Viljat:
Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin:
Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita.
Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada:
Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas kuitupitoisuus.
Puolikokojauho (T110): Hiukan vähemmän kuitua, mutta silti ravitsevaa.
Valkoinen jauho (T45 tai T55): Keveämpää ja käytetään leivonnassa, valkoisessa leivässä ja monissa ruoanlaittovalmisteluissa.
Vehnäjauho on erittäin monipuolista ruoanlaitto- ja leivontaresepteissä. Se tuo mukanaan hiilihydraatteja, proteiineja ja joskus kuituja.
Suuri varastokapasiteetti = 5000 m² yhteensä.
Kuiva ja ei-kylmä varastointi
Varastointi voidaan tehdä maassa, lavalla tai hyllyllä.
Ristiinlastaus
Tilat sijaitsevat Loiret'ssa, 1h30 Pariisista.
Sijaitsee Orléansin agglomeraation LÄNNESSÄ ja POHJOISESSA.
Synergie Val de Loire -toiminta-alue Meung-sur-Loire.
Loges-toiminta-alue Fay-aux-Loges.
Täysin aidatut alueet, jotka noudattavat kaikkia voimassa olevia normeja
Tilat varustettu videovalvontalaitteilla
Uudet rakennukset, joissa on eristys, joka täyttää viimeisimmät vaatimukset