Sahramisokerit tulevat Iranista tunnetulta yritykseltä, joka on vuosien ajan erikoistunut sahramisokerin tuotantoon.
Nämä ovat puutikkuja, jotka kastetaan useaan otteeseen sokeriliuokseen, jotta saadaan aikaan nämä sokerit. Kahden sokerikylvyn välillä tikut jäähdytetään, jotta ne kiteytyvät. Kyseessä on sahramilla maustettu karkkisokeri, joka on koristeltu sahramin heteillä.
Käyttö:
Voit käyttää näitä sokeritikkaita eri tavoin:
- makeuttamaan teetä, yrttiteetä, maitoa tai kahvia,
- koristelemaan pöytääsi.
Sahramisokerit toimivat sekoittimina. Voit poistaa ne milloin tahansa annostellaksesi haluamasi sokerimäärän.
Jos et halua käyttää koko tikkuasi, voit aivan hyvin poistaa sen ennen kuin se on täysin sulanut, ja jättää sen sitten kuivumaan ilmassa, jotta voit käyttää sitä uudelleen myöhemmin.
Löydä luomusahramimme.
Laatikossa: 10 pakettia
Olemme valinneet luomusaffraanintuottajamme sekä tuotteidensa laadun että heidän naisten huomioimisen vuoksi yhteiskunnassa. Itse asiassa monet naiset työskentelevät safranin viljelyssä Iranissa. Saffraanimme on erittäin rikas Picrocroxine (makunsa), Safranal (tuoksunsa) ja Croxine (voimakkaan värinsä) suhteen.
Käyttö:
Saffraanijauhe on murskattava morttelissa tai lusikan takapuolella kulhossa ja sitten liotettava ennen käyttöä.
Tässä toisessa vaiheessa, joka paljastaa tämän mausteen kaikki aromit, suosittelemme sulattamaan hitaasti jääpalan jauheeseen ja/tai kaatamaan päälle haaleaa vettä.
Mitä pidempään seos liotetaan (20 minuutista 10 tuntiin), sitä enemmän maku, väri ja tuoksu korostuvat.
Paino: 100g / 500g / 1Kg
Paahdetut ja suolatut pistaasit ovat sertifioituja luomuviljeltyjä.
Akbari-pistaasimme kasvatetaan Kermanin maakunnassa. Tämä alue on tunnettu laadukkaista pistaasiviljelmistään. Tuottaja, jonka kanssa työskentelemme, on viljellyt näitä puita sukupolvien ajan, joten puut ovat 10–25 vuotta vanhoja. Tämä on vuoden 2023 sato.
Paahdamme ja suolaamme pistaasit itse tiloissamme Ranskassa. Varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun, teemme tämän säännöllisesti. Akbari-pistaasi on pisin pistaasivaihtoehto. Pistaasi on vihreä, ja sen kuori muuttuu punaiseksi kypsyessään.
Käyttö:
Voit nauttia paahdettuja ja suolattuja pistaasejamme aperitiivina tai välipalana. Ne voivat myös rikastuttaa suolaisia ruokia (riisi piikkipensaiden ja pistaasien kanssa) tai leivonnaisia.
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Löydä raakapistaasimme täältä.
Säkki: 5 kg
Säkki: 20 kg
Valkoisten sitruunoiden maku on sitruksisempi kuin mustien sitruunoiden. Tämä tekee niistä välttämättömiä teetä varten tai kalan kypsentämiseen. Niiden aromit ovat myös voimakkaampia kuin keltaisten sitruunoiden. Ne ovat olennainen mauste persialaisessa keittiössä ja Persianlahdella.
Puun oksalla ne näyttävät pieniltä vihreiltä sitruunoilta. Ne kuivataan ainoastaan auringossa. Kuivauksen aikana ne kehittävät voimakkaat sitruuna-aromit.
Käyttö:
Valkoiset sitruunat ovat kuivattuja hedelmiä, joita voidaan:
- raastaa tai sekoittaa: jauheena ne maustavat kalaruokaa tai kastiketta.
- murskata paloiksi ja lisätä suoraan valmistuksiisi.
- liottaa lihaan mehussa tai kastikkeessa, kuten kanaan tai vasikanlihaan.
Tätä varten voit tehdä hedelmään reikiä veitsen kärjellä tai neulalla. Kypsennysneste alkaa vähitellen imeytyä sitrukseen, ja näin se levittää tuoksua koko ruokalajiin.
Säkki: 5 kg
Säkki: 15 kg
Puun oksalla se esiintyy pienen vihreän sitruunan muodossa, joka kerätään. Sen jälkeen se valkaistaan suolaisessa vedessä ennen kuin se kuivataan autiomaassa hiekassa, missä se pysyy useita viikkoja. Tämä vaihe mahdollistaa näiden sitruunoiden kehittää niin kaivattua umami-makua.
Käyttö:
Mustat sitruunat ovat kuivia hedelmiä, joita voidaan:
- Raastaa tai sekoittaa: jauheena ne maustavat kalaruokaa tai kastiketta.
- Murentaa paloiksi ja lisätä suoraan valmistuksiisi.
- Infusoida lihaan mehussa tai kastikkeessa, kuten kanaan tai vasikanlihaan.
Tätä varten voit tehdä hedelmään reikiä veitsen kärjellä tai neulalla. Kypsennysneste alkaa vähitellen imeytyä sitrukseen ja siten levittää sen aromia koko ruokaan.
Kun sitruuna on infusoitu, sillä ei ole makua syödä sitä kokonaisena.
Tutustu kuorittuihin mustiin sitruunoihin täällä
Säkki: 5Kg
Säkki: 15Kg
Tarjoamme teille erinomaisia pistaasipähkinöitä, jotka on paahdettu, suolattu ja sitruunalla maustettu. Sitruuna tuo vaihtelua makuihin, mikä tekee teidän nautinnosta entistä suurempaa. Se tuo mukanaan hapokkuutta, joka tasapainottaa pistaasin täyteläistä makua.
Sitruunapistaasimme ovat luomusertifioituja. Akbari-pistaasimme kasvatetaan Kermanin maakunnassa. Tämä alue on tunnettu laadukkaista pistaasiviljelmistään. Tuottaja, jonka kanssa työskentelemme, on viljellyt näitä pähkinöitä sukupolvien ajan. Puut ovat siis 10-25 vuotta vanhoja. Tämä on vuoden 2023 sato. Paahdamme ja maustamme pistaasit itse tiloissamme Ranskassa.
Akbari-pistaasi on pisin pistaasityyppi. Pistaasi on vihreä, ja sen kuori muuttuu punaiseksi kypsyessään.
Käyttö:
Sitruunapistaaseja voi nauttia aperitiivina tai välipaloina.
Säkki: 5 kg
Säkki: 20 kg
Tarjoamme teille erinomaisia pistaasipähkinöitä, jotka on paahdettu, suolattu ja päällystetty paprikamausteella.
Paprikamausteella maustetut pistaasipähkinät ovat luomusertifioituja. Paahdamme ja maustamme pistaasipähkinät itse tiloissamme Ranskassa. Varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun, teemme tämän säännöllisesti.
Akbari-pistaasimme kasvatetaan Kermanin maakunnassa. Tämä alue on tunnettu laadukkaista pistaasiviljelmistään. Tuottaja, jonka kanssa työskentelemme, on viljellyt näitä pähkinöitä sukupolvien ajan. Puut ovat 10-25 vuotta vanhoja. Tämä on vuoden 2023 sato.
Akbari-pistaasi on pisin pistaasilaatu. Se on vihreä ja sen kuori muuttuu punaiseksi kypsyessään.
Käyttö:
Paprikamausteella maustettuja pistaasipähkinöitä voi nauttia aperitiivina tai välipalana.
Saadaksesi kaikki mausteiden hienoudet ja aromit, voit myös pitää pistaasipähkinöiden kuoria suussasi.
Säkki: 5 kg
Säkki: 20 kg
Tarjoamme teille erinomaisia pistaasipähkinöitä, jotka on paahdettu, suolattu ja päällystetty mustalla sitruunalla. Perinteisessä gastronomiassa mustaa sitruunaa käytetään mausteena.
Mustalla sitruunalla maustetut pistaasipähkinät ovat luomusertifioituja. Paahdamme ja maustamme pistaasipähkinät itse tiloissamme Ranskassa. Varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun, teemme sen säännöllisesti.
Pistaasipähkinämme Akbari kasvatetaan Kermanin maakunnassa. Tämä alue on tunnettu laadukkaista pistaasiviljelmistään. Tuottaja, jonka kanssa työskentelemme, on viljellyt niitä sukupolvien ajan. Puiden ikä vaihtelee 10 ja 25 vuoden välillä. Tämä on vuoden 2023 sato.
Akbari-pistaasi on pisin pistaasityyppi. Se on vihreä, ja sen kuori muuttuu punaiseksi kypsyessään.
Käyttö:
Mustalla sitruunalla maustettuja pistaasipähkinöitä voi nauttia aperitiivina tai välipalana.
Säkki: 5Kg
Säkki: 20Kg
Tarjoamme erinomaisia paahdettuja, suolattuja ja sahramilla kuorrutettuja pistaasipähkinöitä. Sahramilla maustetut pistaasimme ovat pehmeän makuisia, suussa pyöreitä ja myös mukavan rapeita. Sahrami tuo vaihtelua makuihin, mikä tuo sinulle suurta iloa.
Paahdamme ja maustamme pistaasit itse tiloissamme Ranskassa. Varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun, teemme tätä säännöllisesti.
Akbari-pistaasimme kasvatetaan Kermanin maakunnassa. Tämä alue on tunnettu laadukkaista pistaasiviljelmistään. Tuottaja, jonka kanssa työskentelemme, on viljellyt näitä pähkinöitä sukupolvien ajan, joten puut ovat 10–25 vuotta vanhoja. Akbari-pistaasi on pisin pistaasityyppi. Pistaasi on vihreä ja sen kuori muuttuu punaiseksi kypsyessään.
Käyttö:
Sahramilla maustettuja pistaasipähkinöitä voi nauttia erinomaisesti aperitiivina tai välipalana.
Säkki: 5 kg
Säkki: 20 kg
Mitä on sumakki?
Se on raaka mauste, joka on vain jauhettu.
Se on peräisin pensaalta, joka tuottaa punaisia terttuja, joissa on pieniä siemeniä. Nämä siemenet jauhetaan ja antavat tälle mausteelle luonnollisen suolaisen, sitruksisen ja etikkaisen maun.
Sumakki on astringentti mauste, mikä tarkoittaa, että se antaa tunteen suun supistumisesta.
Huomio: Ranskassa ja Euroopassa on olemassa samaan perheeseen kuuluvia puita, joita kutsutaan "myrkylliseksi sumakiksi": tämä on myrkyllistä!
Käyttö:
Suosittelemme käyttämään sumakkia mausteena. Suosittelemme siis, että et kypsennä sitä, jotta se säilyttää kaikki ominaisuutensa ja makunsa.
Sumakkia käytetään kuin suolankukkaa, jota ripotellaan ruoan päälle. Voit siis lisätä sitä grillatun lihan, kalan tai paahdettujen vihannesten päälle.
Voit myös ripotella tätä maustetta moniin valmistuksiin.
Säkki:10Kg