Tuote 10: pakastetut sian keuhkot
Yksityiskohdat:
Ei mustelmia
Ei mustia läiskiä tai ammoniakipaloja
Ei huonoja hajuja
Ei liiallista verta tai veritahroja
Hyvin puhdistettu ja tuore
Kosteuspitoisuus on alle 3%
Ei ylimääräistä vettä
Procureur oikeista ulkovarsoista, suoraan tilalta.
Procureur fileet leikataan sian niskasta/olkapäästä. Se on kauniin tummanväristä lihaa ja hyvin marmoroitua. Procureur on itse asiassa olkapääpihvi, mutta ilman luuta ja usein ohuemmin leikattuna. Se on erittäin mureaa ja mehukasta lihaa, jossa on paljon makua.
Myymme myös suuria procureur-paloja grillattavaksi, esimerkiksi pulled porkia.
Alkuperä:
Liha tulee oikeista ulkovarsista Achterhoekista, suoraan pieneltä tilaltamme. Sianlihamme juoksee koko päivän ulkona. Näin ne voivat kaivaa, leikkiä, juosta ja kylpeä. Lisäksi niillä on enemmän aikaa kasvaa, mikä parantaa lihan laatua. Sianlihamme ovat Duroc-sikojen ja perinteisten vanhojen rotujen, kuten Bonte Bentheimerin ja Mangalitzan, risteytyksiä. Tämä takaa herkullisesti marmoroitua lihaa, jossa on ihana maku.