Tuotteet hakusanalla kuivaus (2)

Viljat

Viljat

Viljat: Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin: Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita. Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada: Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas kuitupitoisuus. Puolikokojauho (T110): Hiukan vähemmän kuitua, mutta silti ravitsevaa. Valkoinen jauho (T45 tai T55): Keveämpää ja käytetään leivonnassa, valkoisessa leivässä ja monissa ruoanlaittovalmisteluissa. Vehnäjauho on erittäin monipuolista ruoanlaitto- ja leivontaresepteissä. Se tuo mukanaan hiilihydraatteja, proteiineja ja joskus kuituja.
Kuiva Varastointi

Kuiva Varastointi

Suuri varastokapasiteetti = 5000 m² yhteensä. Kuiva ja ei-kylmä varastointi Varastointi voidaan tehdä maassa, lavalla tai hyllyllä. Ristiinlastaus Tilat sijaitsevat Loiret'ssa, 1h30 Pariisista. Sijaitsee Orléansin agglomeraation LÄNNESSÄ ja POHJOISESSA. Synergie Val de Loire -toiminta-alue Meung-sur-Loire. Loges-toiminta-alue Fay-aux-Loges. Täysin aidatut alueet, jotka noudattavat kaikkia voimassa olevia normeja Tilat varustettu videovalvontalaitteilla Uudet rakennukset, joissa on eristys, joka täyttää viimeisimmät vaatimukset