Pakastetut käsitellyt sardiinifileet, jotka on saatu kalastamalla.
Lasitettu pakastettu tuote (15%-20%), pakattu pahvilaatikoihin, merkitty ja lavalle pakattu.
Bonito valmistetaan kaloista, jotka pyydetään kesäkuukausina, kun suuret ryhmät lähestyvät Kantabrian merta. Se on tunnettu valkoisesta ja mureasta lihastaan sekä mehukkaasta koostumuksestaan. 100 % luonnollinen tuote kypsennetään, ja siihen lisätään oliiviöljyä ja suolaa tai suolakurkku kastiketta.
Kappaleet: 10
Kappaleet: 24
Simpukka on kaksiosainen (kahdesta kuoriosasta muodostuva) äyriäinen, joka elää rannoillamme. Tämän äyriäisen kulutus tuo mukanaan mineraaleja, kuten jodia, rautaa, kaliumia, natriumia, magnesiumia ja kalsiumia, jotka auttavat hermoston ja lihasten toiminnassa.
Pyyntialue: Pohjois-Atlantti - FAO-alue 27
Kikherneitä kasvatetaan kuivilla mailla ja ravinteikkaassa maassa, minkä vuoksi niiden maku on niin intensiivinen. Ruoka, joka yhdistyy erinomaisesti lämpimiin salaatteihin.
Paino: 0,340 kg
Mustekala on täytetty omilla lonkeroillaan herkän ja käsityöläismäisen tuotantoprosessin kautta. Se puhdistetaan käsin yksi kerrallaan ja siihen lisätään oliiviöljyä. Pehmeä ja herkullinen välipala, joka yllättää maku- ja koostumuksellaan.
Kappaleet: 10/15
Kappaleet: 3/5
Kappaleet: 5/8