Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään happosäätelijänä, paakkuuntumisen estäjänä ja magnesiumin rikastamiseen.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamien ja emaljien tuotannossa sekä virtaushäiriöiden ehkäisyyn.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Horiba Laqua -taskumittarit ionivalikoivalla elektrodilla ovat saatavilla nitraatin, kaliumin, kalsiumin, natriumin ja ruokasuolan mittaamiseen ja niillä on seuraavat edut:
Vain pieni näytemäärä 0,3 ml tarvitaan, erittäin laaja mittausalue, joten näytteen laimentamista ei tarvita,
2-pistekalibrointi, vedenkestävä IP67-luokituksen mukaan, pienet mitat ja erittäin helppokäyttöisyys.
Ionivalikoivan elektrodin käyttöikä on jopa 1500 mittausta. Laite soveltuu sekä ionikonsentraation mittaamiseen vesiliuoksissa, eri kasvi-orgaanisten puristusmehuissa että myös lietteessä ja maaperässä.
Tekniset tiedot:
Resoluutio: 0,1 mg/l - 100 mg/l tai 0,00 - 1 % näytteen mittaustuloksesta riippuen
Tarkkuus: ± 10 %
Paristo: 2xCR2032, jatkuva käyttö: noin 400 h
Suojaluokka: IP67
Mitat ja paino: 185x102x34 mm, 197 g kotelossa
Tilaa suoraan verkkokaupasta:
https://www.mmm-tech.de/de/nutrientanalytics/laqua
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Bisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsulfaatin jauheena, kiteinä elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa erikoistyyppisiä käytetään jäljelle jäävän veden poistamiseen pääasiassa nestemäisistä orgaanisista materiaaleista.
CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8
EINECS 231-298-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena ja rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkiglukonaattia jauheena, hienona granulaattina lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaisesti ja ravintolisänä.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään sinkin puutteen hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 4468-02-4 (vapaa w.)
EINECS 224-736-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaatteja jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisille.
Bislgycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä niitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.