Tuotteet hakusanalla kasvissyöjät (5)

Riisisoppa lisukkeena sienillä ja vihanneksilla - Keittoja ja lisukkeita kypsennys pussissa

Riisisoppa lisukkeena sienillä ja vihanneksilla - Keittoja ja lisukkeita kypsennys pussissa

Valmista lisuke: kaada vähintään 1 litra vettä kattilaan ja kiehauta, laita pussi, jossa on sekoitus viljoja, vihanneksia, sieniä ja yrttejä, siihen, lisää suolaa ja kypsennä miedolla lämmöllä valmiiksi 20-25 minuuttia. Ota pussi pois nostamalla sitä silmukasta haarukalla. Anna veden valua. Avaa pussi leikkaamalla se saksilla. Laita pussin sisältö lautaselle, sekoita. Halutessasi voit lisätä kasviöljyä tai voita.
Bulgur Pilaf -keitto naudanlihalla ja vihanneksilla - Keitot-sivuruoat keittopussissa

Bulgur Pilaf -keitto naudanlihalla ja vihanneksilla - Keitot-sivuruoat keittopussissa

Bulgur-rouhe (89,4 %), kuivatut vihannekset (6,5 % - vaihtelevissa suhteissa: porkkanat, sipulit, paistetut sipulit, valkosipuli), palat pakastekuivattua naudanlihaa (3,0 %), karhunvatukka, mausteseos (korianteri, fenkoli, kurkuma, mustapippuri, maustepippuri), persilja.
Vermicelli-keitto lisukkeena vihannesten kanssa - Keittoja-lisukkeita keittopussissa

Vermicelli-keitto lisukkeena vihannesten kanssa - Keittoja-lisukkeita keittopussissa

Durumvehnävermicelli (94,8%) (durumvehnäjauho, juomavesi), kuivatut vihannekset (4,3%) (vaihtelevat osuudet: porkkanat, sipulit, paistetut sipulit (sipulit, puhdistettu auringonkukkaöljy, hajustamaton), persiljanjuuri), sekoitus kuivia yrttejä (vaihtelevat osuudet: purjo, persilja ja tilli), sekoitus jauhettuja mausteita (vaihtelevat osuudet: mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti).
Hirssikeitto lisukkeena vihannesten kanssa - Keitot-lisukkeet keittopussissa

Hirssikeitto lisukkeena vihannesten kanssa - Keitot-lisukkeet keittopussissa

Murskattu hirssi (95,0 %), kuivatut vihannekset (4,4 %) (vaihtelevissa osuuksissa: porkkanat, sipulit, paistetut sipulit (sipulit, puhdistettu hajustamaton auringonkukkaöljy), persiljanjuuri), sekoitus kuivia yrttejä (vaihtelevissa osuuksissa: purjo, persilja ja tilli), sekoitus jauhettuja mausteita (vaihtelevissa osuuksissa: laakerinlehti, maustepippuri ja mustapippuri).
Maissikeitto Lisäkkeenä Vihannesten Kanssa - Keittoja-lisäkkeitä Kypsennyspussissa

Maissikeitto Lisäkkeenä Vihannesten Kanssa - Keittoja-lisäkkeitä Kypsennyspussissa

Lisäkkeen valmistamiseksi: kaada vähintään 1 litra vettä kattilaan ja kiehauta, laita pussi, jossa on sekoitus viljoja, vihanneksia, lihaa ja yrttejä, lisää suolaa ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes se on valmis 20-25 minuuttia.