Tuotteet hakusanalla keramiikka sardinia (4)

Välimeren sekoitus

Välimeren sekoitus

Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille. Colin-Ainesosat Ref:60159402 Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Lämpökäsittely: Ei Viitteellinen annostus: 2–5 % Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta Pakkaus: 20 kg:n säkki Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Oliivit

Oliivit

La Perla Mustat oliivit viipaleina, liemessä, mustattu 4.250 ml Tarjoaja ei anna yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 4.250 ml MERKKI: La Perla RESEPTI: liemessä, mustattu LAATU: Mustat oliivit Pakkaus: 6 VERSIO: viipaleina
Oliivit

Oliivit

Nimensä mukaisesti nämä mustat oliivit kasvatetaan Kalamatan kaupungin lähellä Peloponnesoksen eteläosassa. Niitä kutsutaan myös Kalamon-oliiveiksi. Ne ovat pitkänomaisia, mantelinmuotoisia, tummanvioletteja, mehukkaita ja niissä on ohut kuori. Ne marinoidaan suolaliuoksessa, oliiviöljyssä ja viinietikassa, mikä antaa niille hienon viinimaun ja ainutlaatuisen maun. Ne ovat niin suuria, että niitä voi käyttää ruoanlaitossa, koska ne eivät sula. 4.2 kg
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet