Karamelli Fermentatiivinen Siirappi (K-400) / Maissi siirappi - Karamelli Fermentatiivinen Siirappi (K-400)
Valmistettu maissisiemenestä tärkkelyshydrolyysiprosessin avulla, jossa käytetään amylolyyttisiä fermentatiivisia aineita, minkä jälkeen hydrolysaatin suodatus, demineralisointi ja keittäminen tiettyyn kuiva-aineiden painosuhteeseen asti.
Kuiva-aineet 100 g:ssa, vähintään: 77,6/g
Hiilihydraatit, %, vähintään: 100
Energiarvo, kcal/100 g: 310,4
Koostumus: Siirappi 100%
Kuiva-aineet, %, min: 78
pH: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40 mg/kg
Vähentävien aineiden massapitoisuus kuivassa aineessa (glukoosiekvivalentti), %: 36,0-44,0
Glukoosi %: 5-27
Maltose %: 10-25
Maltotrioosi %: 11-18
Suurimmat sokerit %: 40-60