RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
Ravintolisä, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa.
Alkemiili, Melisse ipowder®, rautaa, vitamiineja C ja B6
Pakkaus sisältää 2 läpipainolevyä, joissa on 15 kaksikerroksista mantelikapselia.
Melisse on peräisin ipowder®-teknologiasta, joka on uuttamismenetelmä, joka mahdollistaa liuottimettomien ja ilman täyteaineita valmistettujen kasvi-infuusioiden saannin.
Hypro-ri®Fe on rautamuoto, joka koostuu rautasulfaatista, joka on yhdistetty riisiproteiinihydrolysaateista peräisin oleviin aminohappoihin.
Vitamiini B6 auttaa säätelemään hormonitoimintaa.
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista