Eksklusiivisesta reseptistä Delfino Battista luo todellisen herkun. Parhaat anjovisfileet valitaan, kääritään kaprin ympärille ja pakataan yksi kerrallaan, vain lisättynä ekstra neitsytoliiviöljyä.
Kuuma siirto, suora ja epäsuora
Suorassa kuumasiirrossa kuva tulostetaan peilikuvana kantamateriaalille ja sen jälkeen siihen lisätään liima. Ennen siirtoa liima aktivoidaan lämmön avulla ja tuote tuodaan suoraan kosketuksiin kuvan kanssa. Nyt kuva tarttuu tuotteeseen ja voidaan polttaa kiinni.
Tämä menetelmä on edullinen, koska siinä ei ole kuluvia komponentteja. Koneen tyypistä riippuen voidaan koristella kartiomaisia, sylinterimäisiä, soikeita ja myös suorakulmaisia tuotteita. Koristeltavan pinnan tulisi kuitenkin olla tasainen, eli ei kupera eikä kovera.
Koverille tai kuperille pinnoille tai reliefille suosittelemme ennemmin epäsuoraa kuumasiirtoa. Tässä "liima" sijaitsee paperilla, johon on tulostettu oikea kuva.
Lämmittämällä tämä liima sulaa kuvan alla, joka nostetaan paperilta lämmitetyllä silikonitampoonilla.
Komorit koostuvat neljästä saaresta: Mayotte ja kolme Ranskasta itsenäistä saarta, jotka muodostavat Komorien unionin (Suuri Komori, Anjouan ja Moheli). Suuri Komori on tulivuorisaari.
Saari kärsii vakavasta vedenpuutteesta, sillä tulivuorikivet eivät pidätä vettä ja lähteitä on vähän. Pääasiallinen taloudellinen resurssi on vaniljan viljely. Vaniljaa, joka tuotiin Komoreille ennen 1930-lukua, viljellään neljällä saarella perinteisellä tavalla.
Tämä oikukas orkidea tarjoaa kauniin kukkakimpun. Kukinta tapahtuu käsin naisten toimesta aamunkoitteessa. Hyvä työntekijä "naittaa" 1000–1500 vaniljakukkaa päivässä. Sadonkorjuuaikana kerätään palko palkolta, tarkasti juuri ennen "teknistä kypsymistä".
Alkuperä: Komorit
Alue: Suuri Komori
Lajike: Planifolia
Vihjeet: Kasviperäinen, kukkainen, estragoni
SKU: 5430002193137
Polyolit: 25g °
Energia: 525Kcal, 2197kJ
Kokonaisrasva: 49g
Josta tyydyttynyttä rasvaa: 30g
Hiilihydraatit: 32g
Josta sokeria: 6g *
Proteiini: 9g
Suola: 0g