Tutustu kookoskuidun etuihin
Kookoskuitu, joka tunnetaan myös nimellä coir, on luonnollinen materiaali, joka saadaan kookospähkinän kuoresta. Tämä kestävä ja uusiutuva resurssi on saanut suosiota eri teollisuudenaloilla monien etujensa ja sovellustensa ansiosta.
Guarkernijauhe saadaan guarpensaan, Cyamopsis tetragonolobus, endospermistä.
Se kuuluu palkokasvien perheeseen. Niin kutsuttua pensaspapua viljellään pääasiassa Intiassa ja Pakistanissa heinäkuusta joulukuuhun. Laatu, saatavuus ja hinnat ovat kuitenkin erittäin riippuvaisia monsuunista tänä aikana. Rajasthan, Gujarat ja Haryana ovat tärkeimmät viljelyalueet. Kuivat guarpavut puidaan, jotta guarkivet (siemenet) saadaan pavusta. Seuraavassa vaiheessa siemenestä erotetaan kuori ja itä, jolloin valmistuu hydrogeeli Guar (Split).
Huito-uute, joka on peräisin Genipa americana -puun hedelmästä, on luonnollinen sininen pigmentti, jota käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien elintarvikkeet ja kosmetiikka. Tunnettu syvästä, eloisasta sinisestä sävystään, Huito on usein käytössä luonnollisena väriaineena tuotteissa, kuten juomissa, makeisissa ja ihonhoitotuotteissa. Toisin kuin eläinperäiset pigmentit, Huito on täysin kasvipohjainen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vegaanisiin ja kasvissyöjätuotteisiin. Sen rikas väri ja luonnollinen alkuperä tekevät siitä suositun vaihtoehdon niille, jotka etsivät eloisia, ympäristöystävällisiä väriratkaisuja.
EC-numero: 310-127-6
CAS-numero: 24512-63-8
Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa.
Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa.
Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena.
Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa.
Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Menestyvän frappé-tuotteen kannalta ei ole ratkaisevaa vain maku – vaan myös helppo ja käytännöllinen valmistus. Kaikki pikajauheemme kylmiin juomiin valmistuvat muutamassa sekunnissa joko automaatilla tai jäällä cocktail-shakerissa vaahdotettuna. Muut klassikot lämpimiin kesäpäiviin – kuten esimerkiksi vanilja- ja mansikkamaitomiximme – valmistuvat helposti kylmällä vedellä sekoittamalla. Asiakkaasi saavat näin täyteläisen maitokshake-juoman, jota voit lisäksi täydentää hedelmillä tai jäätelöllä. Anna itsesi inspiroitua lukuisista mahdollisuuksista, joita Schoppe Instant Beverages tarjoaa sinulle.
Kulttijuoma Frappé
Tiesitkö, että nykyään niin suosittu café frappé ei ole kehitetty tarkoituksella, vaan se löydettiin sattumalta? Myyntiedustaja ei saanut kansainvälisessä Thessalonikin messussa vuonna 1957 kuumaa vettä kahvin valmistamiseen. Lyhyesti...
La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz).
El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas.
Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos.
En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos.
En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil.
Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.