Tämä valkoinen marja kasvatetaan Pamirin alueella Afganistanissa. Ilmasto on erittäin suotuisa mulperipuiden kukoistamiselle, mistä johtuu sen ainutlaatuinen maku.
Tämä valkoinen marja on näin ollen pehmein ja muhkeimman makuinen kaikista olemassa olevista marjalajikkeista.
Sillä on myös luonnollisesti makea maku. Se ei sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita.
Vitamiinirikas, tämä marja on voimakas energian stimulantti.
Voit lisätä näitä marjoja kulhoon mysliä tai nauttia niitä alkupalana!
Iranilainen murskattu pistaasi, intensiivisen vihreä pistaasi, joka tulee iranilaisista pistaasipuista.
Tässä pistaasissa ei ole säilöntäaineita eikä lisäaineita.
Voit käyttää tätä kuivattua hedelmää leivonnassa tuomaan makua, rapeutta ja lisää makuja jälkiruokiisi.
Voit myös lisätä niitä muesliisi tai granolaasi niiden rapean rakenteen vuoksi!
Pistaasien tulisi olla kellertävän vihreitä, tumman vihreään suuntautuvia: mitä vihreämpiä ne ovat, sitä voimakkaampi niiden maku on!
Nämä iranilaiset pistaasit ovat siis täydellisiä kulinaarisiin luomuksiisi!
Saffraanipalat tai Iranin saffraanikristallit, persiaksi nabât, ovat perinteisen käsityön tulosta. Nabât koostuu sokerikristalleista ja saffraanista, mistä johtuu sen keltainen-oranssi väri.
Iranissa näitä saffraanikristalleja nautitaan usein aterian jälkeen teelasin kanssa.
Itse asiassa nabât liukenee teessä ja vapauttaa saffraanilla maustetun sokerin, mikä auttaa hyvään ruoansulatukseen.
Saffraanilla on myös tunnettuja pehmentäviä ominaisuuksia. Lisäksi saffraani tuo lisää makua teehen!
Khatmi-kukka kukkakokoelmasta kasvatetaan Afganistanissa.
Se on infusoitu teehen sen hyötyjen ja myös sen huumaavan tuoksun vuoksi.
Tätä kukkaa voidaan myös lisätä liemiin tai ruokiin, kuten riisiin, makujen tehostamiseksi.
Samanganin suolapähkinä kasvatetaan Afganistanissa. Tämän maan äärimmäinen ilmasto on suotuisa mantelipuiden kehitykselle.
Sen rakenne on rapea ja sen hieman suolainen maku on ainutlaatuinen maailmassa!
Voit nauttia tätä kuivattua hedelmää aperitiivina oliivien tai lasillisen viinin kanssa!
Böömiläinen oliivijauhe tai sinjid-jauhe on jauhe, joka on valmistettu Böömin oliivien hedelmistä käsityönä.
Se on luonnollinen eikä sisällä säilöntäaineita tai lisäaineita.
Tämä jauhe tuo myös happaman vivahteen leivonnaisiisi.
Iranissa ja Afganistanissa tätä jauhetta käytetään usein yhdessä suklaan kanssa.
Tämä jauhe on erittäin hyvä vaihtoehto vehnäjauholle. Se on siis ihanteellinen gluteenittomiin, vegaanisiin ja kasvissyöjäruokavalioihin.
Pistachion ja sahramin liitto, molemmat Iranista, synnyttää tämän jumalaisen kultaisen näköisen pistaasin, josta tulee nimi sahramipistaasi.
Sahrami tuo herkullisemman ja omaperäisemmän vivahteen tähän rapeaan pistaasiin.
Nautitaan ilman kohtuuden rajoja!
40 jalan varastokontit ovat suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa enemmän turvallista tilaa. Tutustu 40 jalan kunnostettujen konttien etuihin.
40 jalan konttien edut
40 jalan kontit ovat tilava ja turvallinen varastoratkaisu, joka tarjoaa monia etuja käyttäjille, jotka etsivät suurempaa varastotilaa. Vankkojen ominaisuuksien ja ylivoimaisten kapasiteettien ansiosta nämä kontit ovat pakollinen vaihtoehto erilaisten varastointitarpeiden täyttämiseksi.
Lisää tilaa turvalliseen varastointiin
40 jalan kontit tarjoavat runsaan tilan, joka mahdollistaa suuren määrän tavaroiden turvallisen varastoinnin. Olipa kyseessä kaupalliset tai henkilökohtaiset tarpeet, tämä lisätila on ihanteellinen erilaisten varastointivaatimusten täyttämiseen.
Vihreä viinirypäle tai kishmish sabz on kuivatun viinirypäleen lajike, jota viljellään Afganistanissa.
Se erottuu luonnollisesti makean makunsa ja pitkän muotonsa ansiosta. Tämä vihreä kuivatun viinirypäleen lajike on luonnollinen, eikä se sisällä säilöntäaineita tai lisäaineita.
Vihreä viinirypäle on hyvä antioksidanttien lähde, ja se takaa terveellisen naposteltavan.
Tätä vihreää viinirypälettä voi myös nauttia mueslin kanssa.
Tämä manteli kasvatetaan Samanganin maakunnassa ja paahdetaan käsityönä.
Tällä alueella on erittäin suotuisa ilmasto mantelipuiden kukoistamiselle. Siksi Samanganin paahdetut mantelit ovat osa Aasian parhaita mantelilajikkeita.
Samanganin paahdetut mantelit yllättävät makeudellaan ja herkullisella maullaan. Ne eivät sisällä säilöntäaineita tai lisäaineita.
Afganistanissa mantelia käytetään usein ruoanlaitossa makujen lisäämiseksi. Se on myös usein osa teepausseja, jotka ovat pyhiä hetkiä tässä maassa.
Paahdetut mantelit ovat myös täydellisiä alkupaloiksi!
Punaiset rusinat tai kishmish sourkh ovat osa Afganistanissa viljeltyjen rusinoiden lajiketta.
Nämä poikkeuksellisen makuiset punaiset rusinat sopivat erityisesti ruoanlaittoon; voit esimerkiksi karamellisoida niitä tuodaksesi lisää makua ruokiisi.
Nämä rusinat eivät sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita.
Ne ovat myös pehmeitä ja siemenettömiä.
Voit lisätä näitä rusinoita mysliin tai nauttia niitä granoloiden kanssa.
Ne ovat myös erinomaisia aperitiivina.
20 Jalan kuiva merikontti käytettynä:
20 jalan käytetyt kontit ovat edullinen ja suosittu ratkaisu erilaisiin projekteihin. Tutustu näiden konttien etuihin ja ominaisuuksiin.
20 Jalan käytettyjen merikonttien edut
20 jalan kontit ovat yksi teollisuuden kahdesta standardikokoisesta kontista, joten ne ovat usein kustannustehokkain vaihtoehto etsiessäsi käytettyä konttia. Käytetyt 20 jalan kontit ovat yksi halvimmista saatavilla olevista lähetyskonteista. Meillä on aina laajat varastot, kaikki saatavilla toimitettavaksi ympäri Eurooppaa. 20 jalan käytetyt kontit ovat suosituin tuotteemme, koska ne tarjoavat ylittämättömän hinnan per jalka neliömetriä kohti varastointia ja ovat täydellisiä muunnosprojekteihin.
Ylittämätön hinta per jalka neliömetriä kohti varastointia
Kontit ovat käytössä monenlaisissa tarkoituksissa, kuten ravintoloissa, kaupoissa, taiteessa, varastoinnissa ja jopa kodeissa. Olet ehkä ostanut käytetyn kontti, joka on arvioitu hyväksi merikuljetukseen, tuulen- ja vedenpitäväksi.
Nämä ovat yleensä markkinoiden edullisimpia konttivaihtoehtoja. Kontit ovat käytettyjä yksiköitä, jotka on poistettu laivayhtiöiden käytöstä. Suurin osa näistä konteista on pinnaltaan kevyesti tai voimakkaasti ruostuneita, naarmuuntuneita, lommoisia ja ne ovat saatavilla eri väreissä. Käytetyt kontit ovat erinomainen vaihtoehto, koska ne ovat kustannustehokkaita ja näitä kontteja on runsaasti saatavilla. Yksi ainoa kontti on matkustanut ympäri maailmaa ja altistunut merivedelle.
Kuuntelemme asiakkaitamme ja tarjoamme heille sopivan teollisen infrapunauunin. Kaikki lyhyen, keskipitkän ja pitkän aallon infrapunateknologiat, sähköiset tai kaasukäyttöiset, kuuluvat valikoimaamme ja mahdollistavat infrapunakuivatus- ja paistotunnelien luomisen mihin tahansa sovellukseen.
Sähkökäyttöiset IR-doppauskaaret yhdistävät useimmat kaasuinfrapunaetujen hyödyt, mutta ne mahdollistavat myös laajemman aallonpituusalueen, joka ulottuu pitkistä infrapunoista lyhyisiin infrapunoihin, joita kaasuteknologia ei voi saavuttaa.
Lyhyt infrapuna mahdollistaa täydellisen eristyksen säteilevän lähteen ja doppauskaaren läpi kulkevien osien välillä.
Nämä asennukset sijoitetaan olemassa olevien uunien sisäänkäynnille, jotka eivät saavuta tehtaalle asetettuja tavoitteita tuotantovauhdissa (tuotannon lisääminen, massiivisempia osia…) tai laadussa (kylmät kohdat, rakeet, epästandardit kaaret).
Villiviikomme ovat pieniä hedelmiä, jotka kasvavat Iranin vuoristossa. Ne ovat kuivempia kuin tavallisesti syötävät viikunat, mutta paljon aromikkaampia. Tämä Raya valitsema erityinen lajike poikkeaa kaupasta löytyvästä Zagros-viikunasta.
Tarjoamamme laatu on poikkeuksellinen; se on valikoima erittäin arvostettuja viikunoita, jotka ovat kypsimpiä ja maukkaimpia, ja niiden aromit ovat voimakkaampia ja tiiviimpiä kuin muilla lajeilla.
Käyttö:
Villiviikkojamme voi nauttia sellaisenaan välipalana tai leikata niitä ruoanlaittoa varten. Ne voidaan myös sekoittaa haudutuksiin, hilloihin tai jopa kakkuun. Ne sopivat erinomaisesti suolaiseen ruokaan, kuten ankkaan. Voit myös liottaa niitä uudelleen, jotta saat pehmeämmän koostumuksen.
Reseptivinkkejä:
Viikuna-kamomillateetä,
ankka viikunoilla,
viikuna-pähkinäkakku.
KARTONKI: 7Kg
Kaikissa kuivatuissa hedelmissämme ei ole lisättyä sokeria, väriaineita tai säilöntäaineita. Tuottajat keräävät hedelmät kypsinä. Sen jälkeen ne viipaloidaan ja kuivataan kuivurissa.
Keskimäärin tarvitaan 7–12 kg tuoreita hedelmiä saadakseen 1 kg kuivattuja hedelmiä.
Tarjoamme mansikoita; mangoja; kookosta; banaaneja; ananasta; kiiviä; päärynöitä; kaki-hedelmiä; luumuja; persikoita; appelsiineja ja veriapelsiineja sekä lopuksi sitruunoita ja limettejä.
Käyttö:
Suosittelemme nauttimaan kuivatuista hedelmistä vaelluksen, retken, välipalan tai napostelun yhteydessä. Voit myös leikata niitä pieniksi paloiksi maustamaan leivonnaisia luonnollisesti. Kuivattuja hedelmiä voidaan myös käyttää makeuttamaan teetä, yrttiteetä tai jogurtteja luonnollisesti.
Jotkut käyttävät niitä myös maustamaan maustettuja rommeja, cocktaileja, yrttiteetä tai jopa samppanjaa.
Paino: 100g, 250g, 400g
Meidän valkoiset marjat eivät ole peräisin vadelmista, vaan puuvillamarjasta. Itse asiassa se on puu, joka tuottaa kahta tyyppiä marjoja: mustia ja valkoisia.
Ne ovat luonnollisesti makeita hedelmiä, joissa on hunajamainen maku. Ne voivat melkein muistuttaa meitä kuivattujen viikunoiden aromista. Kosteusprosentista riippuen ne voivat olla murenevia tai pehmeitä. Toisin kuin voisi kuvitella, ne ovat murenevia, jos sää on kostea, ja pehmeitä, jos sää on kuiva.
Käyttö:
Tätä hedelmää käytetään säännöllisesti luonnollisena korvikkeena jalostetulle sokerille. Suosittelemme nauttimaan sitä sellaisenaan välipalana tai aperitiivina. Sen luonnollisen makeuden ansiosta on myös mahdollista lisätä niitä jogurtteihin, teihin tai haudutuksiin. Voit myös laittaa niitä makeisiin kakkuusi tai aamiaisviljoihisi.
Ruskeat viinirypäleet kasvatetaan Khorasanin alueella maan koillisosassa. Tuottajamme viljelee niitä ja kuivattaa auringossa, kun ne ovat kypsiä.
Käyttö:
Ruskeita viinirypäleitä voi nauttia monella tavalla. Ne voidaan syödä sellaisenaan välipalana tai käyttää ruoanlaitossa.
Ruskeita viinirypäleitä voidaan myös lisätä aamiaisviljaseokseen, jälkiruokiin tai suolaisiin ruokiin.
Keittiössä, makean ja suolaisen yhdistelmän luomiseksi, ruskeat rusinat voivat täydentää lihaa, kuten kanaa tai ankkaa. Voit myös lisätä niitä salaateihin.
Voit ripotella niitä tuoreen vuohenjuuston päälle, täydellisen yhdistelmän saavuttamiseksi.
Löydä vihreät viinirypäleemme, jotka ovat luonnostaan vähemmän makeita, täältä.
Reseptiehdotuksia:
Tuore vuohenjuusto rusinoilla,
viinirypäleleivät, kouglof,
viinirypälekakku,
riisi maidolla rusinoilla,
KARTONKI: 10Kg
Sininen malva kerätään yhteistyökumppanimme osuuskunnan viljelijöiden toimesta, jotka työskentelevät kanssamme kuivattujen kukkien parissa. Osuuskunta sijaitsee maan koillisosassa lähellä Mashadin kaupunkia. Huhtikuussa alkaa keruu, jota seuraa lajittelu ja auringossa kuivaaminen.
Sininen malva on yksi kolmesta luonnollisesti sinisestä kuivatuista kukista maailmassa, jotka muuttavat väriään kosketuksessa toisen luonnollisen ruoan kanssa. Haudutuksessa vesi muuttuu kauniin siniseksi, ja kun siihen lisätään muutama tippa sitruunamehua, se muuttuu radikaalisti upeaksi vaaleanpunaiseksi (taianomainen, sanotte? ei, luonnollinen).
Sininen malva on erittäin laadukas tuote. Se on siis yksi tärkeimmistä iranilaisten lääkekasvien vientituotteista.
Käyttö:
Sinistä malvaa käytetään pääasiassa haudutuksessa. Se mahdollistaa myös joidenkin ruokien, kermojen ja siirappien värjäämisen.
Pussissa: 1 kg
Laatikossa: 5 kg
Ruusu nuppumme tulevat perheeltä, joka on viljellyt niitä sukupolvien ajan. Näiden ruusujen, joita kutsutaan myös Damaskoksen ruusuiksi, viljely on ollut olemassa tuhansia vuosia tässä erittäin kuivassa Ispahanin maakunnassa.
Jokainen kukka poimitaan käsin ennen kuin se avautuu. Tuottajat kuivattavat ne samana päivänä säilyttääkseen mahdollisimman paljon aromia ja väriä.
Tarjoaksemme teille parasta laatua, ruusumme on poimittu tänä vuonna. Tämä takaa parhaan värin ja voimakkaiden aromien säilymisen.
Käyttö:
Voit käyttää niitä
haudutuksessa, leivonnaisissa sekä tietyissä suolaisissa ruoissa.
Haudutuksia varten voit laittaa 1 ruusun nuppua kupillista kohti tai murentaa sen sekoittaaksesi sen haudutus- tai maustetee-seokseen.
Leivonnassa ruusun nuput voivat hauduttaa kermassa, ganashessa tai siirapissa.
KARTONKI: 14Kg
Villiyrttimme on hieman erityinen, sillä se kasvaa villinä 2100 metrin korkeudessa Karkass-vuoristossa, joka sijaitsee Ispahanin pohjoispuolella.
Käyttö:
Villiyrttiämme voidaan käyttää haudutettuna ruusunnuppujen kanssa. Tämä auttaa flunssasta toipumisessa. Se voi myös maustaa suolaisia ruokia, kuten kanaa esimerkiksi.
Se sopii täydellisesti perunoiden ja lämpimien tai kylmien vihannesten kanssa.
Yrttejä voidaan lisätä pieninä määrinä jogurtti-kurkkukastikkeeseen tuomaan raikkautta.
Sitä käytetään myös säännöllisesti maustamaan tiettyjä ruokia, kuten lasagnea, ratatouillea, pizzoja...
Yrttejä käytetään myös zaatarin valmistamiseen, joka on libanonilainen mausteseos, joka koostuu paahdetuista seesaminsiemenistä ja sumacista, jota käytetään lihan, kalan ja vihannesten maustamiseen.
Löydä meidän timjamikukkamme.
Pakkaus: 8Kg
Villikamomilla kerätään osuuskunnan kerääjien toimesta, joka toimittaa meille kuivatut kukat. Se kerätään täysin käsin toukokuun puolivälissä ja kuivataan auringossa.
Kamomillamme on matricaire-lajike. Se kuuluu samaan perheeseen kuin päivänkakkarat.
Käyttö:
Villikamomillamme voidaan käyttää haudutettuna yksinään tai esimerkiksi piparmintunlehtien kanssa.
Leivonnassa sitä voidaan myös hauduttaa ganacheen, kermavaahdon, vaniljakastikkeen tai englantilaisen kerman joukkoon.
Se voi infusoida myös kivennäisvettä tai cocktaileja.
Reseptivinkkejä:
Haudutus,
kermavaahto kamomillalla
Hyödyt:
Kamomillalla on rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia hyvän yön takaamiseksi. Tämä villikamomillalajike edistää hyvää ruoansulatusta. Sitä käytetään myös haudutettuna kivuliaiden kuukautiskiertojen rajoittamiseksi.
Säkki: 15 kg
Tarjoamamme kuivatettu piparminttu on villi ja kerätty käsin. Se kasvaa Pohjois-Iranissa lähellä Kaspianmerta.
Käyttö:
Piparminttua voi nauttia yksinään haudutettuna tai esimerkiksi villikamomillan nuppujen kanssa. Sitä voidaan myös käyttää suolaisissa ruoissa tai jälkiruoissa.
Iranilaiset käyttävät sitä säännöllisesti suolaisissa ruoissa, kuten kalassa, riisissä tai tietyissä juomissa. He valmistavat suolaista juomaa fermentoidusta maidosta ja piparmintusta.
Sitä voidaan myös lisätä suolaisiin ruokiin, lihan kanssa. Tuomaan mentholista makua, sitä voidaan käyttää täytteissä tai lihapullissa.
Sitä voidaan myös käyttää tuoreiden mansikoiden kanssa tai paahdettujen hedelmien kera. Se sopii täydellisesti iranilaisen teen valmistamiseen.
KARTONKI: 9Kg
Timjamikukkamme ovat hieman erityisiä. Ne kasvavat villinä 2100 metrin korkeudessa Karkass-vuoristossa, joka sijaitsee Ispahanin pohjoispuolella.
Tämä ei ole sama timjami, jota tavallisesti löydämme. Tässä on voimakkaammat aromit, karvas ja hieman sitruunainen. Ne paljastavat myös kuminaa ja minttua. Nämä timjamikukat ovat siis hyvin erilaisia verrattuna siihen, mitä yleensä tunnemme.
Käyttö:
Timjamikukkia voidaan käyttää haudutettuna ruusunnuppujen kanssa (auttamaan flunssasta toipumisessa).
Voit myös käyttää niitä maustamaan perunoita, kanaa, kuumia tai kylmiä vihanneksia tai jopa jogurtti-kurkkukastikkeessa. Timjamikukkia käytetään myös säännöllisesti maustamaan tiettyjä ruokia, kuten lasagnea, ratatouillea, pizzoja...
Tutustu villiin timjamiimme
KARTONKI: 8Kg
Piharatamo on pieni marja, joka kasvaa pensaissa, jotka voivat olla 1,5 m - 3 m korkeita. Sitä viljellään maan länsiosan vuoristossa tuottajalla, joka keskittyy tähän hedelmään. Hän kiinnittää erityistä huomiota tähän marjaan ja saavuttaa harvinaista laatua.
Maku on sekoitus karpaloiden hedelmäisyyttä ja viinimarjan hapokkuutta. Sadonkorjuun aikana pienet marjat ovat rubiininpunaisia ja täynnä mehua. Tuottaja lajittelee marjat, pesee ne ja asettaa ne erittäin suurille siivilöille kuivaamisen helpottamiseksi.
Käyttö:
Piharatamo on hedelmä, jolla on monia ominaisuuksia. Tämä pieni hapokas marja, jota arvostetaan erityisesti Iranissa, voidaan syödä sellaisenaan. Voit myös käyttää niitä ruoanlaitossa, maustamaan riisiä, riistaruokien tai kastikkeen kanssa ja jopa kanan kanssa. Niille, jotka pitävät salaateista, se sopii myös hyvin niihin.
Laatikoissa: 5 kg
Käyttö:
Tätä eteeristä öljyä voidaan käyttää hengittämällä suun kautta (noudattakaa tarkasti määrättyjä annoksia), iholle sekä vaihtoehtoisessa lääketieteessä, kuten tuoksuhoidossa jne.
Herkkäihoisille, laimenna 1 osa öljyä 6 osaan kasviöljyä.
Huomio: tätä eteeristä öljyä ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, vauvoille ja alle 6-vuotiaille lapsille. Vältä kontaktia silmien kanssa.
Jos olet epävarma tai sinulla on kysymyksiä annostelusta, kysy neuvoa lääkäriltäsi.
Vähemmän tunnettu, tämä eteerinen öljy on myös elintarvikelaatuista. Sitä voidaan käyttää ruuissa, juomissa tai jälkiruoissa 2-3 tippaa 4-5 hengen annosta kohti.
Löydä meidän piparminttu täältä.
Annoksen koko: 100mL
Annoksen koko: 1L
Mikä on siemensumakki?
Se on raaka mauste. Siemensumakki tulee pensaalta, joka tuottaa punaisia terttuja, joissa on pieniä siemeniä. Nämä siemenet jauhetaan ja antavat tämän luonnollisesti suolaisen, sitruunaisen ja etikkaisen mausteen.
Makuhermojen mukaan jotkut tunnistavat enemmän sitruunaisen maun, kun taas toiset ovat herkkiä etikkaiselle maulle. Tällä mausteella on myös astringentti puoli.
Huomio! Ranskassa ja Euroopassa on samaan perheeseen kuuluvia puita, joita kutsutaan "myrkylliseksi sumakiksi": tämä on myrkyllistä!
Käyttö:
Meidän siemensumakkimme maku ja väri säilyvät pidempään. Voit myös jauhaa sitä tarpeen mukaan morttelilla tai myllyllä.
Suosittelemme käyttämään sumakkia mausteena eikä kypsentämään sitä, jotta se säilyttää kaikki ominaisuutensa ja makunsa.
Siemensumakkia käytetään kuin suolankukkaa ripoteltuna ruoan päälle.
Säkki: 10 kg
Muinaisen menetelmän ansiosta valkoisten marjojen melassi saa hunajamaisen ja meripihkan värin. Se kehittää karamellisoituneita ja hunajaisia aromeja, jotka muistuttavat mustien kirsikoiden tiivistettä ilman mitään sokerin, väriaineiden, sakeuttajien tai säilöntäaineiden lisäystä.
Tuottajamme puristaa hedelmät saadakseen mehun. Sen jälkeen se keitetään kattilassa ja vähennetään useiden tuntien ajan.
Käyttö:
Valkoisten marjojen melassi on luonnostaan makeaa. Sitä voidaan käyttää sekä jälkiruoissa että suolaisissa ruoissa.
Melassia voidaan siis käyttää leivonnassa makeuttamaan valmistuksia. Sitä voidaan myös lisätä jogurtteihin makeuttamiseksi.
Keittiössä, makean/suolaisen yhdistelmän saavuttamiseksi, voit lisätä muutaman tipan melassia salaateihisi tuomaan hunajaisia ja karamellisoituneita aromeja.
Sitä voidaan myös käyttää suolaisissa ruoissa, esimerkiksi ankkaa tai vihanneksia deglasoimaan.
Tarjoamme erinomaisia pistaasipähkinöitä, jotka on paahdettu, suolattu ja päällystetty zaatarilla. Zaatar on libanonilainen mausteseos, joka koostuu sumacista, timjamista ja paahdetuista seesaminsiemenistä.
Zaatarilla maustetut pistaasipähkinät ovat luomusertifioituja.
Akbari-pistaasimme kasvatetaan Kermanin maakunnassa. Tämä alue on tunnettu laadukkaista pistaasiviljelmistään. Tuottaja, jonka kanssa työskentelemme, on viljellyt näitä pähkinöitä sukupolvien ajan. Puut ovat siis 10–25 vuotta vanhoja. Tämä on vuoden 2023 sato. Paahdamme ja maustamme pistaasit itse tiloillamme Ranskassa.
Akbari-pistaasi on pisin pistaasityyppi. Pistaasi on vihreä, ja sen kuori muuttuu punaiseksi kypsyessään.
Käyttö:
Zaatarilla maustettuja pistaasipähkinöitä voi nauttia aperitiivina tai välipalana.
Mausteen kaikki vivahteet ja aromit saat myös pitämällä pistaasin kuoria suussa.
Säkki: 5 kg
Säkki: 20 kg