Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosges-vuoristossa. Perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun lähes 50 vuoden ajan. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja käsitellään paikan päällä. Käytämme paikallisia kasvipohjaisia rehuja. Osaamisemme kattaa sekä eläinten valinnan että hyvät kasvatusolosuhteet. Myymme kaikki tuoreet/pakastetut tuotteemme Ranskassa, Euroopassa ja kaukoidän vientiin.
Fermier Label Rouge -sika
Fermier Label Rouge -sikojen tuotanto on vähitellen kehittynyt todelliseksi paikalliseksi erikoisuudeksi (100 % bretonilaista tuotantoa), joka perustuu ympäristöä ja eläinten hyvinvointia kunnioittavaan LUONNOLLISUUS-periaatteeseen, jossa on erityisiä piirteitä: perhetilat, GMO-vapaa ja viljarikas ravinto, eläimille kunnioittavat kasvatusolosuhteet, oljilla ja kolminkertaisella tilalla verrattuna tavanomaiseen tuotantoon, jotta niiden luonnolliset vaistot pääsevät valloilleen.
Tämä on pieni ala, johon osallistuu 25 intohimoista bretonilaista kasvattajaa.
Fermier Label Rouge -sianliha vastaa erinomaisesti NATURALITEETTI-odotuksiasi ja ilahduttaa makuhermojasi pidemmän kasvatusajan ansiosta, vähintään 182 päivää, sekä valitun rodun ansiosta, joka on tunnettu kestävyydestään ja lihalaadustaan.
Löydä lintujen salaisuudet ja tee kaunis sinitiainen ja sen avaimenperä!
Vaikeusaste: Keskitaso
Ikä: Alkaen 8 vuotta
Toimitus 24 tunnin kuluessa (ilman viikonloppuja)
Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Tämä perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun jo lähes 50 vuoden ajan. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja käsitellään paikan päällä. Käytämme paikallista kasvipohjaista ruokaa. Asiantuntemuksemme kattaa sekä eläinten valinnan että hyvät kasvatusolosuhteet. Myymme kaikki tuoreet/pakastetut tuotteemme Ranskassa, Euroopassa ja muualla.
Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Lähes 50 vuoden ajan perheyrityksemme on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallista kasvipohjaista rehua. Osaamisemme perustuu eläinten valintaan ja hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreet ja pakastetut tuotteemme ympäri Ranskaa, Eurooppaa ja suurille vientimarkkinoille.