Tapiokajauho
Maniokkijauho
Maniokkijauho on tärkkelystä, joka on uutettu trooppisten kasvien mukuloista, jotka kuuluvat Aceraceae-heimoon ja ovat samaa sukua kuin risiini, kumipuu ja jatropha. Kun sitä keitetään veden ja lämmön kanssa, se muuttuu läpinäkyväksi ja sillä on kestävä maku.
Maniokkijauho valmistetaan tapiokajauhosta, joka on tärkkelystä, joka on jalostettu tapiokan juurista tai maniokki (manihot esculenta) -kasvista. Se on pääainesosa vauvanmaidossa ja sitä käytetään myös keittojen ja patojen sakeuttamiseen.
Eritysspesifikaatio
Alkuperämaa Kiina
Brändin nimi OEM
Fyysinen tila Hienojakoinen valkoinen jauhe
Kosteus % ≤13,00
Tuhoaineet % ≤0,26
Rasva % ≤0,06
Tahrat: osat/cm² ≤ 0,30