Erikoiskaramellit ovat laaja perhe karamelleja, jotka vaihtelevat maito- ja suolavoikaramellista vegaanisiin ja vähä sokerisiin vaihtoehtoihin... Nämä karamellit tarjoavat ainutlaatuisen koostumuksen ja maun jokaiselle tuotteelle. Taikina- tai kimallusmuodossa voidaan käyttää erilaisia ainesosia (hunaja, maito, kerma, suklaa, voi, kasvirasvat...) niiden valmistamiseen.
Ne vastaavat puhtaan etikettin trendiin ja voidaan valmistaa kestävästi tuotetuista ainesosista.
Kuluttajien odotusten täyttämiseksi Sethness Roquette tarjoaa myös valikoiman vegaanisia ja vähä sokerisia karamelleja.
Nämä karamellit voivat olla kosher- tai halal-sertifioituja, mutta myös luomua.
Niiden pääasialliset käyttökohteet ovat
- Keksit
- Jäätelö
- Maitotuotteet
- Suklaa
- Leivonnaiset
Pähkinäpastat ovat erittäin hienoksi jauhettujen paahdettujen pähkinöiden massaa.
Korkealaatuisia pähkinäpastojamme käytetään usein praliinitäytteiden, moussejen tai rapeiden kerrosten valmistuksessa kakuissa ja erityisesti jäätelön valmistuksessa.
Karamellikastike on yksi suosituimmista sokerisiirapeista TM Maribell. Se toimii täydellisesti monissa cocktaileissa, kahvissa, maitokshakeissa ja bubble teassa.
Ainesosat: Sokeri, vesi, luonnollinen maku "Karamelli", sitruunahappo.
Pakattu lasipulloihin 0,7L tai muovipulloihin 1L.
Lisäksi meillä on pieniä 0,25L lasipulloja.
Vientiä ympäri maailmaa.
Hinta tiedustelut, ole hyvä ja lähetä sähköpostia:
irina.syrup@gmail.com
Vieraile verkkosivustollamme:
www.maribell.com.ua/en
Vuonna 1921, kun Marcel Alcide Rième valmisti ensimmäiset sitruuna-, minttu- ja granaattiomenasiirappinsa, hän oli varmasti kaukana siitä, että tuoteperheestä tulisi näin menestyksekäs! Klassisia, virkistäviä, herkullisia ja ainutlaatuisia siirappeja. Rième on aina löytänyt inspiraationsa luonnosta; Franche-Comtén maisemat, kukat, hedelmät ja elinvoima antavat hänen siirapeilleen ainutlaatuisen ja autenttisen maun. Luonnollisista uutteista valmistetut, jotka tunnetaan intensiivisesti hedelmäisistä tuoksuistaan, arvostettuja tasapainoisen makean makunsa ja miellyttävän koostumuksensa vuoksi, Rième-siirapit tarjoavat aitoa nautintoa.
Karamelli on meille parasta kultaisen ruskeana ja kermaisen pehmeänä, maussa on mausteinen vivahde.
Karamellisiruuppi kuuluu viiden parhaan siirapin joukkoon, joten se on ehdoton MUST jokaiselle kahvilalle. Se korostaa kahvin aromia ja harmonisoituu täydellisesti vaahdotetun maidon kanssa. Se sopii myös erinomaisesti vaaleisiin ja tummiin frappéihin tai makua antavaksi elementiksi hienolle crepesille.
André Guépratten, kumppanimme hillottaja, valmistama siirappi seuraa sinua aperitiivista jälkiruokaan.
Muutama tippa tätä siirappia täydentämään kauniisti alueemme tyypillistä Poiréa, ja tässä on 100 % normandilainen aperitiivi, jonka maku on yhtä herkkä kuin omaperäinen.
Makeiden/suolaisten ruokien ystäville se on myös arvostettu ainesosa vinaigrettessa tai lihan viimeistelyssä.
Ja makeista herkuista pitäville... uudista klassikoitasi lisäämällä tätä siirappia kauneimpiin jälkiruokiisi: riisipuuro, kermat, panna cotta... kaikki on sallittua!
Ja uteliaille herkkusuille... käytä sitä makeuttamaan tuorejuustosi!
Koostumus: Heinänuote (vesi, heinä), sokeri, sitruunamehu tiivisteestä.
Tahtimme taatelisiirappi on valmistettu vain etelä-tunisialaisista luomutaateleista. Ainulaatuisen valmistusprosessin ansiosta sen väri on kirkas ja maku on makea. Taatelisiirappimme ei sisällä lisättyjä sokereita, säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja.
Se on erinomainen korvike raffinoidulle sokerille.
Täydellinen sokerin korvaamiseen. Mahdollistaa luonnollisen makeuttamisen alhaisemmalla glykeemisellä indeksillä. Sitä voidaan käyttää luonnonjogurteissa, raejuustossa, lettuissa, vohveleissa, leivissä, paahtoleivissä, mysleissä.
Myös sokerin korvaamiseen leivonnaisissa, energiapatukoissa, kakuissa, piirakoissa, smoothieissa, maitokshakeissa, mehuissa...
Meidän siirappimme ovat täydellinen lisä kaikkiin kahvi- ja maitopohjaisiin juomiin: espresso, cappuccino, suklaa, macchiato, mokka, kahvi latte, maito, amerikkalainen kahvi jne. Meidän "Coffee syrup" (Kahvisiirapit) ovat vuosien tutkimuksen ja kehityksen tulosta. Kaikella huolella ja intohimolla, joka on aina ollut meille ominaista, olemme valinneet parhaat raaka-aineet tarjotaksemme kuluttajille täydellisen lopputuloksen. Kahvisiirapit on suunniteltu korostamaan kahvijuomien makua peittämättä alkuperäisiä makuja ja aromeja.
Ne liukenevat välittömästi muutamalla lusikan pyöräytyksellä ja sekoittuvat täydellisesti juomaan ilman paakkuuntumista, parantaen juoman rakennetta ja antaen sille enemmän koostumusta.
Nyt voit räätälöidä kahvijuomiasi ja löytää suosikkireseptisi. Yksinkertainen lisäys meidän kahvisiirappejamme riittää, jotta voit nauttia hetkestä puhdasta intohimoa: jokaisesta kahvijuomasta tulee erityinen ja ainutlaatuinen.
Clizia on herkkä kasviperäinen majoneesimme, joka on valmistettu sicilianmantelista.
Manteli on herkullisen pehmeän ja hienostuneen kerman pääosassa, vaihtoehtona klassiselle majoneesille. Kaikki sicilianmantelimme tuoksu ja extra-neitsytoliivimme intensiivinen maku kohtaavat tunnetun kastikkeen vegaanisessa versiossa.
Suklaakaramellimme valmistetaan käsityönä Pohjois-Ranskassa sijaitsevassa työpajassamme. Tämä äärimmäisen herkullinen versio on syntynyt yhdistämällä levitettävä karamellimme ja 55 % tumma suklaa Excellence. Aina vain enemmän makuja tässä suklaisessa versiossa!
Ainesosat: Voita, Sokeria, Kermaa, 55 % tummaa suklaata
Vaahterasiirappi valmistetaan sokerivaahteran puun mehusta.
Maku: hieman karamellinen – makea
Aroma: hieman karamellinen
Väri: meripihkanvärinen
Talven päättyessä puut alkavat kuljettaa kasvi-mehua juuristaan silmuun. Kerätty puunmehu suodatetaan ja puhdistetaan ensin, kunnes se tiivistetään edelleen prosessissa vaahterasiirapiksi.
Tässä prosessissa puunmehun luonnollinen sokeri karamellisoituu ja antaa siirapille sen ainutlaatuisen maun.
Toimitamme vaahterasiirappimme sekä luomu- että tavallisessa laadussa.
Karamellisoitu luomuvaahterasiirapilla, ilman lisättyä sokeria. Tämän ansiosta pekaanipähkinät ovat vain kevyesti makeita, ilman tahmeutta.
Maustettu kanelilla ja kardemummalla sekä ripauksella tähtianista ja pimenttiä.
Sopii erinomaisesti esimerkiksi espresson kanssa.
Maukkaita myös ainesosana omena-pekani-kakussa, tässä on resepti...
Vegaani
Ilman jalostettua sokeria
Ilman säilöntäaineita
Ilman lisättyjä rasvoja
Ainesosat: pekaanipähkinät, vaahterasiirappi (luomu), mausteet (Ceylon-kaneli, kardemumma, anis, pimentti)
Caramel - Pop-corn -tabletti Le Nounours Françaisilta on todellinen makujen räjähdys, yhdistäen popcorniin liittyvän rapsakkuuden ja karamellin makeuden. Jokainen pala on huolellisesti valmistettu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa makuelämystä, jossa karamelli lisää makeuden ja lohdutuksen kosketuksen popcorniin. Tämä tabletti on täydellinen niille, jotka etsivät aitoa ja hienostunutta makua, samalla kun tukevat kestäviä ja vastuullisia käytäntöjä.
Poikkeuksellisen makunsa lisäksi Caramel - Pop-corn -tabletti on valmistettu Ranskassa korkealaatuisista raaka-aineista, mikä takaa poikkeuksellisen makuelämyksen. Olipa kyseessä lahja tai itselleen hemmottelu, tämä tabletti on kutsu ainutlaatuiseen aistimatkaan, jossa jokainen puraisu paljastaa monimutkaisia ja herkkiä makuja. Anna tämän tabletin hurmata itsesi, yhdistäen perinteet ja innovaation, jotta voit nauttia herkullisista hetkistä joka hetki.
vohvelikermavaahto, joka on ultra pehmeä ja sulava, sen koostumus on mukautettu kasvojen iholle. Suklaavaahto täyttää sinut sekä koostumuksensa että tekstuurinsa, luonnollisen kaakaon tuoksunsa tai värinsä ansiosta, joka korostaa ihosi sävyä.
Baristojen ja kokkien suosikki, Cenova-koktailisirupit mahdollistavat herkullisten esitysten luomisen niiden koostumuksen ja ainutlaatuisen aromin ansiosta.
Kuparipinnat käytetään usein kerrosjärjestelmissä välikerroksena korkean muovautuvuuden ja edullisen kerrospaksuuden jakautumisen vuoksi, mutta ne soveltuvat myös lopulliseksi pinnaksi.
Syaniidilla saatu kuparipinta tuottaa kirkasta, kiiltävää saostumaa kaikilla materiaaleilla. Kerros erottuu erittäin hyvästä kiilto syvyysjakautumasta ja erityisen edullisesta kerrospaksuuden jakautumisesta jopa monimutkaisissa geometrioissa. Pinnalla on erittäin hyvä muovautuvuus, jota käytetään usein osissa, joita muokataan jälkikäteen. Kuparipinnalla on myös korkea lämpö- ja sähkönjohtavuus.
Saostumat ovat erittäin aktiivisia ja niitä voidaan helposti pinnoittaa edelleen. Siksi kuparipintoja käytetään usein kerrosjärjestelmissä välikerroksena.
Mitoitusalueet alkavat 1,5 mm:n halkaisijasta ja kokonaispituus voi olla jopa 200 mm.
Kermainen levite pitsipannukakkujen kanssa, joka on rikastettu Piemontin hasselpähkinöillä. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 230
Kategoria: Yksittäiset mausteet
Maku ja aromi: Erittäin hieno, miellyttävän makea aromi, jossa on yrttimäistä puumaista tuoksua ja neilikkaisia vivahteita.
Käyttö: Ceylon-kaneli tulee Sri Lankasta ja se saadaan kanelipuun kuoresta. Se tuoksuu ja maistuu hienommalta ja monivivahteisemmaltakin kuin edullisempi kiinalainen kassiakaneli, ja se sisältää jopa 400 kertaa vähemmän kumariinia, jota pidetään terveyden kannalta huolestuttavana. Leikattu kaneli (2-7 mm) sopii erinomaisesti omien tee-sekoitusten valmistamiseen.
Ainesosat: Kaneli
Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä.
Sisältö: 30 g valkoisessa tinapurkissa