RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista