Tuotteet hakusanalla kalsiumnitraatti (6)

Natriumkloridi

Natriumkloridi

Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, ja se on suolahapon ja natriumin suola. Se on pöytäsuolan, ruoanlaittosuolan ja tien suolan pääkomponentti. Suolan saantiprosessi keittämällä sisältää suolaliuoksen lämpötiivistämisen ja suolan kiteyttämisen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikomponenttina ja muodostaa kalliisuoladepositioita, joita kutsutaan halitiksi. Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena valkoisena kiteisenä jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geneettisesti muunneltu. Foodcom tarjoaa myös elintarvikelaatuista olutsuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Kalsiumkloridi 95% Prillit

Kalsiumkloridi 95% Prillit

Osta sulatussuolaa – nopea ratkaisu liikenneturvallisuuden varmistamiseksi
Natrium (Na)

Natrium (Na)

Natrium 99% kemiallisesti puhdasta, alumiinikoostumuksessa tai öljytty. Toimitamme 100 g:sta 1,7 kg:aan lohkoja nopeasti ja luotettavasti Bonnin varastostamme.
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Toimitusaika: 3 - 5 työpäivää Toimituskapasiteetti: 100 000 Kg / kuukausittain Vähimmäistilausmäärä: 1 x 25 Kg säkki Lähetä kysely sähköpostitse Näytä puhelinnumero 25 Kg säkki
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollinen sitruunahappo valmistetaan pääasiassa fermentaation tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se perustuu fermentaatioon entsyymien ja mikrobiokantojen, useimmiten Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky stabiloida emulsioita ja estää rasvan erottumista. Lopputuote on saatavana jauheena tai rakeena anhydriittisenä sitruunahappona.
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollista sitruunahappoa tuotetaan pääasiassa fermentoinnin tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se sisältää fermentoinnin entsyymien ja mikrobiologisten lajikkeiden, yleisimmin Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky auttaa emulsiota stabiloimaan ja se estää rasvojen erottumista. Lopullinen tuote on saatavilla jauheena tai rakeisena anhydriittina.