Tuotteet hakusanalla kaninliha london (17)

Naudan teurastusjätteet

Naudan teurastusjätteet

Tutustu naudan sivutuotteiden valikoimaamme, joka on käsitelty huolellisesti korkeiden standardien ja monipuolisten kulinaaristen sovellusten täyttämiseksi. Naudan aortasta naudan kieleen, valikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille resepteille ja käyttötarkoituksille. Jokainen tuote käsitellään tarkkuudella luotettavuuden ja tiukkojen laatuvaatimusten noudattamisen varmistamiseksi. Teurastussivutuotteemme tarjoavat ainutlaatuisia kulinaarisia mahdollisuuksia, ja ne on käsitelty huolellisesti korkean laadun ylläpitämiseksi. Nämä sivutuotteet parantavat annostesi ravitsemuksellista profiilia, lisäten syvyyttä ja rikkautta keittoihin ja pataruokiin.
Iberialaisen sian ribin liha

Iberialaisen sian ribin liha

Iberian sika yli 10 kuukautta. Tira de Magro, joka on poistettu sian kyljestä, luun ja luun välistä; ja sisältää rasvaa. Kappaleet painavat noin 100–150 g. Iberian sian rib meat strip on erityinen leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhasta iberian sian kyljestä. Tämä tuote erottuu täydellisestä tasapainostaan lihaksen ja rasvan sisällön välillä, tarjoten mehukkaan koostumuksen ja syvän, tunnistettavan maun. Jokainen kappale, joka painaa noin 100–150 grammaa, poistetaan huolellisesti luun ja luun välistä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon paistamiseen ja grillaukseen. Vapaasti kasvatetut ja luonnollisesti ruokitut iberian siat tarjoavat erittäin korkealaatuista lihaa, joka on täydellinen vaativimmille makuille, jotka etsivät aitoutta ja makua jokaisessa suupalassa.
Kaninliha - Pakastettu Kaninliha

Kaninliha - Pakastettu Kaninliha

Sisältää vain vähän rasvaa, joten se ei aiheuta painonnousua. Kuitenkin suositellaan, että sitä nautitaan riittävästi. Se tarjoaa keholle tarvittavan energiamäärän, mikä auttaa pysymään virkeänä pitkään. Tämän ominaisuuden ansiosta se vähentää myös väsymyksen ja stressin kaltaisten vaivojen riskiä. Tutkimuksissa on todettu, että jäniksenliha kattaa kehon tarvitsemasta proteiinista jopa 100 prosenttia. Proteiini parantaa elinten toimintaa kehossa. Erityisesti ruoansulatukseen tarvittava proteiini uudistaa kehoa nopeasti. Proteiini, joka ehkäisee useita sairauksia, vahvistaa myös luita ja lihaksia. Jäniksenliha on myös runsas B12-vitamiinin lähde, joka on välttämätöntä hermostolle ja verisoluillle, ja se kattaa helposti kehon päivittäisen tarpeen 120 prosenttia. Jäniksenliha on voimakas antioksidantti. Se puhdistaa kehon vapaita radikaaleja. Se poistaa infektoituneita soluja virtsateiden kautta. Lisäksi jäniksenliha sisältää seleeniä, joka lisää mahdollisuutta tulla raskaaksi.
Pakastettu porsaan olkapää ilman luuta

Pakastettu porsaan olkapää ilman luuta

Pakastettu porsaan olkapää, luuton. Pääasiallinen tavoitteemme on tyydyttää asiakkaamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Myös pakastettu porsaanlihamme on erityisesti teurastettu islamilaisen (HALAL) ja kansainvälisten vaatimusten mukaisesti. Noudatamme tiukasti kaikkia eläinten kohteluun ja teurastukseen liittyviä vaatimuksia, mukaan lukien leikkuutarkkuus. Toimitamme FOB / CIF mihin tahansa satamaan ilman ongelmia. Tuotteemme täyttävät SGS-testauksen vaatimukset. Olemme johtava toimittaja kaikentyyppiselle pakastetulle porsaanlihalla ja osille Brasilian alkuperää. Politiikkamme on tyydyttää asiakkaamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Jatkaaksemme liiketoimintaa, tarvitsemme pehmeän tarjouspyynnön, joka sisältää tietosi. Kosteuspitoisuus: alle 3% Valutus: 0 -5 °C 8 tuntia Jäähdytetty: -40 °C Varastointi: -20 °C Kuljetuksen aikana: miinus 10~15 °C Pakkaus: 27 MT ja 1350 laatikkoa 40 jalan kontissa
Luonnollinen orgaaninen naudan luuydin

Luonnollinen orgaaninen naudan luuydin

15 cm (kanosaha), 5 cm (poikkileikkaus) leikattu, shokkijäähdytetty luonnollinen/orgaaninen naudan luuydinluu
Iberialainen Lapa - Iberialainen Sika

Iberialainen Lapa - Iberialainen Sika

Iberialainen sianlihan selkä. Tarjoamme sen tuoreena tai pakastettuna. Tyhjöpakattu 0,5 tai 1 kg pakkauksissa tai irtotavarana. Sertifioitu iberialainen sianliha iberialaisen laatustandardin mukaan.
Pakastetut sian keuhkot, sian munuaiset, sian sydämet

Pakastetut sian keuhkot, sian munuaiset, sian sydämet

Tuote 10: pakastetut sian keuhkot Yksityiskohdat: Ei mustelmia Ei mustia läiskiä tai ammoniakipaloja Ei huonoja hajuja Ei liiallista verta tai veritahroja Hyvin puhdistettu ja tuore Kosteuspitoisuus on alle 3% Ei ylimääräistä vettä
Brasilian Kananjalat

Brasilian Kananjalat

Puhdas Ei keltaista ihoa Ei höyheniä Ei pahaa hajua Ei verta Ei mustaa pehmustetta Ei mustelmia Ei kemiallisia palovammoja Ulkoinen kova kynsi poistettu Jääpitoisuus 0,3 % Murtuneet luut alle 0,5% Kosteus alle 2% Ei mustia pilkkuja C) PAKASTETTAVAT VAATIMUKSET: – Räjäytetty: miinus 40 celsiusastetta Varastointi: miinus 20 celsiusastetta. Lämpötila kuljetuksen aikana: miinus 18 celsiusastetta Brasilian kanan toimittajat Brasilian kanan viejät Laatukanan tuottajat Halal-hyväksytty
Iberialainen Tamme-kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko pala käsin viipaloitu - Viipaloitu

Iberialainen Tamme-kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko pala käsin viipaloitu - Viipaloitu

Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin. Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet Iberialaiset Brisa-siat erottuvat selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, erityisesti Salamancasta. Suolausprosessi Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka on 3º - 5º Celsius-asteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75% - 85%. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Bellota Etiketti: Punainen Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701 KJ Rasvat: 32.3 g Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g Hiilihydraatit: 1.0 g Sokerit: 0.5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.6 g
5 kg Maalaissian laatikko – Gascon Rotu

5 kg Maalaissian laatikko – Gascon Rotu

Possumme juoksevat syntymästään lähtien 6000 m²:n puistossa, jota varjostavat pähkinäpuut. Niiden ravinto koostuu erityisesti possujen tarpeisiin suunnitelluista pellettiruokista sekä tilan jätteistä, joita emme ole voineet myydä lajitteluhäiriön vuoksi (kurpitsat, melonit, pähkinät, viljat, hamppu). Gascon-rotu on mustia possuja, jotka ovat melko pieniä, koska niiden kasvu on hidasta, erittäin sosiaalisia ja leikkisiä, ja niiden korvat roikkuvat silmien päällä. Sen liha on tyypillisesti marmoroitua ja erittäin maukasta. PAINO: 5 kg PAKKAUS: 5 kg
TURSAMAHAN - TURSAMAHAN

TURSAMAHAN - TURSAMAHAN

TURSAMAHAN ISLANTI FAO 27
Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberian sika yli 10 kuukautta. Magro-pala sijaitsee sian kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se on viipaloitu suikaleiksi. Iberian sian Manto Lagarto on hieno leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhoista iberialaisista sioista, jotka tunnetaan vertaansa vailla olevasta maustaan ja laadustaan. Tämä vähärasvainen pala sijaitsee kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se esitetään ohutviipaleina, jotka tarjoavat murean ja mehukkaan rakenteen, täydellinen grillaukseen tai paistamiseen. Sen viipalointi suikaleiksi tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisille gourmet-ruoille, säilyttäen iberialaisen sian aito ja syvä maku. Täydellinen niille, jotka arvostavat laadukasta lihaa gourmet-kosketuksella.
Iberian sian poskiliha

Iberian sian poskiliha

Iberico-posken Carrillera on pieni, vähärasvainen lihapala, joka saadaan iberico-sian alaleuan alueelta, joka on yli 10 kuukautta vanha. Painoltaan noin 150 grammaa, tämä liha erottuu pehmeydestään ja mureudestaan, mikä tekee siitä ihanteellisen pitkään kypsennykseen, kuten pataruokiin ja haudutuksiin, joissa sen mehukkuus ja aito maku korostuvat. Sen melkein liukas rakenne ja syvä maku tekevät Iberico-posken Carrillerasta täydellisen vaihtoehdon laadukkaan iberico-lihan ystäville, tarjoten korkealaatuisen gastronomisen kokemuksen jokaisessa suupalassa.
KANIN - Kaninliha

KANIN - Kaninliha

Kaninkarjaa voidaan toimittaa milloin tahansa ja mihin tahansa haluamassasi määrässä. Rajoja ei ole. Nämä ovat lihakanit, joita kasvatetaan omassa tuotantolaitoksessamme.
100% tammen ruokkimat iberialaiset kinkut - Puhtaat iberialaiset sian kinkut tammen ruokinnasta

100% tammen ruokkimat iberialaiset kinkut - Puhtaat iberialaiset sian kinkut tammen ruokinnasta

Kinkku, joka on valmistettu puhtaista iberialaisista sioista, joita kasvatetaan laajasti dehesassa. Sertifioidut laatupalat, jotka on valmistettu iberialaisen standardin mukaan.
Luullinen Possun Olkapääpaisti “Piknikpaisti”

Luullinen Possun Olkapääpaisti “Piknikpaisti”

Luullinen Possun Olkavartti “Piknikki Paisti”
Pakastettu sianpuolikas

Pakastettu sianpuolikas

Pakastettu sianpuolikas Pakastettu sianpuolikas. Pääasiallinen tavoitteemme on tyydyttää asiakkaitamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Pakastetut sianlihamme on erityisesti teurastettu islamilaisen (HALAL) ja kansainvälisten vaatimusten mukaisesti. Noudatamme tiukasti kaikkia eläinten inhimillistä kohtelua ja teurastusvaatimuksia, mukaan lukien leikkuutarkkuus. Toimitamme FOB / CIF mihin tahansa satamaan ilman ongelmia. Tuotteemme täyttävät SGS-testauksen vaatimukset. Olemme johtava toimittaja kaikentyyppisille pakastetuille sioille ja osille Unkarista, Brasiliasta, Saksasta ja Thaimaasta. Politiikkamme on tyydyttää asiakkaitamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Jatkaaksemme liiketoimintaa tarvitsemme pehmeän tarjouspyynnön, joka sisältää tietosi. Kosteuspitoisuus: alle 3% Valutus: 0 - -5 °C 8 tuntia Jäähdytetty: -40 °C Varastointi: -20 °C Kuljetuksen aikana: -10~15 °C Pakkaus: 27 MT ja 1350 laatikkoa 40 jalan kontissa