Tämä vihannesvalikoima muodostaa erinomaisen keiton "raikkauden" perustan. Se koostuu tomaateista, porkkanoista, selleristä, paprikoista, sipuleista, kaaleista ja valkosipulinkynsistä.
Valmistusvinkit
Lisää 1 kuutio vähärasvaista kasvisliemijauhetta, 1 kuutio kanaliemijauhetta ja lisää 1,2 litraa vettä.
Kiehauta 10 minuuttia. Vinkki: Hauduttaminen 1 tunnin ajan tekee keitosta helpommin sulavaa. Soseuta kaikki tehosekoittimessa.
Säilytysvinkit
Nämä keittovihannekset myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen.
Suosittelemme pitämään tämän kelmun astian ympärillä estääksesi kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä ne jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C.
Saatavilla olevat esittelyt
Astiat 500 g tai asiakkaan toiveen mukaan.