä tavalla.
Nimi voi tarkoittaa voita, joka on varattu tuotteille, joissa ei ole kasviöljyjä ja joissa on tietty maidon rasvapitoisuus - vähintään 82 % (ei enempää kuin 16 % vettä ja 2 % kuivaa rasvatonta maitoa). Se valmistetaan vatkaamalla tuoretta tai käynyttä kermaa tai maitoa, jotta voirasva saadaan erotettua piimästä. Tuote on rikas A-, D- ja K-vitamiineista.
Elintarvikkeet tarvitsevat suojaa. Yksinkertaisista automaattipusseista aina kolmikerrosmateriaalin asti - Tarjoamme teille monia pakkausratkaisuja.
Turvallisuus ja tuoreus ovat elintarvikepakkausten ehdoton edellytys - yhtä tärkeää kuin laadukas tuntuma ja ulkonäkö. Hallitsemme kaikki vaatimukset täydellisesti.
Erilaisista materiaaleista valmistetuilla pakkausratkaisuillamme ja laajalla varastovalikoimallamme tuemme teitä elintarviketuotteiden menestyksekkäässä myynnissä - niin pelkän automaattirullan kuin pakattujen pussienkin kautta.
Aromisuojan ja tuotteiden hyvän säilyvyyden mahdollistamme optimaalisilla materiaalin ominaisuuksilla ja yksilöllisillä este-toiminnoilla.
Sertifioidun hygieniankäytännön BRC Packaging avulla korostamme KARL:lla vastuullisuuttamme turvallisuuden, tuoreuden ja laadun suhteen.
Luottakaa asiantuntemukseemme ja laatuumme MADE IN GERMANY.
C&P Group tarjoaa erilaisia savustuksen intensiivisyyksiä kaikille mausteille. Saatavilla pyökistä, omenasta, kirsikasta tai sekoitetusta puusta.
Mausteet: Savustettu
Savustetut Mausteet: Fermentoitu Pippuri
Eri Savustuksen Intensiivisyydet: Savustettu
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Kylmä- ja lämpösiirtoväline, joka perustuu 1,2 propyleeniglykoliin, elintarvikkeiden käsittely- ja valmistusyrityksille, joilla on NSF HT1 -hyväksyntä.
Cajun koostuu paprikasta, valkosipulista, sipulista, korianterista, timjamista, oreganosta, selleristä, mustapippurista, kumista, chilistä, sinapinsiemenistä (valkoiset ja keltaiset). Jotkut näistä yrteistä ja mausteista ovat olleet käytössä pitkään eri keittiöissä, sillä ne ovat paitsi herkullisia myös hyödyllisiä.
Cajun-kokkaus on Louisianassa syntynyt keittiötyyli, jonka loivat ranskalaiset akadi-immigraatit 1700-luvulla. Akadit olivat ensimmäisiä ranskalaisia siirtolaisia Pohjois-Amerikassa. He muuttivat nykyisiin Kanadan provinssiin. He toivat mukanaan perinteisiä ranskalaisia reseptejä, joita he muokkasivat sen mukaan, mitä he pystyivät löytämään, pyydystämään tai keräämään maalta ja mereltä. 1700-luvun puolivälissä he kieltäytyivät alistumasta Britannian kruunulle ja heidät
Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana
Carina-veitsisarja pystyy tyydyttämään kaikki tarpeesi. Kompaktit ja upeasti suunnitellut veitset sopivat varmasti mihin tahansa keittiötilaan riippumatta sen tyylistä.
Ergonominen pehmeä kahva mahdollistaa helpon pilkkomisen ja koko ruoanlaittokokemuksen nauttimisen.
4-osainen sarja toimitetaan magneettisessa laatikossa, joka pitää veitset siistinä ja valmiina välittömään käyttöön.
Carina-veitsissä on antibakteerinen pinta, joten bakteerien kertyminen hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti.
Erittäin helppo puhdistaa.
La Perla Mustat oliivit viipaleina, liemessä, mustattu 4.250 ml
Tarjoaja ei anna yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 4.250 ml
MERKKI: La Perla
RESEPTI: liemessä, mustattu
LAATU: Mustat oliivit
Pakkaus: 6
VERSIO: viipaleina
Cut Spécialités, runsas valikoima herkullisia tuotteita, jotka on valmistettu kokonaisista korkealaatuisista perunoista. Täydellinen tuote erottuvaan menuun! Valmis, tuli, tarjoile! Ei lisämausteita tarvita!
Koko: 4 X 2.500g
Tutustu keski-itäläiseen munakkaaseemme Cocotine! Herkullisia munakkaan paloja mausteilla, pakastettuna monipuolistamaan ruokalistojasi.
Cocotine Keski-itäläiset munakkaat on elävöitetty herkullisilla mausteilla, jotta voit tarjota gourmet-maailmanruokia vieraillesi!
2,5 kg tai 10 kg
Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
gr
10
kiloa
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Pohjat
Neljännekset
Itämaisten elintarvikkeiden suosio kasvaa Euroopassa. Aeon toimittaa tukkukauppiaille ja ravintoloille korkealaatuisia tuotteita suoraan alkuperämaasta. Sertifikaattimme vahvistavat parasta laatua ja erityisesti BIO-standardia. Asiakkaamme nauttivat erityisestä palvelusta, sillä tavoitteemme on toteuttaa teidän tavoitteitanne.
Hyvällä nimellämme takaamme luotettavan ja nopean toimituksen virheettömistä tuotteista.
Tuotevalikoiman poiminto:
• Riisi
• Linssit
• Valkosipuli
• Sipulit
• Psylliumkuoret
• Mausteet, esim. Bio Kurkuma - kokonaiset juuret, jauhettu keltajuurikas
• Proteiinit herasta, maidosta, munasta ja riisistä
• Mentoli-kristallit
• Basilika
• Soijatuotteet
• Kookosöljy ja -jauhe
• Kuivattu vihannekset ja hedelmät
• Aminohapot
• Asparagiinihappo
Soijatarjontamme:
• Soijalesitiini
• Soijaproteiinikonsentraatti
• Bio-soijajauho
• Teksturoidut soijatuotteet
C&P Group tarjoaa erilaisia savustuksen intensiivisyyksiä kaikille mausteille. Saatavilla pyökistä, omenasta, kirsikasta tai sekoitetusta puusta.
Mausteet: Savustettu
Savustetut Mausteet: Nitraattisuola
Eri Savustuksen Intensiivisyydet: Savustettu
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.