Kuvaus:
Broilerin rintafile ilman sisäfilettä, ilman nahkaa, ilman luuta, kalibroitu esim. 120g; 140g; 160g; 180g; 200g; 220g;
Alkuperä:\nSaksa; Puola; Latvia; Liettua; Romania; Espanja; Slovakia; Tšekki; Ukraina, EU 12; EU 15; EU 28; Eurooppa
Sertifikaatit:
Halal; IFS; BRC; QS; Neljä tassua; Eläinten hyvinvointi ovat mahdollisia eri yhdistelmissä
Säilyvyys/Säilytys:
0 – 4° C: avonaista 7 päivää, vakuumissa 10 – 14 päivää teurastuspäivästä
-18° C: 12 – 24 kuukautta teurastuspäivästä
Pakkaus:
5 Kg / 10 Kg IQF, polybag tai kerroksittain pakastettuna laatikossa
Kuvaus: Kalkkunan rinta ilman ihoa, ilman luuta, sisäfileen kanssa, luonnollinen tai pippuroitu (ennakkotilauksesta myös iholla saatavilla)
Alkuperä: Brasilia; Chile; Argentiina; Israel
Sertifikaatit: Halal, BRC ja/tai IFS teurastamosta riippuen
Säilyvyys/Säilytys: -18° C:ssa 18 -24 kuukautta teurastuspäivästä
Pakkaus: Polyblock, Jumbokartonki, kertakäyttöinen puulava; IQF, polypussi laatikossa